Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astromeria K.

Pożegnałam moją miłosc na zawsze.

Polecane posty

Gość gtrf
jak cie odnalazl? powiedzialas mu??

z tym, ze ja wolałabym sie rozstać niz np po roku kiedy byłabym zależna od tego facet usłyszec "kochanie - mam inna, odchodze, powodzenia"... załamałabym sie chyba bardziej niz po takim rozstaniu jakie wymysliła autorka :) no ale nie ma co gdybac, bo nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieje ze nie bede :)

a ajka była by wtedy dla Ciebie róznica? Cierpieć i tak byś cierpiała, zbliżająca się śmierć itp. a teraz pomyś co było by lepsze cierpiec cały ten okres czy jednak dac szansę chłopakowi, wcale nie jest powiedziane ze zostawiłby cię dla innej...tak czy siak i tak autorka będzie cierpieć, i ja bym radził aby miała chociaż jakies przyjemne chwile w tym ostatnim okresie życia, bo dających w kość i tak bedzie miala dużo... jestem chyba za stary na to, kuźwa jesli facet by zostawił w takiej sytuacji laskę to nie wiem, wkurwiłbym sie ponownie na świat...

Gość Astromeria K.
...Nie, to nie jest prowokacja..ale jakims cudem..jednak mnie odszukal...czeka nas powazna rozmowa..przyznam,ze bardzo mnie boli ta sytuacja...tak to moja wina..i jakakolwiek bedzie teraz jego decyzja..uszanuje ją...

Gość powiedz mu prawde dziewczyno
wymagasz od kogos szczerosci - sama badz szczera, chcialabys zeby on tak zrobil z toba!!! Dzwon do niego/pisz cokolwiek i wyznaj mu prawde!!!

Gość Astromeria K.
On juz zna prawde...boje sie tylko jaka bedzie reakcja..kiedy sie spotkamy....nie mialam zamiaru bardziej Go ranic...juz nie wiem...byc moze teraz ...to bedzie definitywny nasz koniec..:(