Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusi16x

Fluid firmy AA ???

Polecane posty

Gość lusi16x

Witam :) mam pytanie gdzie mozna kupic fluid firmy AA ? szukam go juz dłuzszy czas i nic ? prosze o rady

Gość lusi16x
czy ktos tu jeszcze zyje :(

Gość lusi16x
no niestety w moim miescie w rossmanie nie ma :( ani w ,,Naturze" , pytalam tez w innych sklepikach komsmetycznych i nic !!!

Gość kajteanos
popytaj w zielarskich, powinny gdzies byc:) ja uzywam aa od ok 5lat i nigdy go nie zmienie na nic innego. skorwa wyglada super, bardzi naturalnie:) polecam rozswietlajacy z drobinkami brokatu jest, a matujacy tylko jak ma sie tlusta skore:)

ja uzywałam w życiu miliona balsamów do ciała i żaden mi nie pasował. Ostatnio z konieczności bo musiałam kupić a innego nie było kupiłam różowy AA - jest genialny! Szybko się wchłania i skóra wygląda autentycznie gładko, szybko się goją przeróżne zadrapania i podrażnienia. No poprostu świetny. Pod tym wpływem kupiłam sobie krem do twarzy z AA i był to moment kiedy zdecydowałam się przerzucić na tę firmę. Dlatego jak mi się skończy fluid ten który mam przechodzę na aa. Aha... co miałam napisać... spróbuj w aptece. U nas w aptece jest aa.

Gość Sozinha
Równiez polecam AA:)Mialam podobnie jak kolezanka ten rozswietlajacy:)Cena chyba ok.20zyla,ale nie jestem pewna...warto sie w niego zaopatrzyc.Fajna firma z reszta.Mam dosc delikatna skore(moze nie jakas specjalnie wrazliwa i skora do podraznien)ale jest cienka i delikatna.Mam tez balsamy i mleczko.Jestem zadowolona:)

Gość w każdej aptece kupisz fluid
z firmy AA , ja kupuję kolor piasek matująco-kryjący . Kosztował zawsze 14.60 zł a teraz jest tańszy i kosztuje 13.20 zł ;) Powtarzam są te fluidy w każdej aptece;)

Gość Wejdź na wizaż .pl
Kosmetyki wszechczasów i poczytaj jaki ten fluid jest beznadziejny , wszystkie dziewczyny tak piszą ! Kup sobie fluid Matujący z Lirene - taki beżowy(opakowanie ) zresztą zobaczysz na wizażu , warto poczytać

Ja też uważam ,że fluidy z AA są świetne !! ja zawsze w rossmanie kupowałam, albo w naturze. ale tak jak dziewczyny piszą ,są też w aptekach, tyle, że u mnie w aptekach były sporo droższe.

Gość lusix16
dziekuje wszystkim za opinie i rady :D dzis wkoncu go kupilam w pewnym niewinnym sklepiku :)