Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są okropne

kobiety są okropne

Polecane posty

Gość ale czemu sie tak rozdrabniaci
nad tym, jakie sa kobiety? kobiety sa fajne, mega fajne i sa takimi samymi ludzmi, jak faceci jedna aniolek lubi zapoconych pilkarzy i chwala jej za to, jak ja to kreci, to bardzo dobrze, ze ma w zyciu cos, co ja kreci, inna z kolei nie lubi, jak ja facet pyta, w ktore miejsce ja zabrac, bo postrzega to za nudziarstwo - i co z tego? kazda z nich znalazla sobie sposob na swojego faceta i czy to znaczy, ze jest wywloka, albo gorsza, bo zadna z nich nie wybrala faceta, ktory popier...la z aparatem za motylami, z konserwa i plecaczkiem i lubi spacery? ja lubie spacery, samotne nie, ale poalzic po lesie z kobieta i z psem, bardzo lubie i co? lubie czasem narzucic miejsce spotkania, a czasem zapytac "gdzie chcesz isc kochanie"? zalezy od nastroju i sytuacji i co? jestem nudziaz, czy bez wlasnej osobowosci? a moze niestabilny emocjonalnie, bo raz tak, a raz tak postepuje? :-D dajcie spokoj, rozdrabniamy sie nad tym, jacy jestesmy, bo jakis smutny pan uwaza, ze tylko on jeden posiadl wiedze na temat idealnego sposobu na zycie i dziwi sie, ze reszta nie podziela jego teorii... naprawde uwielbiam innych ludzi, zwlaszcza za, ze kazdy jest inny, chociazby w szczegolach, ale jest natomiast, jak juz pisalem, uwielbienie mi mija, jak ktos probuje mi wmowic, ze jestem palantem, dresem, czy gnojkiem, bo nie mam plecaka i jem konserwy, a lubie wypic sobie piwo, jeszcze bardziej mnie wkurza, jak taki smutny pan, z powodu swoich problemow, obraza inne kobiety (w tym moja), czyniac z nich tepe blachary, ktore patrza tylko na facetow, ktorzy poniewaz nie lubia motyli, to na pewno je zdradzaja, a rano zamiast "dzien dobry kochanie" spuszczaja im wpierdol, bo za wolno robia sniadanie... widzicie w tym przegiecie? nie pozwole zadnej fujarze ze strazy miejskiej obrazac mojej pani

Gość aaaniołekkk
ja np. lubię i doceniam jak mnie mój facet pyta na co mam ochotę, ale na dłuższą metę miałabym tego dość. Lubie jak coś sam organizuje z własnej inicjatywy, spacer po lesie w towarzystwie wiewiórek byłby dla mnie do zaakceptowania, ale pod warunkiem, że zaproponowałby mi to jako odskocznię, gdy np. mam nawał w pracy, czy też wówczas gdy gonią nas terminy, tak dla odstresowania się, ale to też chyba jak dla mnie malo interesujące. , chyba, że wyjeżdzamy na kilka dni w jakieś odludzie to ok poszukaj sobie kogoś o podobnych zainteresowaniach i nie narzekaj. Sam do Ciebie nikt nie przyjdzie P.S jak byłam jeszcze na studiach to przez rok byłam z facetem, który miał 169 cm wzrostu - ja mam 174, ale powalił mnie swoją osobowością i podejściem do życia, więc to z pewnością nie o Twój wzrost chodzi

"no właśnie. niby wszyscy tacy różni a która z pań powie coś takiego o tym drugim fraglesie?" nie no... drugi nadaje sie na fajnego platonicznego przyjaciela, który założy na tym forum temat "dlaczego kobiety wolą chamów i buraków" albo "kobiety są okropne" :P

