Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosia...............

Komary mnie gryzą bardziej niż innych

Polecane posty

Gość małgosia...............

Zawsze gdy jestem nad jeziorem komary gryzą mnie bardziej niż innych :( dodatkowo mam wielkie bąble mimo że stosujemy te same preparaty...dlaczego tak jest? :( nie mam już do tego sily. Inny maja po 1-2 bąble a ja mam 20-30 :(

Masz uczulenie pewnie, cienką i delikatną skórę, która jest cieplejsza niż przeciętnie, przez co bardziej wabi komary i jest wrażliwsza.

Gość 1234567....
nie martw się ja też mam w sobie coś takiego że do mnie ciągną bardziej komary muszki itd....cholera wie może to zależy od zapachu czy innych czynników ...w każdym razie wiem że jeśli w pokoju jest jeden komar to na 100 % najpierw ugryzie mnie :)

Gosienko ja mam tak samo, cala jeste obgryziona, tez komary mnie uwielbiaja, widze po ludzieach ze jeden ma jedna rane moze dwie, ja jestem cala pogryziona, nogi i rece, komary mnie kochaja poprostu a ja ich nienawidze, preparaty mi tez nie pomagaja zadne. poprostu jestsmy slodkokrwiste. teraz mnie obechlaja a potem cala zime bedzie mi sie skora goila jak zwykle ;/ masakra :/

Gość cdcdcd
a ja mam odwrotnie i zastanawiam się czemu komary ode mnie stronią. Nie to, żebym nad tym ubolewała, ale to, że znajomi z którymi spędzam czas nie mogą opędzić się od komarów, a na mnie nawet nie siadają budzi we mnie obawę, że może one czują, że coś ze mną nie tak.

Gość do pani wyżej
pewnie masz jakieś paskudztwo we krwi i one to wyczuwają :o idź sie zbadaj :o

Gość a dlaczego zaraz
Mamy tzw "słodką krew". Moi znajomi wiedzą, że najskuteczniejszy środek od komarów, to ja w pobliżu, bo do mnie lecą. :D