Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja jestem normalna

Czy ja jestem normalna ????

Polecane posty

Otóz chodzi o to, że mam 17 lat (w marcu 18), a jeszcze nie miałam chłopaka, żadnego flirtu nawet, o seksie i pieszczotach nawet nie wspomne...:( Pytam poważnie, jestem załamana...:(:(

Gość agd rtf rzadzi
po prostu pewnie jestes brzydka i dlatego to nic zlego

Gość jestes normalna
jak wyzej

Gość muchos tragedios
really:D tragedią jest choroba i smierc kogos kogo kochamy, kogos z rodziny...

nie masz innych problemow? zwiazek to powazna sprawa, rob najpiert to co stosowne do twojego wieku

Spokojnie, nie każda dziewczyna musi stracić dziewictwo w wieku 15 lat! Niektóre pierwszego faceta mają dopiero w wieku 25 lat i też jest dobrze. Na wszystko przyjdzie pora, grunt żeby się z tym nie śpieszyć i nie robić nic pochopnie :).

Gość tonietakjakmysliszkotku13
to ciesz sie bo czasem hooojowo jest miec chlopaka i ciagle sie z nim klocic;) myyslec czy cie zdradza czy nie;p

Tak macie racje - jestem gruba i brzydka.... Zadowoleni ???:(:( Wiem ze zwiazek to powazna sprawa... ale moje kolezanki maja adoratorow, chlopakow.... Przez to ze tak bardzo im zazdroszcze ciagle je wyzywam, klocimy sie... Ja tez chce poczuc sie wyjatkowa, kochana.... :(:(

Gość pierwszego chlopaka
mialam w wieku 19 lat, wczesniej sie nie calowalam, ani nic...teraz po 5 latach jestesmy zareczeni. czekaj cierpliwie na milosc:)

Nyks- dzieki :* ale ja chce poczuc czyjas bliska, psychiczna i fizyczna i nie chodzi mi zaraz o sex, ale pocałunek etc.

Przecież masz na to jeszcze dużo czasu :). Nie warto się tym przejmować, lepiej zając się czymś innym, najlepiej sobą :P. Zobaczysz jeszcze kogoś znajdziesz, trzymam za Ciebie kciuki :)

Nie mam dobrego kontaktu z chlopakami, w sumie zadnego kontyaktu... Wyszlo tak, bo w podstawowce i gim bylam przez nich wyzywana, maltretowana psychicznie, bałam sie chodzić do szkoły..... Nie zycze nikomu zycia ze swiadomoscia ze jakies gnoje spierdolily ci cala mlodość :(

Nyks, bardzo Ci dziekuje :* Ja wiem ze mam czas... Tylko czuje sie gorsza, kiedy kolezanka o 2 lata mlodsza mnie poucza jak sie zachowywać w stosunku do chlopakow....

Gość werronika2010
mam identycznie IDENTYCZNIE tyle ze zakochałam sie 2 razy i gowno z tego bawili sie ile wlezie

werronika - nie rozumiem... to mialas faceta czy nie ??? ile masz lat???

Gość werronika2010
17 i nigdy faceta zakochana byłam 2 razy pierwszy lał na mnie a 2 udawał ze mu zalezy i zwodził zwodził

Hmm ja w podstawówce i gimnazjum w sumie też nie miałam jakoś za bardzo kontaktu z facetami, z wyglądu byłam strasznie przeciętna i w dodatku nie śmiała, nawet nie potrafiłam z nimi rozmawiać. Poszłam do liceum i to się zmieniło, jakoś nabrałam trochę odwagi i wszystko zaczęło się jakoś kulać do przodu :P. Ja mam za to ten problem, że jak koleś chce się do mnie zbliżyć to go odtrącam, nawet jeśli uważałam na początku, że jest fajny. No, ale cóż, ja mam chyba borderline, więc to pewnie dlatego :(

No to witaj w klubie :O

moj ostatni post byl do werronika :)

Gość werronika2010
3 mce temu zakonczyłam usiłowac zrobic z tego "zwiazek" zrosumiałam ze była to zabawa. teraz on ma juz 3 dziewczyne z kolei odzuca mnie od facetow ich pewnie ode mnie tym bardziej.

Nyks ja tez teraz jestem w liceum i przed 1 klasa glupio myslalam, ze cos sie zmieni :( moze juz nie latam po korytarzu jak najszybciej ze spuszczona glowa, ale jakos nikt na mnie uwagi nie zwrócił...

Gość Mr. Stefani
Wiesz? Z jednej strony ja mam 14 lat i juz mam za soba ten pierwszy pocalunek, jakies tam pieszczoty, przytulanki etc... Ale przeciez zwiazek nie tylko na tym polega. Najgorzej jest sie zastanawiac czy cie nie zdradza nie oklamuje itd To mozna czasem zwariowac. A jeszcze gorzej jest jak chlopak cie chce tylko do seksu i cie zwodzi ponad miesiac a potem rzuca bo mu sie nie udalo cie przeleciec. Poczekaj sobie na jakiegos normalnego faceta ktory cie bedzie docenial itd a nie rzucaj sie na pierwszego lepszego zeby po prostu z kims byc. I powiekrz sobie grono znajomych plci meskiej w tedy predzej kogos znajdziesz:P Sam przeciez nie zapuka do twych dwrzi. Trzeba poszukac:) Pozdrawiam cie i sie nie martw

Gość werronika2010
moje ostatnie doswiadczenie było bolsene udawał ze mu sie podobam krecił jeszce z innymi a miał "stała" dziewczyne ktora udezył jak sie pozniej okazało teraz zmieniał juz "dziewczyne" 2 razy... był mistzem katorgi: raz mi słodził a raz w twarz dał (słownie)

No, ale w szkole też często jest tak, że np. jakiś koleś do Ciebie nie zagada, nawet jak mu się podobasz, bo się boi co powiedzą koledzy i znajomi z klasy itd. Najlepiej jest kogoś poznać na jakiejś imprezie, czy przez koleżanki.

Mr Stefani - dziekuje :* ale sama widzisz masz 14 lat, a ja 17... masz 10 razy wiecej doswiadczenia... Czy nie uwazasz mnie za idiotke ???

Gość werronika2010
a jak ktos ma wyrodnego ojca co tylko pozwala chodzic do szkoły to co?

chociaz z 2 str moze masz osobowosc zdobywcy, chcesz kogos miec, kobiety tez zdobywają przeciez heh. Czesto to sie ujawnia wlasnie w wieku 18 lat przy wejsciu w 'doroslosc'

Nyks, ostatnio czesciej wychodze (do konca gim ANI RAZ nie wyszlam)... W sb bylam w klubie z kuzynka.... Co chwile ktos z nia tanczył, a ze mna ??? :O :( Moze to wina mojej wagi i wzr ^3 kg/159cm ??? Nie wiem, bo przeciez nawet grubsze dziewczyny ode mnie maja chlopaków >>>