Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikimimiaa

powróży mi ktoś? please...

Polecane posty

to i ja poprosze o wrózbe co mnei czeka w najbliższej i dalszej przyszłosci ogolnie oc w życiu uczuciowym co w pracy co widzisz w kartach magad 01 05 1975

Gość
kocham - to partner? pytasz o was czy tylko o jego osobe, zdrowie, przyszlosc? ikea - imie i data urodzenia:) pomaranczowy:D - jestes odwazny i zuchwaly, nie tylko na kafe ale i w zyciu:) karty pokazuja, ze zdobedziesz jakies znaczne spoleczne uznanie, bardzo dobrze wyjdzie na tym twoja sytuacja materialna. bedzie to sfera ekonomii, biznesu, duzych interesow. jestes jednak osoba zaborcza, czasem az agresywna - to moze niekorzystnie wplywac na twoje kontakty, stosunki z ludzmi, takze w sferze prywatnej, uczuciowej. czeka cie trudny wybor pomiedzy dostatnim zyciem, a duzym, powaznym uczuciem.

Gość
ikea - juz pisze o tobie, podaj mi tylko date ur i imie chlopaka:) leniwiec - wiesz, co masz podac:P przepraszam, ze tak powoli odp, ale to wszystko trwa;)

Gość ....finka
Czy moja corka Renata 04.04 .88zda egzamin?-wyniki koncem sierpnia . Kiedy znajdzie prace ? .Czy Dawid ? -to juz ten ?Co u niej w przyszłosci ?

Gość
ikea - masz ciezki charakter. tzn jestes dobrym czlowiekiem, ale lubisz dominowac, masz przywodczy charakter, a to czasem jest uciazliwe dla otoczenia. karty pokazuja, ze w zyciu bedziesz otaczala sie tylko kilkoma szczerymi osobami. doswiadczysz wielu przykrych momentow zawodu i rozczarowania ludzmi. na pewno nie bedziesz musiala sie martwic o sfere materialna w swoim zyciu, bardzo dobrze sie wyksztalcisz. jesli chodzi o twojego chlopaka (ja cie nie besztam, wiem jak to jest:P:P) - jesli chodzi o zdrady, jakies akcje na boku - mozesz byc spokojna, nic takiego nie grozi ci z jego strony. mimo wszystko karty pokazuja kryzys, nie bedzie trwal dlugo, wyjdziecie z niego obronna reka, choc odsloni wasze cechy charakteru, osobowosci, o ktorych wzajemnie nie wiedzieliscie, a ktore byc moze probowaliscie ukryc nawet przed samym soba. nie bedzie to przyjemne, jedno z was przezyje moment ogromnego zawahania. ale uda sie, karty pokazuja, ze to wszystko umocni wasz zwiazek.

Gość kici 100
Co dobrego u mojego brata Radosława 06.05.87 w przyszłosci?Kiedy spotka swoja połowke ?

Gość
onk - po pierwsze: musisz zadbac o swoje zdrowie. byc moze w niedlugim czasie ujawni sie choroba, na ktora obecnie nic nie wskazuje. nie wiem, czy bedzie powazna, dlatego im wczesniej ja odkryjesz, tym lepiej dla twojego zdrowia. obserwuj swoje cialo, moze zrob przynajmniej podstawowe badania. jesli chodzi o zycie uczuciowe - czeka cie zawod na kims bliskim, partnerze. karty nie pokazuja zdrady, lecz poczujesz sie bardzo oszukana, bardzo trudno bedzie ci wybaczyc. jestes osoba bardzo sentymentalna i uczuciowa, okaze sie, ze twoj partner to wykorzysta. karty nie pokazuja, czy bedzie to partner obecny, czy tez ktorys w przyszlosci. musisz pamietac o sobie, byc zdrowo egoistyczna. w przyszlosci spotkasz na swojej drodze kogos, komu bardzo pomozesz, byc moze nawet nieswiadomie. ta osoba odegra bardzo wazna role w twoim zyciu. na dlugo sie z nia zwiazesz, nie mowie, ze bedzie to zwiazek kobiety i mezczyzny, byc moze osoba ta okaze sie niezawodnym przyjacielem.

Gość MacabreseDencer
Bardzo Prosze mój mąż jest chory na raka watroby co z jego zdrowiem jak potocza sie nasze losy?

Gość MacabreseDencer
Bardzo prosze o odp?

Gość MacabreseDencer
wiesz z tymi mało zyczliwymi to niestety prawda szczególnie bolesne gdy to dotyczy rodziny opedzac sie trzeba jak od much

Gość MacabreseDencer
moze karty powiedza kogo szczególnie powinnam sie wyszczegac?

