Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidd87

co robić gdy ona nie wie czy kocha

Polecane posty

Gość gość
szkoda ze tak pozno natknolem sie na ten temat, bylem w tej samej sytuacji co dawid, josoba ktora kocha naprawde kocha bedzie chciala byc dokonca wporzadku i lojalna w stosunku do soby ktora kocha nawet jesli go olewa, nie chodzi o to ze ona jest pipa baba miekki tylko chodzi o uczucia wiele osob ma mala swiadomosc tego albo nie przyznaje sie do tego jakimi sa pokerzystami ze graja na ludzkich uczuciach sami i beda sie wysmiewac z innych a te soby o czystym sercu zawwssze beda pokrzywdzeni i beda sie dawc ciagac za noc zwodzic beda sie dawac manipulowac tylko ze wkoncu tez kiedys tego nie wytrzymaja i powiedza dosyc zzaa ktoryms razem z niepowodzenia na niepowodzenie serce im stwrdnieje jak skala bede oschli tez zaczna ranic innych jak ich raniono z wieksza sila bo beda sie mscic taka jest ludzka natura chora, ale radze nie godzic sie na przerwy chcesz przerwy to koniec z nami bo albo kochasz albo nie teraz tak moge powiedziec jestm silniejszy ale dawniej bylem naiwny...

Gość gość
ja mam gorszą sytuację kobieta mnie nie kocha mówi to wprost, widać to po niej ALE chce się spotykać co jakiś czas, jest seks, mnie rani jej zachowanie wytłumaczyłem jej że ja tak nie chcę, rozpłakała się powiedziała że potrzebuje czasu żeby ochłonąć po poprzednim związku (zakończonym dość perfidną zdradą)... sam nie wiem co o tym myśleć, jest dla mnie ostatnio taka chłodna, nie czuła, oschła...

Gość gość
Moja też nie wie czy mnie kocha jak zapytałem.

Gość g ona
skąd wiecie czy wam na kimś zależy? Pytam, bo spotkałam kogoś chyba zauroczonego mną... problem w tym, że mam od dawna duże kłopoty. Innymi słowy: jest to jedyny człowiek, który na mnie nie leje. Straciłam pracę, w domu miałam o to awantury (zawsze nie byłam dość idealna, prace też miałam tymczasowe, gdzie w każdej mi okazywano jakim złem koniecznym jestem). skąd mam wiedzieć, co do tego faceta czuję? ps.nie spotykamy się, mam jego telefon, wzięłam od niego, ale on był zapracowany, ja szukam pracy

Gość gość201444
2 lata temu poznałem dziewczynę.. Chłopak którego kochała po prostu się nią zabawił. A teraz powiedziała że poczuła to do mnie lecz gdy wyjechała na kilka dni spotkała chłopaka po czym nie była pewna czy coś do mnie czuję. Tłumaczy się że boi się nowego związku że ją skrzywdzę.. Mówi że nie chce koleżeństwa ani nie wie czy chce być ze mną.. Chce przyjaźni. Mówiła mi że nie jestem dla niej obojętny zależy jej na mnie ale nie wie czy mnie kocha a ja chcę zrobić wszystko by była ze mną.. Chcę aby mogła poczuć że mi na niej zależy ale nie chce naciskać.. Zrobiłem już wszystko mówiłem że na nikim mi tak nie zależy jak na niej ale nie mogę nic zrobić ... Proszę o pomoc co mam zrobić ,..

Gość gość
Po 6 latach bycia z mezem On oznajmil mi przez esemesa ze nic nie czuje ze u niego sie wypalilo ze ma kogos I zalezy mu na niej. Zawsze mnie klamal oszukiwal zdradzal a ja za kazdym razem mu wybaczalam. Zdałam sobie że jestem od niego uzalezniona i muszę go mieć przy sobie. Zamówiłam na niego urok miłosny ze strony urokmilosny24.pl . I wrócił w podskokach. Teraz dba o mnie znacznie bardziej niż wcześniej, bo zdaje sobie sprawę co mógłby stracić.