Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolaaaaaaaa

W jakim wieku 1 seks ?

Polecane posty

Gość Wiolaaaaaaaa

Ile miałyście lat , kiedy miałyście swój pierwszy raz ? :) Przyznawać się bez bicia ;p, ja 15 ;d Gr, wstyd się przyznawać, ;p . Mam 21, ale partnera mam dalej tego samego, chodzę już z nim 6 lat, różnica między nami to tylko 1 rok :).

Gość kiziamizia000
ja 17 lat :) i dalej chodze z tym samym partnerem bo czuje ze to jest TO :* zamierzamy spedzić całe zycie przy sobie :)

Gość lolczyka
a ja 16 i załuje potem w wieku 18 lat zrobialm to z chlopakiem z ktorym byłam juz dosc długo ale jakbym wtedy wiedziala co teraz wiem nigdy nie przespałabym sie w tym wieku, poczekalabym do tej 18 conajmniej

Gość blonyneczka
ja miałam 16 latek, teraz mam 19 i dalej z nim jestem

19 lat. Czekalam, az sie zakocham, a ze jestem wybredna... :-D Teraz mam 22 lata i za 3 tygodnie slub - z tym samym facetem.

Gość prawie 16scie mialam

Gość i co i co i co
27

Gość martaaaa53ererg
a ja mam 16 lat ic che być dziewicą chociaż do 19stki. Dla MNIE osoba która to robi w wieku 15-16 lat [ i mogla by byc z facetem cale zycie] to dziwka.

Gość martaaaa53ererg
* mogłaby być dzi*** taka jak moja matka, która dawała w wieku 13

Gość lajtowa20
jak dziwka??jak ma tylko 1 mężczyzne i jest z nim do końca życia?? dziwką dla mnie jest kobieta która zmienia mężczyzn jak rękawiczki i seks jest dla niej sportem... ja straciłam dziewictwo tydz przed moją 18 żałuje bardzo...

Gość Wiolaaaaaaaa
Właśnie mnie martaaaa53ererg wkurzyła i to na maksa, niech pilnuje swojego nosa. Wchodzi tu pewnie po to, żeby obrażać innych, niech idzie się pobawić na podwórku a nie siedzi na forum, gdzie nie ma szacunku do innych.

Gość latoo
najwazniejsze zeby robic to z glowa:)

Gość 100 pewnosci
22

Gość Mała_123
Miesiąc przed 16 urodzinami...

Gość martaaaa53ererg
wkurzyłam Was bo dajecie dupy za małolata :/ Takie to tylko na ulice!!!!!! :[ fuj mam obrzydzenie do takich ludzi :/ i nie podszywać się pode mnie..

Gość Kakukilla
Uważam że nie wiek ma znaczenia lecz to co ma się w głowie , i z kim się to robi. Jeśli osoba w wieku 16 lat czuje się emocjonalnie dojrzała, i gotowa do współżycia z partnerem którego kocha to jest to ok. Gorzej jak robi to mała 13 letnia różowa pinda, która wygląda jak 30stka zeby nie wiem co pokazać (zero dzieciństwa, zero radości z życia, zero wspomnień). Dziewictwo straciłam w wieku 17 lat i wcale tego nie żałuje, osobę te kocham już 5 lat, i jestem z nim bardzo szczęśliwa.

Gość Mała_123
Heh ja też jestem z tym chłopakiem z którym staciłam dziweictwo ładnych parę lat i bardzo się kochamy. Również nie żałuję swojej decyzji a za dziwkę napewno siebie nie uważam. NIektórzy powinni poprostu zajrzeć do słownika i sprawidzić co oznacza słowo dziwka a nie obrażaćtitaj kobiety, które nimi nie są.

Gość wtedy miałam
19 lat:) teraz mam 22. To był mój pierwszy i jedyny partner,a już niedługo stanie się moim mężem:) I WCALE NIE ŻAŁUJĘ,ŻE NIE MIAŁAM WIELU CHŁOPAKÓW. Wystarczy mi doświadczenie z jednym- za to najwspanialszym na świecie ;)

Gość Paula12344321
ja miesiąc przed 17 :)

Gość Wiolaaaaaaaa
martaaaa53ererg wyjazd ;x

Gość przyszła żona ....
pierwszy raz, jakoś przed 18nastką. Nie żałuje mimo że już nie jestem z nim... Obecnie mam 25 lat i faceta który za 3 tygodnie będzie moim mężem, jest mi z nim cudownie, może dlatego że wiem jak było z tamtym... Wtedy myślałam, że jest ok ale teraz moje życie pod względem sexu zmieniło się baaardzo na plus :D

Gość klasdebitch
Ja miałam 18-stkę 3,10,2008 rok a kochałam się 14,02,2009 ;) na walentynki ;) jestem z chłopakiem cały czas i co jakiś czas lubimy powtórzyć nasza milosc z walentynek ;P

Gość ghfhfghbf
misiac przed 15. i jestem z facetem do dzis. mam 17 lat . ale zaluje