Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaska................

czy jest szansa?

Polecane posty

Gość joaska................

pisze tutaj bo chcialabym sie zorientowac jaka jest wasza opinia... spotykam sie od jakiegos czasu z facetem... nie jest to dlugi czas - 2 - 3 miesiace i jest milo.. oczywiscie bez zadnego seksu... spotkania, rozmowy, spacery, wspolne spedzanie czasu, ogladanie filmow, przytulenie, pocalunek... spotykamy sie dosc rzadko... i od jakiegos czasu ta znajomosc stoi w miejscu... razem nie jestesmy... i uczucie nie jest mi okazywane w taki sam w sposob kiedy sie widzimy sam na sam... jezeli przy kims w ogole jest pokazywane... widac zainteresowanie i nic poza tym... wiec nie wiem czy jest tu jakas szansa na zwiazek?

Gość joaska....................
a i zapomialam dodac ze facet wyczul ze mi sie podoba... i powiedzial ze na chwile obecna nie chce sie wiazac.. nasze kontakty jednak zmianie nie ulegly... co radzicie? jak go przekonac do siebie? a moze zostawic to tak jak jest?

Gość ---SzaraMyszka---
jak nie chce się wiązać to znaczy ze nie chce się wiazac i tyle

uuuu niedobrze, jesli wyczuł, że Ci zależy, a potem dodał, że nie chce się z nikim wiązać to możesz się teraz spodziewać, że będzie uciekał. Albo szybko albo powolutku się wycofywał rakiem...

Gość joaska.......................
no niby tak ale swoja zazdrosc o mnie okazuje... znajomi dookola maja nas za "poczatkujaca pare" i ze niby to po nim widac ze mu zalezy... a powiedzial to choc ja o zwiazku nie wspomnialam moze boi sie zmian...? wiec nie wiem po co kontynuuje te nasze "spotkania"?

Gość joaska.....................
prosilabym jakiegos Pana o popdowiedz.. :) czy on chce mnie sprawdzic.. przekonac sie do mnie? czy moze po prostu milo mu sie spedza czas?

Gość kolorowaa kredkaa
A czemu ma zrezygnować ze spotkań skoro jest mu dobrze tak jak jest? Tak jak ktoś już napisał, nie chce się wiązać, to znaczy, że nie chce się wiązać i nic poza tym. Nie dorabiaj do tego swoich wniosków, bo tylko sobie zaszkodzić. Albo pasuje Ci taki układ albo chcesz czegoś więcej i szukasz innej znajomości.

Gość joaska...............
wiem wiem nie chce tu sobie dorabiac czegokolwiek tylko po prostu sie nie spotkalam z takim czyms.. jezeli mezczyzna chce zwiazku bez zobowiazan to chce rowniez seksu.. a jak go nie ma to odchodzi a nasze spotkania wygladaja jak takiej pary "zauroczonych nastolatkow" trzymanie za rece, przytulanie , jakis pocalunek... wiec sama nie wiem co mam zrobic... czy dac temu spokoj czy moze jadnak troche sie odseparowac albo pokazac ze ktos inny wokol mnie krazy? hmm bo wiem ze jest zazdrosny... jak tanczylam z innym znajomym w klubie to zaraz sie pojawil... hmm dzieki kobietki za rady;)

Gość joaska..................
wiem tez ze na poprzedniej kobiecie sie zawiodl... i moze jest ostrozny? mowi mi ze to mu sie we mnie podoba i to... i ceni moja kobiecosc ze swietnie sie ze mna rozmawia i przebywa... no ehhh zawrocil mi w glowie i co tu teraz:D ;)

Gość problem z jego deklaracja
a raczej jej brakiem moze wlasnie tkwic w przeszlosci. co mu ta poprzednia zrobila?

Gość joaska..................
wiem ze czekal na jej decyzje i to ona dzialala tak jak teraz on.... nie mogla sie zdecydowac na powazny zwiazek... zawsze miala plany... to on czekal.... moze stosuje jej taktyke? tylko po co?...

Gość joaska........................
a do tego to zbywanie go nie trwalo rok ani dwa... moze sie boi ze jak sie zaangazuje to znow bedzie "pod wozem" hmm nie wiem

Gość kingaaaaaaaa55555
pewnie boi sie zaangazowania, powinnas wzbudzic w nim zazdrosc i dac do zrozumienia ze chcesz czegos wiecej, wtedy powinien sie ogarnac i zdecydowac, musi miec jakis impuls do tego ;)

Gość to zalezy ile ma lat
jesli jest mlody to chce sie jeszcze wyszumiec a jesli po 30 to nie chce sie zenic....

:o tak, dopowiedzcie sobie same, tego czego on nie powiedział i ani mu to do głowy nie przyszło... faceci mają to do siebie, że jak chcą to biorą, jak im na czymś zależy to się starają, jak facet mówi, że nie chce związku to znaczy, że nie chce związku z Tobą, widocznie to "nie jest to" dla niego i pewnie z tego właśnie powodu znajomość stoi w miejscu rada: odpuść sobie, z tego dzieci nie będzie... na odchodne jeszcze bym powiedziała takiemu osobnikowi, żeby następnym razem nie zawracał w głowie dziewczynie, skoro od początku wie, że nie chce związku, bo tak się nie robi... i nieważne czy go skrzywdził ktoś czy nie, skoro taki jest pokrzywdzony to przydałoby się wykazać odrobinę empatii i nie krzywdzić innych w ten sposób... szkoda mi słów na takie "ofiary" (losu), 2 facetów znałam takich, co ich była pokrzywdziła, za każdym razem się okazywało, że oni byli nielepsi ...

Gość ben P
joaska.................. moja rada, pokaz ze nie jest ci obojetny, ze zalezy ci na nim bardzo, gosciu sie boi bo byl wczesniej w podobny sposob potraktowany, przynajmniej ja to tak widze, i tak bym zadzialal