Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_31_o_

Płace za seks

Polecane posty

Gość Kasia_31_o_

Witam, Temat kobiet kozystajacych z uslug meskich prostytutek jest dosc malo poznany, wiec jak ktos ma jakies pytania to zapraszam. Z gory uprzedzam, ze nie odpowiadam na chamskie zaczepki i wszelkiego rodzaju wulgarnosci. Dlaczego? Z jednej strony chce poznac reakcje postronnych ludzi, poniewaz chce o tym niedlugo powiedziec znajomym. W sumie mozecie uwazac, ze mi sie nudzi i nie mam co robic:D Pozdrawiam P.s Imie i wiek sa zmyslone. Anonimowosc w internecie to bujda.

ojej... przykre.... :( a wydawało mi się, że prawie każda paszczura znajdzie kogoś do ruchania za darmo :D

Gość
czemu tak ? :classic_cool:

Gość Kasia_31_o_
Spodziewałam się inwektyw pod moim adresem, ze zapewne jestem paszczurem, nikt mnie nie chce itd. Coz nie udowodnie tego na forum wiec postaram sie odpowiedziec w miare profesjonalnie:) Nie interesuja mnie przygodne znajomosci z jakiegos clubu z wielu wzgledow: 1. Choroby weneryczne 2. Watpliwe umiejetnosci zainteresowanych panow 3. Coz place to wymagam 4. Nie musze czekac do nocy aby "zalapac" kogos na seks - dzwonie i mam:)

Gość żadna praca nie hanbi
żyć przecież z czegoś trzeba a jak ktoś ma ochotę zaplacić komuś za seks a druga strona tej kasy potrzebuje o czemu nie...

Gość Kasia_31_o_
Nie, ja jestem facetem zadawalajacym kobiety :D Zle mnie zrozumieliscie :) Tak poza tym nazywams ie Darek. Ostatnia klientka kazala mi wsadzic glowe w jej cipsko i krzyczec swojha imie :(

z tymi chorobami wenerycznymi toś strzeliła jak łysy grzywką o kant kuli :D rozumiem, że dziwki (dziwkowie? :P ) czyści jak łzy :P

Gość
a stały partner Cie nie interesuej ? :)

Gość do Kasia_31_o_
No to napisz coś więcej... Jakie kobiety korzystają z Twoich usług? W jakim wieku? Kim są? Czy są brzydkie, tj. czy uważasz, że rzeczywiście w realu miałyby problem ze znalezieniem chętnego? Jak tłumaczą ten sposób korzystania z seksu?

Gość Kasia_31_o_
nie bo jak trafi sie z malym penisem to co? :(

Gość 27 latka
śliczną masz coreczkę meaaa:) A jeśli chodzi o męskie prostytutki no coz....jeszcze osobiscie,w realu sie z tym nie spotkalam,to chyba dosc rzadkie zjawisko.Juz chyba predzej geje placa facetom za seks niz kobiety hetero facetom....

ja tego nie rozumniem...jak dziewczyna pisze ze jest prostytutka to ja zaraz sie bluzni a jak Darek napisal to wszyscy grzecznie :) awoja droga zalezy jak kto lubi jak lubisz pikac sie za kazdym razem z inna to git ;)

Gość hakuna matataaa
a czemu nie masz stałego partnera?

Gość lepiej kupić sobie wibrator
niż korzystać z usług męskiej dziwki:oPrzecież można się zarazić jakimś syfem:o

Gość fajną fotkę masz w stopce
malinowa:)

