Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z sensem czy bez sensu

Czy to ma sens

Polecane posty

Od paru m-cy utrzymuje pewna znajomosc internetowa z chlopakiem. On mieszka w innym kraju dlatego nie predko sie spotkamy. Zastanawiam sie czy taka znajomosc ma sens. Ja obecnie mam duzo problemow, i kazdy inny facet pewnie nie chcial by utrzymywac kontaktu. A on wrecz przeciwnie, zawsze sluzy rada czy pomoca, mowi zebym tylko dawala mu znak to bedzie dzwonil! Zastanawiam sie czy on ma w tym jakis ukryty cel? Bo niespotyka sie dzis juz takich facetow

Gość to zostańcie przyjaciółmi
odpowiedz sobie na kilka zajebiście prostych pytań, czy on zamierza wrócić do kraju na peno i czy ma po co? czy ty zamierzasz wszystko olac i tam wyjechać? bo na odległośc to nie ma sensu...

No wlasnie ze to jest tak ze on nie nawidzi Pl i raczej tu nie wroci, ja juz tam bylam i mi sie za bardzo nie podobalo, ale jak wrocilam to teraz w pl sobie nie moge znalezc miejsca! I stad te moje dylematy

jezeli on jest tak anty nastawiony na PL, a tobie sie tam nie podobalo, to raczej nic z tego nie bedzie, no chyba, ze sie skusisz i tam wrocisz

zdaje sobie z tego sprawe tylko caly czas nurtuje mnie na co on ma nadzieje? czy po prostu tak bez powodu ze mna utrzymuje znajomosc czy co, nie wiem boje sie go o to zapytac tak wprost, zeby go nie urazic