Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LunaMaria

On Nie chce iść na siłownie mimo moich próśb...

Polecane posty

"Ale z tą masą też nie powinno sie przesadzic no chyba" widac, ze wypowiadaja sie osoby nie majace pojecia o cwiczeniach - mięśnie sa ZNACZNIE cięższe od tłuszczu i przy takim wzroscie to on by musiał wazyc ze 150 kg, zeby wygladac jak naładowany kark

Gość Ostatnio ogladałam
MŚ w pływaniu i powiem tyle - idealne ciało to ciało pływaka.:classic_cool: wysportowane, ładnie wyrzeźbione ale nie napakowane.:P

nie chcę karczka:D chcę normalnego bez oponkiiii i zdrowego przede wszystkim. Nawet nie chce wiedziec jaki9 ma holesterol. chinczyk i kebab ciagle jest grany...

Gość jajho
a u Ciebie komiczne to sa miesnie czy tłuszcz? bo mam znajomego co ma 180 cm i wazy tyle co Ty... i nie wyglada za dobrze...

Gość jajho
i zeby ni bylo - kiedys byl policjantem i duzo cwiczyl... nadal cos tam cwiczy ale w wieku 30 lat nie wyglada zbyt dobrze mimo ze troche miesni mu zostalo...

a ja od ponad 15 lat cwicze na silowni.... 5 razy w tygodniu, wiec odpowiedz sobie sama

Gość czyli komiczne to karczej

Gość czyli komiczne to karczek
:D:D:D jesli w bicepsie masz powyżej 40 cm przy takimm wzroscie to jestes napakowany.:O:P

Gość jajho
ciekawe kiedy to robisz skoro ciagle siedzisz na kafe :D cwiczysz, masz pasje, dziewczyne a ciagle widze Cie na babskim forum :D twoja doba ma 40 h czy co ?:D

Dam wam taki prosty przykład - 7 krotny Mr Olympia Ronnie Coleman będąc "na masie" przy wzroscie 176 cm ważył 136 kg :D To dla porównania ile ważą ludzie napakowani

Gość czyli komiczne to karczek
a twoja szyja ma zapewne taki sam obwód jak głowa.:classic_cool:

Przynajmniej kolega rusza dupcie po pracy, a nie tylko ''chce do misia'' tesknie bla bl balaaaa

"ciekawe kiedy to robisz skoro ciagle siedzisz na kafe" nie ciągle, tylko w czasie pracy :P:P

"Przynajmniej kolega rusza dupcie po pracy," zawsze cwicze przed pracą - po pracy juz by mi sie nie chciało

Gość facet 29 letni
nie karczek tylko normalnie wygląda :)

Gość do koleżanki ten
chłopaczek nie już pasuje,on nie ma ochoty się zminić po co ma robić coś na siłę,skoro woli np.saunę,w której nie trzeba się ruszać jak będziesz go naciskać,to nic nie da a jak Ci to przeszkadza to rozglądnij się za innym

Gość facet skąd wiesz
że normalnie wygląda? myslisz że te 97 kg równa sie wizualnie innym 97 kg?

Gość facet 29 letni
pisze ze ćwiczy od 15 lat!!

Gość no to musi byc karczek
w takim razie.:classic_cool:

czyli komiczne to karczek a twoja szyja ma zapewne taki sam obwód jak głowa. To wieeeele wyjasnia :D

Najgorze jest ze wszyscy ktory go nie widzieli jakies 5 miesiecy ostatnie to pierwsze co mowia to ze jest jak paczuszek na buzi i brzuchu. Wszyscy bez wyjatku. Mnie juz dawno by znalezli zacwiczona na smierc na jakiejs sali aerobowej jakbym pare razy cos takiego uslyszala tak jak on. No a on tylko wzrusza ramionami i mowi im zeby sie juz zamkneli ehhh

Gość młodsze wolą inne
figury,nie przypakowanych komiczne powinien zrzucić z 5 kg :D ale do jego wieku może być,bo 15 lat temu była inna moda :P teraz młode dziewczyny lubiątakie sylwetki jak Ronaldol ub Davidek

Gość a dobrze zbudowany
to tylko eufemizm słowa " paker", prawda?:classic_cool:

Gość a dobrze zbudowany
tak jak puszysty to po prostu gruby.:P

Gość młodsze wolą inne
mi mała ,a ile macie latek,tzn.Twój facet ile ma lat?

"Najgorze jest ze wszyscy ktory go nie widzieli jakies 5 miesiecy ostatnie to pierwsze co mowia to ze jest jak paczuszek na buzi i brzuchu. Wszyscy bez wyjatku. Mnie juz dawno by znalezli zacwiczona na smierc na jakiejs sali aerobowej jakbym pare razy cos takiego uslyszala tak jak on. No a on tylko wzrusza ramionami i mowi im zeby sie juz zamkneli ehhh" Autorko, czyli dla Ciebie najistotniejsze jest to, co o Tobie mówia inni? Zero asertywności? A jak powiedzą, że masz brzydka sukienkę to natychmiast ją wywalisz, bo MUSISZ być taka jaką chcą Cię widzieć inni?

Gość do koleżanki ten
MS właśnie to jest to,ale ona swoje jak tak będzie robić to w końcu gość się wk...i będzie miał dosyć

Gość młodsze wolą inne
jajho :D to widzę że jednak ma się różne gusta :) mnie ten koleś w ogóle nie pociąga