Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ja jestem normalna

Czy ja jestem normalna ????

Polecane posty

*63 kg

Gość werronika2010
"czy ja jestem normalna"-jak sie nazywasz?

Gość hjubv
jejka, masz problem po zboju:/ ja w wieku 18 lat tez nikogo nie mialam ,nie mialam adoratorow itd dopiero za 19 lat poznalam mojego obecnego narzeczonego

No i tu się pojawia kolejny problem. Ale ja np. nie chodzę za często na imprezy, bo nie lubię. Ludzie tam siedzą, chleją i palą, a ja ani nie piję, bo nie lubię, a tym bardziej nie palę :P a wszyscy mnie zawsze starają się namówić, żebym coś wypiła, a mnie to delikatnie mówiąc denerwuje

Dirty_south - byc moze... W stosunku do przyjaciolki jestem b. zaborcza :O Ale bardziej zalezy mi na bliskosci fizycznej drugiego człowieka.... Nie pamietam kiedy ostatni raz przytulilam matke, ojca albo siostre.... i to ja ich odpycham....

Werronika - Natalia:) Nyks - ile masz lat ???

Hmm nie sądzę, żeby to miało jakiś wpływ na to, ja np mam tylko 158 i nie narzekam :P Może chodzi o pewność siebie? Nie raz wystarczy ponętnie spojrzeć na chłopaka by zaprosił Cię do tańca heh ;)

Ale wiadomo ze bliskosc chlopaka to zupelnie co innego niz bliskosc rodzicow :O Nie moge pogodzic sie z tym ze nie bedzie mi dane przezyc takiej czystej mlodzienczej milosci z jej wszystkimi blahymi problemami :(:(

Aaa ja też jeszcze gówniarą jestem :P zaledwie 18 lat mam ;d

Gość werronika2010
fajnie ze jest ktos taki jak ja :) Natalia hmm ładne imie :D podobno duzo daje sposob bycia i poewnosc siebie ale ja jestem zakopmleksiona wiec dupa z krola

Ja tam w wieku ok 13 i 14 lat jak bylam na koloniach jakies niby calowanki. Tak to kompletnie zero do 18 roku zycia!!!! zadnego chlopaka, zero doswiadczenia. Krecili sie jacys ale jak na zlosc kompletni pomylency

Nyks w moim przypadku chodzi raczej o wage :) Ja nawet lepiej od tej kuzynki tancze.... ale ona zawsze jest lepsza i tak :O

Gość Mr. Stefani
Nie.. Czemu niby bym cie miala uwazac za idiotke? Dlatego tylko ze chlopaka nie mialas? pfff... przestan. A najwazniejsze to umiec zyc ze soba, w tedy bedziesz umiala zyc z druga osoba. Ja sie uzaleznilam od tej drugiej osoby i przez pewien czas trudno mi bylo zyc samej. Ale juz jest w miare ok. No i to tez od towarzystwa zalezy. Np. pojechalam na koncert to pelno adoratorow. A jakbym siedziala w moim miescie to pewnie by moze jeden na mnie przypadl..:D Ale tak jak pisalam wczesniej. Powiekrz koniecznie grono znajomych. Mi to pomoglo:P Zawsze sie uzalalam ze nie mam chlopaka i nie znajde. Zaczelam czesciej wychodzic i prosze, juz sie jeden znalazl. I wiecej pewnosci w siebie:)

Werronika - dziekuje :) Moze nie robilabym takich problemow, gdyby nie swiadomosc, ze nawet duzo mlodsze kolezanki juz cos tam mialy i maja mnie za debilke :(

Hmm, no nie wiem, ale jeżeli sądzisz, że to przez wagę to może zacznij ćwiczyć? Albo jakaś dieta?

Mr Stefani - staram sie powiekszac to grono :) i tak jest o wiele lepiej niz np rok temu :)

Gość werronika2010
własnie ja tak popadłam a anorexie czesto jest tak ze kolezanki wysmiewaja i wyzywaja od idiotek-przynajmniej ja tego doswiadcxam...

Nyks, w 2 kl gimn wazylam 78 kilo, wiec i tak jest o niebo lepiej :) tylko od tamtego czasu waham sie miedzy 56 a 63 kg :( mialam juz takie ladne ciało wyrobione bieznia i cwiczeniami.... I dupa, od paru tygodni mam ataki na jedzenie :(

Gość werronika2010
ja nie robiłam nigdy z tego problemu ale ostatni rok dał mi w kosc chłopak ktorego kochałam robił sobie ze mnie jaja a teraz kolezanki

Olej kolezanki przedewszystkim!!!! Chcialabys miec byle kogo tylko po to zeby kolezanki nie mialy cie za debilke?? Poprostu sie szanujesz i tyle, a co ich to obchodzi! Lepiej zaczekac na tego wlasciwego :)

Werronika - a teraz juz dobrze z Twoim zdrowiem ???:* Ikea - nie chce jej sluchac, to niby najlepsza przyjaciolka, wie o tych moich rozterkach, wiec jakby jeszcze bardziej chciala mnie zdolowac, jaka to ona zajebista, ja wszyscy na nia leca.... :( fakt, w tym roku z 5 naraz sie z nia chcialo umawiac :(

A no widzisz to i tak jest dobrze :). To może poćwicz trochę nad silną wolą, żeby starać się utrzymać wagę, a później powolutku schodzić w dół? Ja cały czas jestem na granicy niedowagi, ale ciężko jest mi przytyć :/ normalnie jem, słodycze mogę jeść tonami i nic :( ale ostatnio udało mi się przytyć 1,5 kg więc jestem z siebie dumna :).

Gość werronika2010
w 2006 miałam anorexie w 2008 we wrzesniu byłam w szpitalu (okres mi stanoł) nie pierwszy raz z reszta i to w sumie takie skoki ra jem jak swini a potem nic nic czasami normalnie... i tak ciagle od 2006

Ikea - mam i to powazne :( mam skore jak moja mama po 3 ciazach - rozstepy i celulit, nie wspomne o piersiach, ktore mi na brzuchu leza :( Jakbym jeszcze rzygala, to przynajmniej bym nie tyla... a ja tylko laduje w siebie zarcie (zaczelo sie od problemow w gimn)...

Nyks - uda Ci sie, na pewno masz figurke jak marzenie :) Werronika - ja tez zre jak swinia, tylko ze dawniej to bylo 2 dni obzarstwa, 2 miesiace diety, teraz jest odwrotnie i od paru miesiecy regularnie tyje :(

Gość werronika2010
nerwy. dobrze ze nie masz czego innego z nerwow... kurde spac mi sie chce. moze wymienimy sie nr gg lub e mailem?

Werronika ja tez juz ide spać Moje gg to 524601 :) a Twoj numer ???

Ohhhhhh Nie martw sie slonce naprawde :) Nawet nie wiesz jak ja Cie dobrze rozumiem. W gimnazjum tez mnie gnebili masakrycznie bo bylam pulpecik, ale w 1 LO schudlam i trzymam sie do teraz:) A co do facetow, to jak tylko bedziecie juz po jakims nieudanym zwiazku bedziecie o niczym innym nie marzyc jak bycie singielka :D