Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikimimiaa

powróży mi ktoś? please...

Polecane posty

Gość kikimimiaa

Gość
imie i data urodzenia, dawaj;)

Gość kikimimiaa
12.01.1978 rok kamila

Gość
kamila, z kart wyszly mi 3miecze i palka asow, oznacza to, ze czeka cie jakas duga i ciezka walka o cos (milosc, kariera?), lecz bedzie ona zwycieska. Musisz przybrac zbroje cierpliwosci i wytrwalosci, wszystko sie jednak powiedzie zgodnie z twoim zyczeniem. Znacznie poprawi sie twoj stan zdrowia, jesli cierpisz na jakas uciazliwa dolegliwosc (tradzik, wypadajace wlosy, nadwaga) pozbedziesz sie jej w niedlugim juz czasie. Jedyne, na co musisz zwrocic teraz wieksza uwage to rodzina, byc moze ktos ma spory problem i liczy na twa pomoc, choc boi sie o tym powiedziec glosno. a mozesz zdzialac wiele dobrego, wiec rozejrzyj sie dokladnie, kim moze byc ten czlowiek.

Gość kikimimiaa
dziekuję baardzo,a czy mogę zadać jeszcze pytanie i sprawdziłabyś co karty mówią?

Gość
no jasne, pytaj!

Gość kajsa7
proszę o pomoc jak potoczy sie moje życie 23.12.1977r. kasia

Gość wróżka solistyczna
Coś mi sie Kamilo wydaje, ze czeka cie cięzka operacja, która może zagrozić Twojemu życiu. W sprawach uczuciowych też nie najlepiej, osoba z najbliższego otoczenia coś knuje za Twoimi plecami. Unikaj wszelkich znajomości z blondynami, chca cię oszukać. Dawno tak złych kart nie widziałam....

Gość kikimimiaa
moje pytanie to czy mąż jest uzależniony od alkoholu i czy uda mu się z niego wyjść i czy nasz związek ma szanse,czy on mnie kocha baaaardzo dziekuje

Gość
kajsa - zyjesz z dnia na dzien, masz dusze wiecznego wedrowca. twoje zycie bedzie bardzo dlugo uplywalo pod znakiem poszukiwania wlasnego miejsca na ziemi. znajdziesz je w koncu, lecz karty pokazuja, ze daleko od obecnego domu. mimo wszystko dasz sobie rade, masz charakter szybko dostosowujacy sie do zmian, nie sa ci straszne nowe miejsca, ludzie. W kartach widze dookola ciebie mase zyczliwych ci osob, wielu oddanych przyjaciol, wsrod nich odnajdziesz tego jedynego. Dlugo zajmie cie dojscie do wniosku, ze to wlasnie ten. Mimo niewielkich trudnosci (glownie wynikajacych z twojego bardzo duchowego, idealistycznego podejscia do zycia) odnajdziesz swoja szczesliwa droge.

Gość
kiki - poprosze date ur i imie meza:)

karmelkowaaaaaaaa Ty pojebie :o menelu niemyty

Gość
Aden, rok urodzenia:) bez tego nie pojdzie;) pomaranczory skurwysyn - tobie tez wroze swietlana przyszlosc:D:D

Gość zagubiona....
psychiczna, a co powiesz o mnie...? 07.06.1982

Gość MacabreseDencer
elwira 20 05 1975 co nowego do konca roku jakie zmiany w finansach pracy oraz ogólnie rodzina i uczucia?

Gość karmelkowaaaaaaa
Aden-->> :*

Gość kikimimiaa
michał 09.06.1974

Gość
kocham - karty pokazuja wielka zmiane twojeo charakteru, byc moze na skutek jakiegos mniej lub bardziej niemilego wydarzenia. jestes osoba bardzo dumna, stawiasz sobie cele niemal niemozliwe do realizacji, byc moze angazujac w to ludzi, ktorzy czuja sie niespelnieni i nieszczesliwi poprzez poprzeczke stawiana przez ciebie zbyt wysoko. czeka na ciebie nieudany zwiazek, nie zaangazujesz sie w niego jednak mocno; nie bedzie wiec dla ciebie drastycznym przezyciem. w niedlugim czasie czeka cie takze spelnienie twojego wielkiego marzenia, tego, dzieki ktoremu poczujesz swoja upragniona wolnosc.

Gość
kiki - twoj maz jest osoba skryta, trudnio zwierzyc mu sie z jego probemow, sekretow, pragnien. karty nie pokazuja, by twoja maz mial problem z jakimkolwiek uzaleznieniem. mowia jednak o tym, ze moze miec problem, o ktorym boi sie badz nawet wstydzi piwiedziec. wierzy w milosc przenoszaca gory, jest po trosze idealista, choc jego pozornie dominujacy charakter moze to skutecznie przyslaniac. najwyrazniej pod plaszczem silnej i wolnej mentalnie osoby kryje sie skryty i niesmialy czlowiek. pomoz mu kiki, podaj reke, moze cie to kosztowac duzo cierpliwosci, musisz jednak to zrobic, by pomoc mezow uporac sie z trudnym dla niego problemem.

Gość MacabreseDencer
CZEKAM:)))

Gość
elwira, jesli chodzi o finanse i prace: zaczniesz dizalac na wlasny rachunek. unikaj wspolnikow, osob na pozor zyczliwych, moga ci zaszkodzic. jestes jednostka bardzo ambitna i niezalezna. przekonasz sie, ze nie ma dla ciebie rzeczy niemozliwych. bardzo mozliwe, ze w zwiazku z nowym zajeciem zmienisz miejsce zamieszkania. mimo wszystko karty pokazuja powodzenie i pomyslnosc na nowej drodze kariery zawodowej, pod warunkiem, ze odstawisz na bok swoje szalone i czasami nierozwazne, lub zbyt impulsywne podejscie do waznych spraw. rodzina, milosc - zaniedbasz kogos z bliskich ci osob, w ostatniej chwili zorientujesz sie, ze za malo poswiecasz jej czasu. rozgladaj sie tez uwaznie, czy oby na pewno wszyscy bliscy ci ludzie, sa naprawde tak bliscy, za jakich sie podaja.

Gość MacabreseDencer
:)))