Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on sie nigdy nie zmieni

on sie nigdy nie zmieni!!!!!!!!!!

Polecane posty

...widelec- no tak wczoraj byla ostra klotnia , przyjechalam do domu i patrze mnie zabokowal ( podczas klotni powiedzielismy sobie ze to koniec) no i ja go teraz tez zablokowalam :D tak czy tak koniec powidzial ze mam sie z nim nie kontaktowac ja mu to samo powiedzialm , ale ze on tylko mnie zablokowal , moze odblokowac i napisac ,a teraz ja go zablokowalam wiec nie napisze bo nie bedzie mial jak :D:D boze jakie to zycie jest glupie :D :O:O wiem wiem pierdziele same glupoty to ja to juz wiem :O wiem ze jestem idiotka

Gość masz chama a nie faceta
nie dośc że duper nabroił,okłamał to jeszcze cię zablokowął nagg? i ty pewnie chcesz go przepraszać!? opanuj się dziewczyno, wyłacz się ,zmień numer gg i niech się dobrze bawi z tamtą, wtedy tknie gada a jak nei to tym lepiej chyba ze całe życie chcesz sie przed nim poniżać

do masz chama a nie faceta - masz racje to ja wiem , i wiem ze sie ponizalam tyle razy :O:O ale teraz koniec mojego plaszczenia , tez go zablokowalam , a niech robi co chce :O tym razem jestem i bede twarda , musze pokonac swoje slabosci ,:O

fioletowy widelec ale ja mu na zlosc nie zrobilam . autorka wyzej ma racje , zmienilam wogole num gg bo to wiecej sensu nie ma , tyle razy mu wybaczalam, powiedzialam albo ja albo pisanie :O wybral pisanie i mnie zablokowal wiec po co mi to ? a jeszcze mowil ze mnie kocha i mnie stracic nie chce:O:O klamal w zywe oczy :O ja sie wylaczylam .........co dalej bedzie to bedzie ........ ale zdanemu juz nie zaufam :O kazdy mnie w hu*a robi :O

Gość facet to swinia
olej dziada nie dotrzymuje slowa to olej zamilcz jak kocha to przyjdzie na kolanach a jak nie to nie ma tego zlego co by na dobre wyszlo ,znajdziesz innego i prawdziwa milosc sama zapuka do twoich drzwi

kurcze jakos dzis mi sie za nim zatesknilo:O w koncu rok bylismy razem :) i i i do teraz cisza :O ehhh zycie

kolejny cwaniaczek, który za wszelką cenę musi postawić na swoim on może robić co mu się żywnie podoba, kłamać i nawet nie czuć, że robi coś źle, bo do niego to nie dociera być z takim można, ale nie warto być bezwględnie uczciwą i lojalną? po co? zamiast się kłócić z takim typkiem, można samemu zacząć pisać na gadu z kolegami gorzej, jeśli jesteś uczciwa i nie sprawi Ci to żadnej przyjemności ale powiedzmy sobie szczerze - bylibyście nadal razem, okłamawałby Cię, ale Ty o tym byś wiedziała, a któryś z kolegów od Gadu mógłby okazać się naprawdę fajny... tylko zimne suki mają dobrze z facetami:P a my normalne lojalne kobiety mamy przerąbane

Seniorita............. swiete slowa 🖐️ czemu normalnym kobieta sie nie uklada ? a tak chcialabym byc szczesliwa :O:O no coz

seniorita racja:P w dodatku weszlam na jego gg ma kolezanke, napewno sie juz umowil , :( i zpewnoscia napisal jaka to ja nie jestem i jeszzce jedna 30 letnia rozwodke ja pierdziele , taka znajoma z restauracji jak mi jest zleeeeeeeeeee::(:(:((:(:(:( ja juz nie moge teraz to ino ryk :O:O:OO:O:O:O:O

jestem za granica nie znam tu nikogo:O:O kolezanki 2 ktore znam dobrze i wogole pojechaly na miesiac do pl :O:O:O:O:OO:O

Gość ech.... młodość....
jak ci jest źle w tym "związku" to sobie go odpuść za wczasu :D

nie jestesmy razem

Gość i tak trzymaj dziewczyno
stac cie na kogos lepszego!!

Gość odpusc sobie tego ciecia

Gość ruskirok
Ale...ludzie,po co wam gg??Spotkajcie się oko w oko i pogadajcie jak dorośli ludzie.No gadał.I co z tego?Może o byle czym.Nie zdradził Cię i pewnie nie rozmawiał z nią o was.A skłamał,bo spodziewał się Twojej gwałtownej reakcji.Dorośnijcie obydwoje.Takich sytuacji (jesli chcecie być razem,a to trudna decyzja) będzie w życiu multum...za każdym razem będzie wojna?Szkoda czasu.

no moze i ma pani racje ale kiedys to pisal ze ze mna nie jest a byl :(:( nie wiem wogole po co istnieje internet ale wiem jedno net krzywdzi ludzi :( moze do niego napisze

Gość ruskirok
Uuuuu...no jeśli tak kiedyś napisał to może spróbbowałabyś się zastanowić czy jest Ciebie wart?Bo bardzo sie poniżył

Gość jestem kobietą i mam tak
:O

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzoghk
ten wyraz na h... ,którego używasz autorko, pisze się przez ch!!!

napisalam do niego :O:O:O nie dostalam zadnej odp:O:O:O wiem jestem skonczona idiotka:O:O:O zalosna jestem :O nie potrafie juz patrzec na siebie:O:O a to przez wszystko bo mi si estrasznie teskni :O:O:O jestem najglupsza osoba na swiecie :O

napisalam mu cos w tym sensie: ze z nikim sie w takiej pogardzie nie roztawalam , (ja tez winna bylam temu ) ze nie chce zeby sobie do konca zycia myslal ze jestem jakas jendza , ze bardzo fajnie mi sie ten czas spedzilo , bo jako tako to jest fajnym chlopakiem , i jak bezdie kiedys w zwiazku zeby nie robil takiego czegos bo raczej wiekszosc kobiet nie godzi sie na pisywanie z innymi ...(inaczej mu napsalam tylko mowie w podobnym sensie) :D ze mnie zranil tymi klamstwami , mamy ponad 20 lat a zachowywalismy sie jak dzieci w przedszkolu , widac za duzo od ciebie wymagalam , a t ynie potrafiles sie dostosowac , wolales inaczej , itd... tyle i w takim sensie mu napisalam :( nic nie ma od niego nicccc faceci jednak nie tesknia im to wsio obojetne jest :Oa ja tak tesknie:(:( jestem przez ten czas taka dziwna ze az domowniki wiedza co sie ze mna dzieje :O:O ze cos nie gra .........

nie dosyc ze mi sie zwiazek rozsypal:O to problemy z praca :O i finasami tak bym gdzies wyjechala :O a tu nie ma za co ani nic :O:O kolezanki 2 moje najlepsze wyjechaly na 4 tyg i siedze sama jak ten glupi palec:O:O:O przepraszam no jeszcze kafe mi zostala :O