Widze, ze bez zaczernienia nie da rady. Coz mam nadzieje ze udalo mi sie to poprawnie wykonac a jesli nie to jeszcze troche pocwicze:P Dziewczyny, ktore mowia o chorobach wenerycznych. Od 5 lat korzystam z uslug jednej profesjonalnej agencji w jednym z wiekszych miast w Polsce. Tam panowie maja swoiste certyfikaty, z ktorymi mozna sie zapoznac w kazdej chwili. Wszystkie badania itd. Rowniez regularnie badam sie ginekologicznie i jestem calkowicie zdrowa, a korzystam jedynie z uslug agencji. Nie mam stalego partnera z powodow osobistych, co jest chyba logiczne. Jednak to nie jest chyba najwazniejsze, ale jak pytanie padlo to odpowiem. 10 lat temu zakochalam sie po raz pierwszy na serio, jednak ow facet nie byl mna zainteresowany. Rozumiem i zaakceptowalam i wiecej nie wchodzilam mu w parade. Wierze w to, ze milosc zdarza sie tylko raz, coz moja nie byla odwzajemniona. A krew nie woda:) Nie chce miec partnera tylko dla seksu, dla bycia z kims, poniewaz nie jestem wstanie odwzajemnic szczerych uczuc danej osoby i uwazam, ze byloby to nie uczciwe

Gość skoro Ci to odpowiada to ok
lepiej płacić komuś za seks niż zdradzać stałego partnera.Ty nikogo nie krzywdzisz,układ z tymi facetami jest jasny więc spoko.

Gość hmmm ja nawet nie wiedziałam
że są agencje towarzyskie z facetami;)A w ogóle to fajni tam sa kolesie? Dużo biorą ze seks? Dobrymi są kochankami?

Gość MAŁRYCY
Jesli masz 31 lat, to w czasie Twojej wielkiej milosc mialas 21. Czyli jak dla mnie siano we lbie i lalki barbie. Nie ublizajac Ci jestes popierdolona, zjebac sobie reszte zycia przez jakas szczenieca milosc. P O P I E R D O L O N A, HEJ POZDRAWIAM!

Hmm - powiem Ci, ze naprawde jest w czym wybierac - mamy chyba nawet lepszy wybor niz faceci w podobnych przybytkach. I naprawde nie mam co narzekac, pelen profesjonalizm, higiena itd. Nigdy nie bylam niezadowolona z seksu. Nie jest tanio, ale wszystko zalezy od czasu i rodzaju uslugi.

Małrycy - szkoda, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem - jak napislam wczesniej i wiek i imie sa zmyslone:D I w jaki sposob zjebalam sobie zycie? Ze nikogo nie oszukuje? Nie zdradzam? Nie mamie slowami o wielkiej milosci? Nie klamie? Mam swietna prace, wspanialych przyjaciol, swoje pasje, moje zycie jest swietne. Ale krew nie woda;)

Gość heh ja mam 26 lat i jeszcze
nie czuję się w pełni dojrzała emocjonalnie a Ty w wieku 21 lat przeżyłaś nieszczęśliwą miłość i stwierdziłaś,że nie warto mieć stałego faceta?:oTo była pewnie jakaś szczeniacka milosc wiec po co z jej powdou wszystko przekreslac i nie czekac na prawdziwą,dojrzałą milosc?

Gość 27 latka
wg mnie lepiej jest byc samotną i placic facetowi za seks niz zdradzac,oszukiwac swojego stalego partnera.

Gość a jak sobie zamowisz faceta to
robicie to u niego czy on przyjezdza do Ciebie?

Gość MAŁRYCY
I Ty to wiesz i ja to wiem, ze to tylko pozorne szczescie. Nie to zebym byl jakims pierdolonym romantykiem, ale sam lubie sie przytulic czasem do cyca wiedzac, ze nie dostane za to rachunku. Nigdy nie korzystalem i nie bede korzystal z dziwek. Trzeba miec jakies zasady. Zal mi Ciebie, pewnie nadal bedziesz mowic, ze to Twoj wybor, jestes szczesliwa bla bla bla. Dla mnie jestes P O P I E R D O L O N A. Pozdrawiam i zycze Ci nawrocenia!

Nie boisz się o jakąś ewentualną wpadkę? Mam na myśli zawód zabezpieczeń. Co wtedy zrobisz?

LUDZIE WIEK JEST ZMYSLONY - MAM WIECEJ NIZ 31 LAT 27-latka - wychodze z tego samego zalozenia. Nie jestem w stanie pokochac juz nikogo innego. Coz, ale nie bede z tego powodu plakac w poduszke i skazywac sie na posuche do konca zycia;) Mam tez swoje potrzeby.