Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YuStYnA22

który z nich najlepszy???????

Polecane posty

Gość YuStYnA22

Własnie się zbudziłam po cudownej nocy z nowym chłopakiem jesteśmy ze sobą od 2 miesiecy ale dopiero wczoraj znalezlismy się w łozku. Było cuuudownie. Ale nie chce sie wam chwalic tylko o cos zapytac. Moj chlopak ma penisa z krotkim napletkiem zaslaniajacym tylko czesc glowki. Dotad mialam trzech partnerow z ktorych dwaj mieli na tyle dlugie skorki ze calkiem im zaslanialy koniec a jeden byl calkiem obrzezany. Mam zatem chyba pelny przeglad typow budowy penisow? Mnie najbardziej sie podoba taki krotki, a jak wam?

Gość ja najbardziej lubie
penisy całkiem gołe bez śladu skórki, może dlatego że mój pierwszy takiego miał. podobno pierwszy penis w życiu zapada nam kobietom jako wzór na reszte życia?

Nic mi nie zapadło, nie pamiętam nawet jakiego miał i jak można by go klasyfikować. W ogóle dupiaty był w te klocki! No coż... każdy popełnia błędy.

Gość róża25
a ja pamietam, chociaz chyba nie ukształtował mojego gustu w tej kwestii. na pytanie postawione w topiku odpowiem ze lubie napletki oczywiscie czyste. zatem nie obrzezany. zastanawiam sie nad takim krotkim, bo takiego nie mialam. chyba by mi sie spodobal

Gość AGA zdecydowana
mnie podobaja sie takie z krotkim napletkiem. mialam kiedys chlopaka z takim i naprawde mial najladniejszego