Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa18

co sadzicie o duzo starszym TŻ???

Polecane posty

Gość mamamamambe
ona18 - a napisz jakie sa twoje stosunki z ojcem?

Gość onaaaa18
do "jestes w takim wieku" - moglabys/bys sie dogadac z moja bratowa jestes podobnego zdania co oona jednak jej nie rozumiem jeszcze bardziej :( PS jestes kobieta czy merzczyzna??

Gość onaaaa18
stosunki z ojcem sa dobre, jednak mieszkam tylko z mama :( tak wyszlo.. pewnie jest cos w tym ze mi go brakuje i dlatego tak podobaja mi sie starsi..

Gość mamamamambe
ja tez mialam dobre kontakty z ojcem, ale tez ze mna nie mieszkał i tez podobają mi sie starsi :(

do onaaaa18 w to co ja wierzę to jest moja słodka tajemnica. Tak jak napisałem "każdy kocha tak jak chce". Nie mam nic przeciwko temu. Jeśli są szczęśliwi i dziadek daje radę ;) Luz nie moja sprawa ale trudno nie zareagować jak widzi się kolesia dobrze po sześćdziesiątce trzymającego za rękę dwudziestkę, jakby mieli naście lat.

Gość onaaaa18
nowy w miescie - ciekawe jakie kobiety bede sie tobie podobaly w wieku 60 lat :) zapewne beda to kulturalne i zadbane 55latki po menopauzie :))

Gość Miccok
On już jest prezesem klubu seniorek.

Tż? Ten wizaż cie skrzywdził mała:) a nie jest przypadkiem tak że pokochałaś jego kasę, firmę, status społeczny a nie jego? Jestes młoda, podejrzewam że tapeciara. Ciekaw jestem gdybyś poznała jego jako robotnika czy też byś się w nim zakochała. Dojrzała emocjonalnie? Ha!ha!ha! dobre

Gość pozwolę sobie zacytować
Katarzynę Grocholę: "Ktoś kiedyś mi powiedział, że jeśli pytasz, czy wyjść za mąż, to nie wychodź, bo to znaczy, że człowiek jeszcze nie dojrzał, a skoro nie dojrzał do samodzielnej decyzji, to nie dojrzał tym bardziej do wspólnego życia, do wzięcia odpowiedzialności również za drugiego człowieka." No a Ty się pytasz czy Twój związek ma szansę, więc nie jesteś pewna. A poza tym, jesteście dopiero pół roku razem- to jest tyle co nic. Kiedyś miałam taki przypadek, że po 9 miesiącach żarliwej miłości nagle poczułam wstręt do chłopaka. Na szczęście nie mieliśmy żadnych zobowiązań i mogłam odejść. A Ty co zrobisz, jak będziesz od niego zależna? Za rok napiszesz tutaj: " Mój partner jest stary i mnie nie zadowala bo ma małe potrzeby (ew. czuję wstręt do niego)". Pomyśl o tym. Pieniądze to nie wszystko.

Gość a ja mam pytnako
co to zanczy TŻ ???

Gość wg was dziadyga
A ja jestem już 20 lat w związku z kobietą o 22 lata młodszą. Co za przeżycia! I wciąż jeszcze mogę i oboje chcemy!

Gość ja mam 24 ona 38 lat
jestesmy z soba juz ponad 2 lata. zamilowanie do starszych wzielo sie u mnie z domu rodzinnego. miedzy moimi rodzicami jest 15 lat roznicy ;) i sa cudownym kochajacym sie malzenstwem. mloda kobieta przy starszym mezczyznie rozkwita, a mezczyzna majac u boku mloda partnerke - nie dziadzieje tak szybko (widze po rodzicach - tato ma 65 lat a wyglada na gora 55, pracuje, jest zdrow, w dobrej kondycji).

Gość ja mam 24 ON 38 lat
mialo byc ON :)

Gość onaaaa18
to milo ze w koncu ktos napisal o tym z innego punktu widzenia :) masz racje kobieta rozkwita przy starszym merzczyznie. Ja czuje sie z nim bardzo szczesliwa, on mnie docenia, jest doswiadczony, inteligentny, pracowity... ale najwazniejsze jest to ze mnie kocha, a ja jego. Nie wiem co bedzie za 10 lat, moze mu sie znudze i mnie zostawi, a moze bedzie ze mna do konca zycia..?? Wiem tylko, ze teraz jest nam dobrze i ze nie zamierzam niczego zmieniac.

ja nigdy partnera zyciowego nie mialam, bo mnie to nie kreci, wole przygodne znajomosci. wiec najstarszy facet mial 65lat

Gość no cholera co to
znaczy TŻ?

Gość onaaaa18
do - Lucjusz Luks Siemank nie! wcale nie jest tak ze pokochalam jego kase.. chociaz niestety wiekszosc ludzi tak wlasnie mysli ;/ to przykre :( przyznam, ze pieniadze daja duzo i pewnie po czesci tez one mnie do mniego przyciagly, ale bez przesady! nie bylabym z kims kogo nie kocham. Wiem ze w kazdej chwili firma moze upasc, zdarzyc sie jakis wypadek.. wszystko moze zamienic sie w nic. Tak czy siak jesli bedzie chcial zawsze bede blisko jego...

Gość onaaaa18
kokosanka69 - ja tez nigdy wczesniej nie mialam faceta na stale, zadnego powaznego zwiazku. Tylko taki niezobowiazujace i przelotne ze starszymi facetami.. tak bylo mi wygodniej.. im zreszta tez :) ale zobaczysz ze przyjdzie w Twoim zyciu taki czas ze zapragniesz miec kogos na stale, zalozyc z nim rodzine.. i zyc dlugo i szczesliwie :)

mam 31 lat pratner 44 i co mogę powiedzieć w tym temacie to tyle, że nigdy w życiu nie było mi lepiej niż teraz. zaznaczę że zarabiam dużo więcej od niego by uniknąć podejrzeń że to właśnie kasa sprawiła że mi tak dobrze.

onaaaaa18, nie taki momet nie przyjdzie, nie mam zamiaru ulozyc sobie zycia, nie bawi mnie miec faceta nawet na miesiac, a co dopiero na cale zycie, zreszta na bank nie bylabym wierna, wiec po co to.

Gość onaaaa18
mangoo - ile lat mialas jak go poznalas?

Gość onaaaa18
kokosanka69 ile masz lat? tez taki kiedys mowilam ;P

Gość onaaaa18
a moze ty sie nigdy jeszcze tak naprawde nie zakochalas

obecnie mam 27lat, za soba mnostwo partnerow i parterek tez i wiele doswiadczen i wiem, ze absolutnie odpada staly zwiazek

onaaa18, nie nie zakochalam sie, bo nie wierze w to, wierze tylko w seks i to mi wystarcza do szczescia

Gość onaaaa18
jedyne co teraz przychodzi mi na mysli to, to ze jestes biseksualna nimfomanka :)

Gość ciekawyyyy
kokosanka 69 toz to Ty nimfomanka jestes:)

ja mam 24 lata a partner 34 lata i jest super.z mlodszymi i rowiesnikami tak sie nie ukladalo jak tutaj.i nie jest tu wyznacznikiem kasa, bo to rzecz nabyta dzis jest jutro nie ma.to nie o to chodzi.miedzy partnerami musi byc chemia, musi iskrzyc.

onaaa18, tak jestem biseksualna i nie wstydze sie tego, owszem jestem takze nimfomanka, nawet w seksie wole miec kilku facetow naraz, wiec nie ma mowy o stalym zwiazku.