Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza w turkusie

wypada żebym miała taką sukienkę jako świadkowa???

Polecane posty

jeśli panna młoda ją zaaprobuje, to tak. jakby moja świadkowa w czymś takim wyskoczyła to wywaliłabym ją z kościoła :o dla mnie ten strój to wybitna wiocha. tandetna satyna i jeszcze najebane na cyckach tych kokardek :o ale co kto lubi.

Gość sdfaefawe
niech sie babki zadłużają :P ja kupiłam sobie mini z kokardą przy boku ale mi sie podoba i w niej pójdę :classic_cool:

Gość iza piekna sukienka
jesli to ta sukienka z 1go linku (bez raMION) to serio-jest ladna. Na swiadkowa pasi.Przeciez nie bedziesz w bieli czy w czerni! No a do kosciola to jakis szal zaloz i zakryj ramiona.

Gość rzekaba
za bardzo zrobiona photoshopem nie widać jak realnie ta sukienka wygląda a programem z każdego gowna można zrobić błysk i szyk najważnuiejsze jak prezentuje sie na ciele i jaka tkanina

Gość iza w turkusie
tak to ta z pierwszego linku. ale ja jej niekupie w necie. kupie ładny materiał w takim kolorku i poprosze panią krawcowa zeby mi uszyła taka samą:)

Gość sdfaefawe
taką kieckę jak jest w linku tez mierzyłam tylko czerwoną, jest bardzo obcisła i figura się super prezentuje, a długość troche przed kolano, ta modelka niska jest

Gość sdfaefawe
opłaca Ci sie szyć? na allegro takie są po 80zł

Gość iza w turkusie
robaczek to bez przesady napewno bys sie nie odwazyła:P ale co ze krój nie taki, kurcze no o to tylko sie boje. bo ze kokardki to ładnie, ja lubie, chocaz troche ozdabiają sukienke. mi sie wydaje ze lepsza taka niz takie a la druga panna młoda długa z falbanami i itp. mam racje czy nie bardzo?:D

cudowna .... strasznie mi sie podoba uważam że na wesele będzie akurat :) pozdrawiam

Gość turkus błękit
sdfaefawe-zdecyduj sie bo nie moge Cie zrozumiec albo myle nicki. Raz tak,raz nie Do koscioła koniecznie szal

Gość iza w turkusie
no wlasnie nie wiem, ale wiesz jak to jest na allegro rzeczywiscie moze byc lipny materiał albo cos nie tak a przeciez nie moze byc cos nie tak :D mam taką znajomą panią co szyje sukienki i przerabia. materiału nie trzeba na nią duzo. a ona tez pewnie duzo nie wezmie. jak mi uszyje to bede wiedziała co biore i ze jest taka jak chce

Gość turkus błękit
no to udanego wesela

Gość asia88-84
hej ja bylasm swiadkowa w zeszlym miesiacu u siostry mialam ta sama kiecke z allegro tylko kremowa:) byla sliczna twoja jest ladna wydaje mi sie jednak sstra kolorystycznie nie wiem czemu:)

Gość iza w turkusie
dziekuje:)

ten "turkus" nieźle po oczach daje :D ogólnie sukienka ok, ja bym sobie dobrała czarne dodatki, żeby tak po oczach ludzi nie bić :p

Gość asia88-84
iza w turkusie piszesz ze nie wiesz co to bedzie za material jak wygladalam w niej tak jak mofdelak a z tego zdj tylko z bledsza cera:) material jak na zdj slicznie lezy i sie w niej nie pocisz polecam p.s pomysl nad kolorem

Gość sdfaefawe
tak, kiecka mi się podoba :) tzn krój, a kolor bym wybrała inny ale to już kwestia co kto lubi

Gość iza w turkusie
hmm to moze sie zastanowie i kupie na allegro zamiast szyc. ale z koloru nie zrezygnuje, podoba mi się on. co do czarnych dodatków to myslałąm o tym ale wtedy tylko buty byłyby czarne bo bizuteria srebrna. szal i kwiat turkus-błękit-nie sprzeczam sie;) i tez czarne buty tak ni 5 ni w 10. no i nie wiem

Gość lukrecjaMiejska
sukienka (mówię o tej pierwszej, turkusowej) całkiem ładna, ale ja jednak na Twoim miejscu wybrałabym nieco bardziej oryginalną, bo taki fason jest dość często spotykany. Może coś o takim kroju: http://www.gendai.pl/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=648 albo: http://www.gendai.pl/product_info.php?manufacturers_id=1&products_id=462

Gość sajonaraa28
dziewczyny a ta z drugiego linku na pierwszej stronie Wam się podoba? mam identyczną i planuje do niej srebrne dodatki założyć.mam ponad 170cm wzrostu,czarne włosy jestem szczupła...zaraz mnie zjedziecie że wieś tańczy i śpiewa ale chciałam taką typowo balową i koniecznie długą sukienke.Aha wyglada dużo lepiej niż na tej fotce

Gość ja nie moge jaki ten swiat
maly :D Ta modelka z pierwszego zdjecia to moja znajoma, mieszka w domu obok mojego :D