Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 lat mamm

czy straszny z niego cham....??

Polecane posty

Gość 25 lat mamm

facet który od 10 lat jest z jedna kobieta, a od 6 sa mzłzenstwem ma 31 lat... jego zona to jego jedyna kobieta zdradził ja 2 razy ,...doszło tylko do kilku spotkan i pocałunków... potem poznał dziewczyne na imprezie mimo iz zadna z niej rewelacja ..to chce zdradzicz nia zone ..bo jak mówi mezczyzna nie jest stworzony do monogamii słucham tego i sie zastanawiam....czy to cos wielkiego na faceta takie doswiadczenia czy proby zdrad..czy jakj na faceta to normalna sprawa???

Gość 25 lat mamm
non własnie szuka przygód mysle ze jakby nie był domatorem to by tyych zdrad było wiecej..ale patrzac na to i słcuahjac czytajac co dopierdlaja faceci mysle ze nie jest z nim najgorzej a przynajmniej ja tak na niego nie patrze...choc moze powinnam

Gość gfn
nie cham a kretacz, bajerant i zdradziecka swinia

Gość lady -
e tam zwykła szmata

Gość 25 lat mamm
nie nie jestem ta z która zdradza zone.raczej jestem ta której sie zwierza

"facet który od 10 lat jest z jedna kobieta, a od 6 sa mzłzenstwem ma 31 lat... jego zona to jego jedyna kobieta" Ja bym w tym upatrywał problem - niestety ale wydaje mi się, że to jest powodem aktualnego stanu rzeczy.

Gość 25 lat mamm
ja tez tak mysle własnie powiedział ostanio nie jestem typem faceta który jest stały w uczuciach ja sie smaiła i mówie stary kto jak to ale jestes z jedna kobieta od 10 lat...to chyba jestes bardzo stały w uczuciach.a to ze cie dupa swedzi po iluis tam latch to mysle, ze to takie meskie , normalne zachowanie:O

"ja tez tak mysle własnie powiedział ostanio nie jestem typem faceta który jest stały w uczuciach" Głównie mi chodzi o to, że ta jego żona była do czasu jedyną - to się musiało zemścić. "ja sie smaiła i mówie stary kto jak to ale jestes z jedna kobieta od 10 lat...to chyba jestes bardzo stały w uczuciach.a to ze cie d**a swedzi po iluis tam latch to mysle, ze to takie meskie , normalne zachowanie" To nie jest typowe męskie zachowanie ;) Zdziwiłabyś się ile kobiet tak swędzi :D Powiedziałbym, że to raczej ludzkie. W sumie jakby miał jakieś hobby albo jakieś zajęcie to by tak nie latał za babami. Mam kumpla żonaty od 8 lat - baby ma już trochę dość (naprawdę wkurzająca baba) ale nie lata za innymi chodź - taka silna moralność - za to znalazł sobie hobby, któremu poświęca dużo czasu po pracy.