Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaa55

spozniajacy sie okres POMOZCIE

Polecane posty

spoznia mi sie okres juz 21 dni, stosujemy z partnerem stosunek tylko przerywany od dwoch lat, zawsze okres mialam po ok 6 dniach teraz nadal nie ma..:/;/ (chodze do pracy od niedawna, dziennie robie 19km rowerem) pryszcze na twarzy mi wyszly, oddaje czeste gazy:) i duzo siusiam laski na co to sa objawy??

Gość Anastazja84
pryszcze mogą być oznaką zliżajacego się okresu, więc spoko :) poza tym miesiączka Ci się spóźnia, bo się denerwujesz. PS. ale stosunek przerywany nie ejst zabezpieczeniem przed ciążą

no wiem wiem, ze powinno sie miec jakies zabezpieczenie, ale tak juz jest... kurde jestem w takim stresie ze szkoda gadac, non stop w pracy latam do ubikacji i sprawdzam czy juz go dostalam, a tu nic:/;/ chlopak zalamany, chyba zrobie niedlugo test...

Gość małaaaaa cytrynkaaaa
zrób test jak będzie jedna kreska to umów się na wizytę do gina

Gość onaaaa18
ja przez 2 lata stosowalam stosunek przerywany z moim bylym i nie zawszal w ciaze :p a i pare razy sie zdazylo ze poczulam jak w srodku robi mi sie wilgotno od jego plynow.. nie ma co panikowac :) ja co miesiac latalam po test i zawsze wychodzil negatywnie :)

Gość onaaaa18
jak zaciazylas to daj znac :D

Gość mariusz9999
nie ma czym sie martwic mojej dziewczynie okres spoznil sie prawie 3 miesiace tak 3 miesiace dlaczego? miala wylot do usa i w usa wogole nie miala okresu dopiero po powrocie do polski po miesiacu dostala... wiec 4 miesiace bez okresu ginekolog mowil ze tak jest czasami teraz spoznil jej sie 16dni i dostala go w najmniej oczekiwanym momencie w sklepie:)) wiec bedzie ok

Gość nie chcę krakać
ale te siusianie... hm, też tak miałam. Też stosowaliśmy na początku stosunek przerywany i tylko w dni niepłodne. Efekt: dwie dorodne córy :D

Są testy ciążowe i ginekolodzy. TAk na forum trudno jest wyczuć czy ciąża jest.