Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemgrubachcęmiećdziecko

jestem gruba chcę mieć dziecko!

Polecane posty

Gość mmm26 adipoex
?? Masz dziecko i wpieorzasz to gówno? Moja kolezankę ostatnio wywiozła karetka, myslala że jej serce wyskoczy. To lek w Polsce zakazany i slusznie bo to narkotyk. Dziecko potrzebuje zdrową matkę. Ludzie myślcie!

złoty - zdaję sobie z tego sprawę, dlatego podejmuję sie walki o zrzucenie choćby 1 kg, :o :o :o :o walki????????? słuchaj organizmu! zastanów się jak funkcjonuje :o :o potrzebuje wartościowego pokarmu

Gość mmm26
Dobry lekarz to podstawa.

Gość a ja pamietam
ja pamietam jak sie w sobie zebrałam i ....... rower ..ale nie tak sobie przejazdzka tylko 2 lub czy godziny dziennie rano i wieczorem!!! pod koniec lata miałam taką kondycje ze hej:) i kalafior ja pierdziele -byłam chyda jak szczapa nie ma sie czarowac -duzo ale naprawde duzo ruchu ,mało jedzenia =efekt gwarantowany

Gość ............bibi
autorko postu nie przejmuj się ja tez jestem przy kości jak to się mówi :) jestem w ciąży i waże naprawdę dużo 102 a mimo to nie przejmuję się tym....... to ze jestem duża ......ah kobieta duza mniej tyje w ciązy byle nie jadła pieczywa , tłustego , smazonego .... ale dużo owoców warzyw soków :):) z tego jak ja myślę to przytyję ok.8 kg głowa do góry.........a ile masz wzrostu?? bo ja na ten przykład jestem wysoka ...ok.178

Gość mmm26
leki takie jak meridia i adipex bralam pod kontrola lekarza ,a moje dziecko ma 4latka,i to ze chce schudnac nie znaczy ze jestem zlym rodzicem!!!!!!!!!

Gość mmm26
jestemgrubachcęmiećdziecko Zobaczysz bedzie dobrze,nie martw sie na zapas.

Gość mmm26 adipoex
nie o to mi chodziło że jesteś złym rodzicem, ale to że bierzesz bez zasatnowienia... to co lekarz proponuje Ci żebyś brała, lek który ma w sobie pochodną amfetaminy nie znaczy że musisz to jesć. Tym bardziej że będziesz z dzieckiem na spacerze coś Ci się stanie i dziecko Ci nie pomoże. Ja nie krytykuje Ciebie ale tylko to że bierzesz takie swiństwo, widziałam co się działo z moja kolezanką, myslałam że ona zejdzie i będę każdemu odradzała ten "lek".

Gość plusiaaaa
Ja jak zaszłam w ciąże ważyłam 95kg do porodu ważylam 115kg. Po porodzie stracilam jakieś 10kg a z resztą borykam się do tej pory. Jednak teraz się zawzięlam i jestem na diecie a jak będę miała wyniki badań OK to zacznę brać Meridię i mam nadzieję, że uda się schudnąć.

Gość mmm26
mmm26 adipoex Dlaczego mnie krytukujesz??? Kazdy lekarz ktory przepisuje takie leki najpierw musi sie upewnic ze pacjent jest zdrowy ,kieruje taka osobe na badania itp.Jesli twoja znajoma trafila do szpitala przez adipex to tylko pewnie dlatego ze brala go bez wiedzy lekarskiej na swoja reke i pewnie jeszcze sam adipex kupila przez net jak znam zycie.

Gość ............bibi
jestemgrubachcemiecdziecko mam 25 lat i jestem w 4mc co do ciązy z mężem chcieliśmy mieć dziecko....staraliśmy się ponad 2 lat

Gość ............bibi
jestemgrubachcemiecdziecko mam 25 lat i jestem w 4mc co do ciązy z mężem chcieliśmy mieć dziecko....staraliśmy się ponad 2 lata też starałam się schudnąć , ale niestety ja od małego jestem duża . Nigdy nie byłam szczupła, mam problemy z tarczyca a to też swoje robi. Ale udało się i teraz ciesze się dzidzią a na wagę nie patrzę , bo mnie straszy :D:D:D:D:D:D Głowa do góry , będzie dobrze!!!!!!!!!