Gość imperia2
oferma cicho siedz

Gość fantasonia
różne*

" więc to z pewnością nie o Twój wzrost chodzi " z pewnością :D zwlaszcza, ze dla 70% kobiet przystojny i wysoki to synonimy :D "a i nie zapominajmy o tym że "komuś innemu może się podobać"" oczywiście - i gdyby zalozyl na tym forum temat wklejając zdjęcia usłyszałby, że na pewno znajdzie drugą połówke, która go pokocha takim jaki jest i że ma sie nie zmieniać... a potem kazda laska ze spokojnym sumieniem, po spełnieniu dobrego uczynku pocieszenia faceta wygladajacego jak trzeci z braci K., wyłączaylaby kompa i wyszla na spotkanie ze swoim przystojniakiem :D

Gość Ladyyyyyyyyy
Jak sam słusznie zauważyłeś, w necie każdy robi selekcję. Swoją drogą, śmiać mi się z tego już chce, a może nawet jest to nie tyle zabawne, ile żałosne. Ja także szukałam przez net i co? Każdy facet patrzy tylko i wyłącznie na wygląd, nie chcąc generalizować, powiem, że robili tak ci, których miałam okazję w taki sposób poznać. Niestety, nie dane mi było trafić na faceta, który wyznaje jakieś wartości, który jest ambitny i inteligentny, a nawet jeśli już naprawdę ktoś mnie zainteresował to byłam dla niego za słaba, tak właśnie się czułam, choć znam swoją wartość, ale cóż z tego, że ja ją znam? To nie ma znaczenia... Po co o tym piszę? Bo sądzę, że szukanie przez net to strata czasu, tu każdy ocenia Twoje fotki, a nie to jaki jesteś. Smutne, ale prawdziwe.

Gość dziwna jakaś.
ja wolę tego 2.

Gość wiesz co autorze
e, bez przasady. mowilam, z moj nie jest mister juniwersum. ale jest zajebisty :P i dla niego poszedl w odstawke przystojny, ale nudny do wyrzygania pilot lubiący długie spacery i fotografowanie kwaitków :P

Gość fantasonia
http://www.lastfm.pl/music/MGMT/+images/16896563 nawet nie wiesz ile lasek leci na tych kolesi, wiec sie nie wypowiadaj bo pewnie w twojej lepetynce nie miesci sie ze ktos taki moze sie podobac

"mi np podobaja sie ci muzycy a inni po nich jada ze brzydcy" wyglądaja jak skrzyzowanie boysbandu z chłopcami emo...

Gość fantasonia
do oferma chyba jest cos takiego jak wywiady pozatym robia swietna muze, a to jest ich pasja i zawód, a ktos juz tutaj robil wielkie aluzje ze kobiety nie chca do brych facetów ale za to z pasja:P

"nawet nie wiesz ile lasek leci na tych kolesi, wiec sie nie wypowiadaj bo pewnie w twojej lepetynce nie miesci sie ze ktos taki moze sie podobac" nawet nie wiesz ile lasek leci np. na Maleńczuka (szacuneczek dla niego) ale mimo to nie chcialbym wyglądac tak jak on

Gość fantasonia
do oferma i komiczne sami widzicie, wasze gusta nie pokrywaja sie z gustami kobiet, nie mozecie im nazucic co ma sie im podobac, mozecie sobie uwazac ze brzydcy ale one i tak wybiora ich a nie was ps oni maja dziewczyny:P

"ps oni maja dziewczyny" no i? ja też mam... co to w ogole za argument? dziewczyny kleja sie do byle spodni

Gość wiesz co autorze
gdyby dziewczyny kleily sie do byle spodni, nie byloby takich sfrustrowanych pacanow jak autor :P

Gość fantasonia
dziewczyny kleja sie do byle spodni ja nie,przykro mi ze ty sie z taka umawiasz:P

autorze wątku - niestety coś w tym jest ze kobiety lubią facetów bardziej konkretnych, tzn nie takie romantyczne kluski. Odrobina romantyzmu jest pożądana ale bez przesady normalna kobieta nie leci na kasę tylko na osobowość, facet powinien byc zaradny, nie może być pipa za przeproszeniem. Wzrost ma mniejsze znaczenie...