Gość
haha leniwiec, zaraz sprawdze:D:D:D finka - egzamin zdany. twoja corka okaze sie odpowiedzialna i sumienna osoba. jest otwarta, odwazna, przebojowa - odnalezienie pracy zajmie jej troche czasu, nie dlatego, ze bedzie opieszala w poszukiwaniach. bedzie szukac (byc moze nawet podswiadomie) tylko takiej pracy, ktora da jej 100% satysfakcji. odnajdzie sie w wymarzonym zawodzie, bedzie ksztalcic sie dalej w jego kierunku. poprosze o date ur jej chlopaka. kocham - przepraszam, ominelam twoj post z data ur chlopaka, juz pisze:) twoj chlopak jest bardzo silna osobowoscia, dominuje, ma charakter przewodnika. ty takze jestes zdecydowana kobieta, wasze charaktery sa dobrane, choc bardzo czesto sie ze soba scieraja. twoj partner bedzie musial wlozyc bardzo duzo pracy w swoj chaakter, podejscie do waszego zwiazku. nie bedziesz tolerowac wielu z jego zachowan. niejednokrotnie przezyjesz rozczarowanie w zwiazku z jego osoba. niestety, kart nie wroza dobrej przyszlosci temu zwiazkowi. wydarzy sie co, o czego nie bedziesz potrafila mu zapomniec. karty nie mowia, czy bedzie to zdrada.

Gość MacabreseDencer
sorry za literówki

Gość
macabrese - podaj prosze imie i date ur meza:) leniwiec - a mozesz jeszcze dane faceta?;) julk, juz chwilka;) ps jak kogos omine, to przepraszam, przypominajcie sie :P

Gość MacabreseDencer
data ur była wczesniej ale podaje jeszcze raz moja 20 05 1975 męza 10 06 1976 czy On wyzdrowieje co z nami dalej bedzie czy to małażenstwo przetrwa?

Gość MacabreseDencer
imie męża Piotr

Gość
julia84s, musisz zwolnic. nakladasz na siebie bardzo duza dyscypline, za duzo posiwecasz dla innych. moze ucierpiec na tym twoje zdrowie. gdzies obok ciebie znajduje sie bardzo falszywa osoba, BARDZO ci zaszkodzi, przede wszystkim na polu zawodowym, choc o sfere prywatna takze zahaczy. musisz na nia uwazac, pokazala sie bardzo silna karta, to naprawde powazna sprawa. nie wiem, czy jestes obecnie z kims w zwiazku, karty pokazuja jednak, ze jest ktos, kto czeka na to, abys sie bardziej otworzyla. przez to, ze jestes niedostepna, trudno ci mowic o tym, co cie tak naprawde boli, mozesz nieumyslnie zniechcecic do siebie kogos, komu naprawde na tobie zalezy.

Gość
leniwiec - slub i wesele bedzie. ale....nie wiem, czy z nim. karty pokazuja szczesliwe zycie rodzinne, dzieci. pokazuja tez dwoch mezczyzn przy tobie. bedziesz bila sie sama ze soba, bardzo sie pogubiz leniwcu. nie bedzie zdrad, nieszczerosci, falszywej milosci. odnajdzie sie ktos, kto bardzo zamota w twoim zyciu. karty pokazuja, ze wybor, ktorego dokonasz, bardzo zawiedzie bliskie ci osoby, ty jednak bedziesz szczesliwa. chyba nie dostane zaproszenia?:o:P macabrese - przepraszam, przeoczylam. maz zapewne przezywa (badz przezyl) moment ogromnego zalamania swoim stanem zdrowia. okaze sie jednak bardzo silna osoba. w kartach widze wasza przyszlosc, co jest oznaka tego, ze pokonacie chorobe, RAZEM. W tej walce pojawi sie ktos, kto odegra duza role w dosciu do zdrowia twojego meza. Byc moze bedzie to bliski przyjaciel, czlonek rodziny, ktorego nie podejrzewaliscie o takie oddanie. Czeka was jednak bardzo ciezka walka o przetrwanie waszego malzenstwa. twoj maz ceni sobie lekkosc, swobode w waszych stosunkach, bedziecie musieli oboje pracowac nad swiezoscia w waszym zwiazku, o zapomnieniu o tym, co zle. Mezowi uda sie to bez wiekszych trudnosci, karty pokazuja jednak, ze tobie bedzie trudniej. Karty mowia o osobie, ktora bedzie musiala ci pomoc, byc moze lekarzu, psychologu, nie wiem. A karty pokazuja jeszcze.... dziecko:)

Gość maaagdaaalenaaa
magdalena 14.02.1982