Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_31_o_

Płace za seks

Polecane posty

Purpuro - ależ jeżeli ona płaci, to ma prawo wymagać. Na tym chyba to polega?

Prostytucja nie jest karalna Polskim prawem, ale rownież nie jest legalna.Sa to nieopodatkowane dochody- a kazdy nieopodatkowany dochod jest scigany przez fiskus.

Gość prosze powiedz jaki
do Kasia_31_o_ zdarzył się najmniejszy penis i jaki największy? zawsze udajesz orgazmy?> miałaś nioebezpiecznych klientów? namawiali na narkotyki? najdziwniejsze zachcianki ;)

A jeśli oni prowadzą działalność gospodarczą pod tytułem "handel obwoźny"? i płacą cit, vat czy coś tam?

a ja a ja - przed wypowiedzeniem sie radze przeczytac caly topik. Dowiedzialabys sie o motywach mojej decyzji i o tym, ze nie mam stalego partnera. >darzył się najmniejszy penis i jaki największy? A jakie to ma znaczenie? Wazne, ze bylam zadowlona. >zawsze udajesz orgazmy? Niby dlaczego mam udawac? To nie sa moi partnerzy. Place to wymagam miałaś nioebezpiecznych klientów? Chyba cos ci sie pomylilo, to nie ja jestem prostytutka. >namawiali na narkotyki? Chyba snisz. Od razu bylby wypad z agnecji >najdziwniejsze zachcianki Nie mam zadnych dziwnych zachcianek. Ale to tez zalezy od osoby co uzna za dziwne.

Brumko- nie mogą działać legalnie czerpanie zysku z cudzego nierzadu jest karalne. Chcesz z panstwa zrobić Alfonsa?? przecież odprowadzaliby podatek z nierzadu..

I co z tego,że chodzi o człowieka? W lodziarni mówisz pani, że chcesz waniliowe i takie dostajesz. W agencji mówisz, że chcesz bruneta do seksu oralnego i chyba takiego dostajesz. Płącisz za orgazm podczas seksu oralnego. Taka jest umowa. Ty zamawiasz,on realizuje zamówienie.

Purpuro -ale oni wykonujasami usłgę. NIe są alfonsami. Chyba, że samych siebie.

Purpurowa łza - place to wymagam, coz za to place, aby facet byl zdrowy, uzywal zabezpieczenia i seks byl taki jak ja chce. Jesli on nie jest gotowy psychicznie na taka prace to niech zrezygnuje

Gość a ja a ja
pisalas wiele np Kasia 31 zakladasz topik ludzie zadaja pytania a ty zamiast odpisywac robisz wielka łaske ludziechca wiedziec jak to jest

Brumka ależ płacąc podatek do skarbu panstwa, automatycznie panstwo czerpałby zysk z cudzego nierządu- a to jest karalne. Złociutki- przepraszam, ale zadajesz pytania o ktorych juz nie chce pamietac..

Wierze 🌻 i pewnie starasz zapomnieć ale nie da się całkowicie wymazać :o :o bardzo Ciebie cenie, ze wróciłaś na dobra drogę :) :) :) Jak się układa z obecnym partnerem? planujecie coś więcej? proszę zdradź tylko kolor oczek :P ;)

Kasia moze i jeste dobrą klientką, moze jesteś ich satłą klientką ale.. ??? ja nie chciałabym mieć nic wspolnego z takim człowiekiem. moze i nawet dlatego nienadawałam się do tego zawodu- nie chciałam być traktowana jak przedmiot- bo jestem człowiekiem.

Ale to państwo ma problem :D Może zwolnić takiego chłopaka z podatku :D Wtedy będzie ok :D

Przepraszam :o :o jestem bardzo ciekawski :o :o :( i trochę zboczony :o :o :( ale dobry :P :P :) :)

Gość a ja a ja
do łzy kolesie dobrowolnie tam pracują i wybierajac ta droge deccyduja siee na to ze ... jak to pisala Kasia- Płace to wymagam

Łza - zawsze przed sfinalizowaniem transakcji podaje swoje wymagania, jesli ktoremus z panow to nie odpowiada - do transakcji nie dochodzi.

Gość do Kasia_31_o_
a czy była taka sytuacja ze jakiemus cos nie pasowało???

Gość do Kasia_31_o_
a co było najdziwniejsze ?

Gość krawatka22222222
Brawo !!!Nareszcie napisała w końcu jedna odważna kobieta że korzysta z usług agencji dla Pań.Inne zapewne przeczytały i w głębi siebie teraz się zastanawiają,dlaczego ja też bym nie mogła?.Faktycznie krew nie woda.Ja obecnie od dwóch miesięcy nie współżyłam z facetem.mimo ze......mam go na wyciągnięcie ręki ale to już koniec związku.Sex z nim był super tylko pod jednym względem b.ważnym .Zawsze byłam zaspokojona.Potem było nudne życie i pożądanie się skończyło.Wiem że nikogo nie ma mogłabym "poprosić o sex" bo sama się już męczę i widzę że on też,potrzebuję tego.Jednak nic z tego ,twój temat bardzo mnie zaciekawił.....

Gość singgg singgg
Ja tez uważam, że szkoda czasu na wyszukiwanie jakiś facetów, tyle czasu i energii a później okazuje się że jest beznadziejny w łożku. Lipa. A wbrew pozorom ciężko jest znaleźć kogoś do czystego układu kochanek-kochanka, żeby sie nie pojawiło uczucie, jakes żale pretensje. A tak jak ma ochotę dziewczyna to dzwoni i tyle, nie musi sie niczym przejmować. Jakbym miała kasę, nie miała faceta ani fajnego kochanka to czemu nie :)

Gość krawatka22222222
Nieśmiało pytam....Jak takiego kogoś i gdzie znaleść gdzie są takie agencje????Oraz ile taka przyjemność kosztuje???Możesz odpowiedzieć...Kurcze chce mi się sexu,młoda juz nie jestem...Faceci korzystają dlaczego i my nie możemy????

Gość krawatka22222222
O zauważyłam adres @,jak się odważę napiszę...kurcze niewiem jakoś mi głupio,ale sexu czasem potrzebuje jak wody do zycia no sorry ale tak jest.....sama ze sobą to nie to samo ,oj niestety nie....