Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

czepiam się... ?

Polecane posty

Gość choholudek

moja dziewczyna (oficjalnie nigdy nie zostało powiedziane, że jesteśmy parą...ale spotykamy się, całujemy, czasami chodzimy za rękę itp itd..), z którą jestem od jakiś 3 tygodni zachowuje się w sposób następujący... Spotkaliśmy się w niedzielę, poniedziałek, wtorek...dzisiaj mi puszczała sygnały cały dzień (chyba nie ma nic na koncie) Nie wiedziałem o co jej chodzi więc zapytałem wprost czy się spotkamy. Jak tak to niech mi wysle 1 sygnal, jak chce odpoczac to 2 sygnaly... no i dostalem w odp 2 sygnały :D i to już nie pierwszy raz...nawet słówka wytłumaczenia nie napisała na gg czy coś... że idzie gdzieś dzisiaj czy coś...a jestem prawie pewien, że pewnie gdzieś poszła ze znajomymi (towarzystwo mieszane...) W sobotę tez niby była tak bardzo chora...tak jej się nie chciało nigdzie wychodzić a poszła też ze znajomymi to wylądowała na dyskotece i wróciła o 4 nad ranem... I co z tego, że w tygodni się widzimy jak gdy tylko ma możliwość to zawsze jak jest impreza idzie ze znajomymi... to już była 2 czy 3 weekend pod rząd, że zamiast spędzić sobotni wieczór razem to ona se właśnie wtedy gdzieś idzie...a wydaje mi się, że to właśnie weekend powinno się spędzać razem... nie powiem, że zaczyna mnie to wkurwiać... czepiam się... ? Ja 24 lata, ona 20 :P

"czepiam się... ? Ja 24 lata, ona 20" Nie czepiasz się. Laska jak widać już nie za bardzo jest tobą zainteresowana.

Gość nie czepiasz sie
masz racje weekend jest dla najwazniejszych osób

Gość Angel_Of_Darknesss
olej francee...tylee

Gość ha kiedys chlopak
mi powiedzial ze mnie kocha i teskni a jak sie zapytalam o ktorej sie w sobote spotykamy to powiedzial ze weekend ma zajety, to dopiero zagwostka:D

Gość choholudek
ja nigdy nie postawiłem znajomych przed nią... jak do mnie dzwonią to ja zawsze odpowiadam, że pójde z nimi jak nie będę spędzał dnia/wieczora z M... a ona jak tylko dostanie jakąś propozycję to biegnie od razu... nie pyta o żadne zdanie, czy coś... po prostu stawia mnie przed faktem dokonanym... ;(

Gość choholudek
aha...i co chwila powtarza, że ona to musi mieć swobodę, jej to nie można ograniczać, ona to nie może zaniedbywać znajomych itp itd...

Dlatego też autorze, jak ci napisałem ona już tobą nie jest zainteresowana. Lepiej sam to zakończ i znajdź sobie taką laskę, dla której będziesz w weekendy numero uno :D

Gość south morning
ja tez nie byłam numero uno dla mojego byłego...:((( a a na pewno facet byłby na 1 miejscu niz szlajanie sie z znajomymi no chyba ze z 2 godziny razem z znajomymi a potem razem sami..ehhh

Gość choholudek
czy ktoś jeszcze miał podobne doświadczenia w przeszłości/teraźniejszości... jak to się później przekłada na relacje w związku?

Gość kugelschreiber
a postawcie sie w mojej sytuacji - moj przyjezdza do mnie raz w tygodniu, a w reszte dni siedzi w domu, gra w tenisa, idzie do kolegow i cos tam jeszcze ... jak dzwonie to mowi ze sie nudzi, ze nic dzis nie robil po pracy itd. na mnie wystarczy jeden dzien. a wtedy chce jezdzic nie wiadomo gdzie. oczywiscie moim autem.

Gość south morning
chopcholudek przedkłada sie nie za dobrze wez lepiej znajdz sobie normalna laske ktorej priorytetem bedzie spedzanie z Toba czasu niz z znajomymi.. nic Ci po takiej lasce zrob jej tak samo wtedy bedzie wiedziała ze sie tak nie pogrywa taka moja rada

a Ty to kazdy problem bedziesz omawiac na forum? :D a w ogole to ta sama kobeita czy juz znow kolejna? :)

Gość r hr t
zaproponuj jej coś konkretnego, a nie spędzanie czasu z tobą

Gość choholudek
frufru hehe tak to ta sama :) po prostu wkurza mnie to... reszta u niej mi w miąrę odpowiada. Zawsze starałem się aby nasze spotkania były urozmaicone i wesołe... Teraz mi wielce znowu wysłała sygnała. Pierdole, nie odsyłam i chuj !!!

Gość r hr t
być może jest kobietą, która nie lubi domyślac sie co bedzięcie robić, i woli kiedy przedstawisz jej w smsie jakiś konkretny plan działania, może robi sobie ranking propozycji i wybiera najlepsze. a szczerze, to chyba nie jest zbytnio zainteresowana tobą

Gość choholudek
w sumie pisze do mnei smsy, jakieś buziaki, całusy, jak jesteśmy razem to tuli się, całuje mnie itp itd...mówi, że tęskni itp itd, że jej zależy... a z drugiej strony takie akcje... :|

Odpowiedz sobie sam na pytanie co byś wybrał: dyskotekę ze znajomymi czy wieczór spędzony z dziewczyną. Wiesz, co ona wybiera :o I chyba wiesz, co to może oznaczać...

Gość frajerrrrrrrrrrrrrrrrrrzeeee
ile można się spotykać z facetem. spotkała się z tobą 3 dni pod rząd. nie jesteś jej całym życiem... opanuj się człowieku... ja też nie mam ochoty się spotykać codziennie z facetem. czasem chce się pobyć SAMEMU. Ale po 3tyg "związku" to tego wprost nikt ci nie powie :P

Gość ateibok
no wiesz ewidentnie laska niechce nudzic sie w tygodniu to w tedy jest z Tobą a w weekend ma kogos na boczku na baletach a ty siedzisz w domku grzecznie i zastanawiasz sie co Twoja luba robi ... yyyy a mozze idz na ta sama dyskoteke i podpatrz co ona tam robi

Gość choholudek
a ja to pierdolę ;D wkurwi mnie jeszcze trochę to powiem jej papa :P ona straci na tym nie ja...:P bo wychodzi na to, że jak tylko dostanie od znajomych jakiegoś cynka to od razu leci...i koniec...nigdy mi nie zaproponowała czy pójdę z nią... "ileż można spotykać się z facetem?" ja jestem taki, że mogę się spotykać codziennie z osobą na której mi zależy...chcę z nią spędzać każdą chwilę i ona jest dla mnie najważniejsza

Gość ateibok
a nie pomyslałes ze w grupce znajomych jest ten nr 2 ?? i to do niego tak leci ???? Idz na balety tam gdzie ona bedziesz mial odpowiedz

Gość sinnnng sinnng
zgadzam sie z "frajerzeeeeeeeee" Ja tez lubie pobyc sama, ze znajomymi i facet nie jest dla mnie całym życiem. Nawet jak jestem strasznie zakochana, to potrzebuje troche swobody, inaczej zaczyna mi sie wszystkiego odechciewać...

Gość sinnng sinnnng
widzisz ty taki jesteś, a ona może jest inna...chyba bym oszalała jakbym miała sie dzień w dzień spotykać z moim facetem i tylko z nim...