Gość ysquis
dbra oferma oczym my gadamy ja nie mam pretensji do facetów, widocznie nie jestem w ich typie, sama jestem bardzo wymagajaca a miss swiata nie jestem trudno, pogodzilam sie ztym, czsem poplacze do poduchy ale no nie zakladam topikow ze ktos tam nie chce sie ze mna spotykaci wogole faceci sa okropni

Gość no a ciekawe
no a ciekawe ile dziewczyn poleci np. na kogoś kto robi w instytucie naukowym, a nie znanych muzyków ciekawe... bo akurat przypisano mi straż miejską do której poszedłem na egzaminy by sprawdzić jak to jest i ile dostane, ale jak ktoś głupi , nie czyta ze zrozumieniem, to zrobiono ze mnie strażnika miejskiego... bo czytać nie umieją i dopisują sens do czegoś i gardzą kimś kto sie starał by drugiej osobie było dobrze, a potem zakładają wątki jak to były zdradzone, oszukane, olewane... ja nikogo bym nie olewał, kobieta zawsze na pierwszym miejscu a ile poleci np. na Kaczyńskiego gdyby nie był prezydentem ? a przecież tytuł naukowy zrobił, wiele zrobił, wiele osiągnął ale sie z jego osoby śmieją ale będą narzekały na tych z linka numer 1 ale nigdy nie umówia sie z tym z linka 2 choćby miał 100 pasji i super serce za to jak tu jedna wyśmiała, że np. strażnik miejski kiepski bo mało zarabia - od razu widać blachara, jak ocenia wartość faceta po pensji a nie tym czy będzie dobrym i kochającym i oddanym mężem

Tak, wszystkie kobiety to nic nie warte, fałszywe blachary :o A wszyscy faceci to... blablabla :o

Gość fantasonia
a ja se ponyslalam ze moze jak autor takie cieple kluchy, to mo ze niech spotyka sie bardziej z takimi pewniejszymi kobietami, lubiacymi zadzic tedy beda sie uzupelniac:P

"ja nie,przykro mi ze ty sie z taka umawiasz" alez oczywiscie :D zasadniczo to żadna nie... ale jakos tak sie potem okazuje, że jednak tak, ale to "jest oczywiscie nie tak jak na to wygląda" :D - ile ja to razy słyszłem od kolejnych niezłomnych i z zasadami :D

Gość wiesz co autorze
sluchaj, sam sie chwaliles tym, jaki jstes zajebisty, bo biegasz po lesie i zdales egzaminy do SM na 5 a do policji na 4.2. faktycznie miara zaaajeeebistosci faceta :D

Gość fantasonia
do oferma a ty umawiasz sie z brzydkimi kobietami, zwracasz na nie uwage wiesz one tez maja dobre serducha

Gość nigdy sie nie pogodze
"a ja już od dawna radziłem autorowi że jeżeli go nie chcą takiego jaki jest to musi się z tym pogodzić albo się zmienić a nie szukać winy w kobietach." nigdy sie nie pogodze z samotnością

Gość jkagsg
ile ja to razy słyszłem od kolejnych niezłomnych i z zasadami " rozumiem ze mialy do konca zycia pozostac dziwicami:P

"rozumiem ze mialy do konca zycia pozostac dziwicami" nieeeeee... ale jesli pół wieczoru słucha sie autokreacji na temat swych zasad, swojej niedostępnosci oraz ciągłych przytyków bym nie myslał, że moge mieć kazdą... by potem rano, w łóżku słuchać, żebym sobie nie myślał, że ona jest taka łatwa bo to nie jest tak jak na to wygląda :D:D to trudno sie nie uśmiechnąć :D A racje ma oferma - kobiety są jakie są - ani złe ani dobre, albo zachowujesz się tak, ża za tobą latają, albo kupujesz lale w sex shopie :D