Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_31_o_

Płace za seks

Polecane posty

Gość miło wiedzieć że są jeszcze
tacy faceci z zasadami jak MAŁRYCY :)Mam nadzieje,ze takich facetow jak on jest wiecej;) Pozdrawiam🖐️

Masz taki plan, żeby płacić za seks Kasiu?

Gość Ona już płaci za seks facetom

Płace w zaleznosci od tego na co mam ochote, zazwyczaj miesci sie to w granicach 300-400 zlotych.

taaa.. ja zawsze twerdzłam iż nie ma czystszych i bardziej zadbanych ludzi jak prostytutki i damske czy też męskie wydania.. Dbają o siebie, paznokcie, solarium, czyste umyte pachnące niezlym szamponem wloski, wiedza co to antyprospiranty i dobre perfumy... A jak sobie przypomnę dziś wracając z pracy o 18 wsiadl do autobusu facet- nawet dobrze ubrany, zapewne brał prysznic o 6 rano.. ale kuzwa poł autobusu od niego uciekło..miał taki ostry pot, a fuj i weż się do takiego przytul jak chloporobotnik wroci do domu po pracy.

300 - 400 zł? Mówisz czego oczekujesz, on podaje cenę i zaczynacie?

Gość do Kasia_31_o_
jak sie zabezpieczasz przed ciażą????

Cześć Purpurowa. Znam miejsca, w których prostytutka nie pachnie szanelką numer pięć. Nie generalizuj.

Gość a czy z tymi
facetami da sie zamienic choc slowo przed? :) pytam serio. i czy w gre wchodzi np. odegranie jakiegos scenariusza :-> nie mowie tu o batmanach, tylko np. o zrealizowaniu za pomoca meskiej prostytutki fantazji o seksie z facetem z przeszlosci, ktory dajmy na to wyglada podobnie jak owa prostytutka? :-D

Ceny sa ustatalone z gory, ja jako stala klientka mam nawet znizki;) Stosuje spirale + prezerwatywa.

Gość Ktoś taki
Jeśli Ty jesteś zadowolona, to opinia innych jest bez znaczenia. Chcesz płacić, to płać, masz do tego prawo.

Jarek84 oczywiście musi się wpier*olić :o [sorry za słowo, musiałam, bo nie wytrzymie :P ] Nie ma to jak mężczyzna na babskim forum. Wpadnie na chwilę, wyzwie od pasztetów, paszczurów, szmat, ku*ew i włazi na inny topic i robi to samo. Tak, skończyłam :P

Te kobiety nie pachną nawet mydłem marki "biały jeleń".

Gość do Kasia_31_o_
zawsze masz orgazm? uprawiasz sex analny ???

a czy - wiesz jesli zaplacisz odpowiednio to facet stanie nawet na rzesach:P Ja czesto gadam z nimi przed kawki sie napije, ba wiekszosc z nich znam ze wzgledu na moj staz i spoto o nich wiem. Dlatego najlepiej korzystac z jednej zaufanej agencji.

Zawsze mam orgazm - jak mowilam place to wymagam. Uprawiam sex analny bo lubie. Za to nie uprawiam oralnego, bo nie przepadam.

Gość Ktoś taki
Prostytucja nie jest zakazana, a co niezakazane to dozwolone.

Purpuro :D Czasami lubię sobie z Tobą popisać :D

Kasia ja z innej strony.. MI jak facet kiedyś powiedział, płacę to i wymagam- to obejrzał klamkę z drugiej strony. Człowiek to nie przedmiot- ma nerwy, czuje, czasami płacze, czasami się smieje.. Traktuj tych Panow jak ludzi.. i nie mow nigdy _ze jak płacisz to wymagasz!!! On zrobi co mu każesz- ale prywatnie np. w centrum handlowym bedzie chciał Cie opluć. No chyba ze nie zależy Ci na tym co ON mysli i czuje.

Gość a ja a ja
załoze sie ze ze jestes babeczką przed 40 zadbana kobietą biznesu będącą w stałym związku lecz zaniedbywana przez partnera zaniedbywana w sensie lóżkowym... czy nie tak Kasiu ??