Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mogę wniesc na pokład

linii ryanair do jedzenia i picia dla 11 miesięcznego maluszka

Polecane posty

Gość co mogę wniesc na pokład

lece drugi raz z maluszkiem , pierwszy raz był na piersi wię nie było problemu a co teraz z herbatką , mlekiem ?

Gość 100 ml nie wiecej
ale mozesz wziac niby dla siebie porcje picia. mozesz wziac porcje mleka w proszku, wsamolocie pomoga zrobic kaszke dla malucha

Gość niestety nie poradzę
bo nie wiem, to co sie kupuje po odprawie bez problemu wnosi sie na pokłąd ale nie ma tam chyba do kupienia soczków odpowiednich dla maluszka

Gość wiecej niz 100 mil
wniesc ci nie pozwola ;( nie interresuje ich ze dziecko ze musi pic itp. takie sa przepisy na lotniskach.ja wyrzucalam cale wody mineralne, tigery pilismy w pospiechu.Maz mial perfumy i chwala Bogu ze juz zdarzyc nieco zurzyc bo mu mu je kazali zosatwic ;/

Gość co mogę wnieść na pokład
mleko w proszku rozrobione juz tak? plus 100 ml dla mnie jakiegoś napoju, zobaczymy może na soczkach pociągniemy a nakrmimuy przed wylotem jakby miały być problemy

Gość 100 ml nie wiecej
nie. wsyp do butelki porcje mleka jaka zjada zazwyczaj twoj maluch a w samolocie poprosisz o goraca wode do zrobienia mleka dziecku. nie odmawiaja, chetnie pomagaja. nie karm dziecka na sile pryed odlotem bo potem mozesz miec problemz y jego brzuszkiem. niech zje tzle ile zawsze je i o stalej porze. porcja picia dla ciebie i dla maluszka. kup dwa soczki w orzginalnych nie otwartych butelkach po 100 ml. takie sa chociazby z gerbera. jesli bedzie to 120 ml na jedna butelke to nie bedzie afery.

Gość a długi lot się
zapowiada?