Gość plusiaaaa
Jak w ciąże zaszłam miałam 27 lat a udało się za pierwszym razem.

Gość plusiaaaa
Mimo takiej wagi z ciążą nie miałam jako takich problemów. Fakt na końcówce było już ciężko chodzić ale dało się przeżyć;) Urodziłam zdrowego synka:)

Gość ............bibi
oprócz mojego leku na tarczycę - to tez hormony - novotyral nic ....sex ,sex jeszcze raz sex :classic_cool:

Gość ............bibi
nigdy nie usłyszałam od niego ze jestem za gruba!!!! znała mnie nie od dzis i wiedział ,że ja zawsze byłam duża !!!!! Owszem sam mówił ,że warto byłoby schudnąć! ale nie robił mi z tego tytułu wyrzutów :) Za to go cenię i szanuję :)

Ja też nie należałam do okruszków kiedy zaszłam w ciążę, tzn zawsze byłam szczupła ale potem źle dobrane pigułki antykoncepcyjne, zespół PCO, hormony, starania o dziecko wspomagane kolejnymi hormonami i byłam naprawdę "przy sobie" :-( Niestety JA jestem najlepszy dowodem na to że można nie jeść a tyć :-( Dietetyk powiedział że głodzę swoje ciało, które potem każdą kalorię gromadzi zamiast spalać. Ale zaszłam w ciążę (niestety jedną wcześniej poroniłam) Ciąża wszystko u mnie zmieniła:-) Mimo tego albo może raczej dzięki temu że jem często ale w małych ilościach od początku ciąży przytyłam ok 4kg a jestem w 40 tygodniu:-D Czuje się świetnie, nie mam żadnych dolegliwości, wyniki badań świetne, także głowa do góry, na pewno będziesz miała swojego ukochanego bobasa. myślę że zamiast restrykcyjnych diet, spróbuj po prostu racjonalnego odżywiania:-) Ja już nigdy nie popełnię tych samych błędów co w przeszłości. I mam nadzieję że po porodzie wrócę chociaż po części do swojej starej, dawno zapomnianej wagi:-D

ja bylam zawsze przy kosci, o piewrsze dziecko staralam sie 13 miesiecy stwierdzono u mnie pcos dano luteine i gucophage ale ja jestem antylekowa totalnie nie wzielam nic stwierdzilismy z mezem ze jak dzidzia bedzie to bedzie pod koniec 1 ciazy wazylam ok 95kg po 9 miesiacach od urodzenia dziecka wazylam 77kg wtedy stwierdzilam ze musze sie wziac za siebie dokladnie 3 grudnia zaczelam cwiczyc nie zadne glupie drastyczne diety jadlam normalnie, zdrowo unikalam konserwantow, fast food-ow itd 2 godziny cwiczen dziennie cwiczylam wieczorami i w chwilach kiedy dziecko spalo schudlam do 65 kg bez katowania sie, z przyjemnoscia te 12 kg spadlo do kwietnia od kwietnia nie cwiczylam waga sie utrzymala, ani grama wiecej gdy postanowilam zajsc w druga ciaze, byl to pierwszy cykl dwie kreski mimo pcos, mimo poprzedniej nadwagi po prostu nie bylo tluszczu, cialo zdrowe, nawodnione chcesz zajsc w ciaze i nie miec problemow? zabierz sie za cwiczenia a nie diety - 10kg w miesiac inaczej zepsujesz sobie organizm pozdrawiam :)

...bibi a gdzie mieszkasz:)? ja szukam cały czas dobrego ginekologa ale niestety nie ma mi go kto polecić bo od niedawna mieszkam w łodzi. agi22 to gratuluję że ci sie udało:) a mogę wiedzieć ile ważyłaś przed ciążą i ile przytyłaś? kiedy termin pododu?

tilli-tilli to super:) a dużo ważyłaś prze 1 ciąża? myślę że to będzie dla mnie najlepsze wyjście - zdrowo się odżywiać+ ruch:) ale starać się o dzidzię nie przestanę :) też biorę glucophage +luteina mam nadzieję że kiedyś się uda:)