Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massssakra przez duze M

masakra przez duze M

Polecane posty

no cóż. usztywnieni przez stres i to widac niestety. ogólnie nienajgorzej, zwłaszcza dziewczyna ma wdzięczne ruchy, ale byłoby o wiele ładniej gdyby byli troszkę wyluzowani. walc wymaga jednak płynności ruchu...

widac ze byli cholernie zestresowani i przez to wyszło jak wyszło. nie wiem po co pary młode wymyslają specjalne układy na pierwszy taniec, przeciez taki normalny, spontaniczny wygląda najlepiej

Gość massssakra przez duze M
no wlasnie chodzi mi o to ze gdyby zatanczyli zwyklego przytulanca wyszlo by ladniej i naturalniej a tak jest sztywno mimo ze wlasnie mialo byc ladnie

Gość pannamlodaniebawem
facet zawalil sprawe, panna mloda zatanczyla lepiej

Gość nie sypiam z komiczne
tak koncza pozerzy jak mawiaja madrzy ludzie "wyzej dupy nie podskoczysz" nie potrafisz nie chaj sie na afisz

no młodemu coś kolana nie pracowały :D nie znęcajmy się, i tak nie jest źle. widziałam gorsze rzeczy :)

Gość nie sypiam z komiczne
po co ludzie takie rzeczy wrzucaja do neta? dla jaj??

nie jest tak źle, tyle, że ta melodia troszkę szybsza. To jest stres, poza tym nie zawsze dobrze się tańczy w ciężkiej sukience - mi się np. bardzo źle tańczyło i pierwszy taniec zchrzaniłam, sama nie mogę patrzeć. A jeszcze parę miesięcy temu na urlopie zbieralismy brawa za walce w hotelowym klubie.

bo nie da się każdemu gościowi wysłac płytki z wesela? a niektórzy chcą zobaczyć to i owo, pierwszy taniec, przysięgę, oczepiny?...

Gość kwiczolos
bardzo ładna dziewczyna :)

ładna, nie? :) i ładnie się rusza. to odprowadzenie ręki przy otwarciu - bardzo wdzięczne. młody tez niebrzydki zresztą.