Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankaanka85

Dziewczyny !! nie poniżajmy sie

Polecane posty

Przestańmy się w końcu poniżać przed facetami. Zacznijmy się szanować i żyć własnym życiem. Ja też jestem po kilku nieudanych związkach ale po każdej burzy przychodzi słońce... Zacznijmy się bawić, poznawać, randkować, póki jeszcze jesteśmy młode :)

pewnie ze tak, nie ma co tkwic przy facecie ktory was oszukuje... dajcie sobie z takim na luz, bo na dluzsza mete nie da sie nic zbudowac... no chyba ze lubicie ich kolezanki...

Ja zawsze tak postępuję 🖐️ :) Chociaż ten apel powinno przeczytać naprawdę wiele kobiet piszących na kafe.... Niektórych naprawdę mi szkoda

Nic się nie poradzi. One same muszą zaćząć racjonalnie myśleć i wziąć się w garść

sa rozne kobiety, nie kazdy jest taki sam... nie kazdy tak samo kocha, stad te roznice... tak mi wydaje... p.s. jestem facet :D

:D Na takim topiku facet? :D Ciekawe i dość... budujące :D

Gość Anka ale z kim sie będzisz
bawic i randkowac - z tymi beznadzijenymi facetami wlasnie...

Gość Mikikikiki
A ja powiem krótko: Na kolana i do loda.

A co ludzie nie mają przyjaciół ?? Nie wierze w to. Zawsze jest ktoś z kim można sie pobawić i komuś wygadać. A my zawsze liczymy na facetów ://

Czyżby jakaś skrzywdzona przez los, której odbija - poczekaj do następnego faceta ;)

Gość takatoja
Ja cały czas walczyłam o małżeństwo,nawet się poniżałam. Teraz jets w miarę ok,ale on mnie niszczy dalej.

porabana taka sytuacja, ja tez sie ponizylem... ale chyba za slabo... teraz widze ze ona troche zaluje, a za daleko to zaszlo zeby wracac

Gość do autorki topicu
a ja znam jedną Anke co sie nie poniża dla faceta a dla jego kasiory :P

Gość takatoja
Tarysman,czyli całkowicie się ode niej odciąłes? Nie pokazywałeś,ze zalezy? Skąd wiesz,ze ona zaluje?

w stu procentach się zgadzam! Dziewczyny! Musimy się skupiać na własnym rozwoju a nie na poszukiwaniu facetów! Mam 24 lata i sporo moich koleżanek powychodziło za mąż, a najczęstszym pytaniem jakie mi zadają po długim czasie bez kontaktu "no jak tam, masz jakiegoś faceta teraz?"... no co za bzdura :) tak jakby to było sensem istnienia... a ja będąc sama zaczęłam uczyć się hiszpańskiego, ukończyłam kurs paralotniarski i teraz jestem panią pilot :), zaczęłam biegać i przygotowuje się do półmaratonu, a mężczyzna sam się znalazł w międzyczasie :) a ja dalej robie swoje i nie mam zamiaru z niczego rezygnować! :) pozdrawiam!

Tak, poniżenie boli bardziej niż sam fakt że zostało się oszukanym - wiem niestety z autopsji :-(

lulululu powodzenia zycze, znam takich kilka osob jak Ty. Na dluzsza mete slabo to widze... Z tymi kobietami nie da sie dogadac... :/ fakt osiagnely duzo, ale uczuc to chyba juz nie maja :))

Gość tarysman przeczytałam
Twój temat i proszę cię chłopie - nie pozwól jej wrócic chocby na kolanach błagała :O , mnie facet też zostawił dla jakiejś wywłoki delikatnie mówiąc , po 6 latach , zauroczenie minęło mu jakies pół roku póżniej i wielki płacz , lament , błaganie o drugą szansę , tyle że ja przez to pół roku doszłam do siebie bo było ze mną bardzo ciężko i po prostu wiedziałam że nie jestem w stanie wybaczyc , że nie mogę sobie pozwolic na to żeby kiedyś w przyszłości przechodzic przez to jeszcze raz , nie dałabym rady a nie da się budowac jakiegolkowiek związku bez zaufania , ja tego zaufania nie miałam za grosz , czasem łapał mnie tak silny ból że myślałam że nie dam rady ale się podniosłam i pomimo tego że nadal go kochałam i chyba wciąż kocham nie będziemy nigdy razem , tak jest lepiej , czasem jeszcze jakieś wspomnienie czy data zabolą , ukłują na chwilę ale to zaraz mija - czego i Tobie życzę :)

lululula takich kobiet jak ty jest może 3 % ogółu społecznosci ... zazwyczaj takie odezwy jak w temacie ... wygłaszaja kobiety po przejsciach 1 dniowych :P by po jakimś tam czasie móc na nowo wrócic do swoich starych nawyków ....

a mnie zastanawia to czemu kobiety mimo, że jest Im tak źle tkwia w tych związkach. W imie czego dajecie tak sie traktować, poniżać, znosić upokorzenia i zniewagi. Co z tego że kiedys były lub teraz sa sporadycznie dobre momenty. Dla tych kilku chwil radości nie warto pozwalać facetowi na niszczenie siebie. Nie uwierze ze to miłosc, bo kto kocha ten nie rani. A kobieta która chce byc kochana nie pozwala sobie na takie traktowanie.

a tam...hucz ta hucz a do mózgu daleko...:P Pełno takich kobiet co to krzyczą jakie to są niezależne, jak to nie dadzą sie pomiatac a gdy przychodzi co do czego czyli problemy z facetem to pierwsze panikuja, pierwsze leca na taką kafe i sie żalą, co robić???:classic_cool: Generalnie w tym przypadku czyny rzadko idą za słowami.:P

dziękować kim kolwiek jestes... lajcik, ja sobie poradze, czasem mi jej brakuje, ale jakos zyje... ciut wirtualnie