Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punk muzyka i poglądy

Czy ktoś z was

Polecane posty

Gość Punk muzyka i poglądy

słucha punka i zgadza się z poglądami punk'owców???

Ja słucham punk'a. A o jakie poglądy ci chodzi? W obrębie tej kultury istnieje przecież kilka odłamów.

Gość punk muzyka i poglądy
o policji która ylko ograniczawolność zamiast chronić, o kościele który manipuluje ludźmi itd....

no i żeby kwiaty i bułki były darmowe i browar i zioło

Gość Martka__
ja słucham punka ... z poglądami poniekąd się zgadzam, aczkolwiek nie ze wszystkimi ;D

O kościele to mogę powiedzieć tylko tyle, że jestem ateistką, więc reszty chyba mówić nie muszę :P. A z policją to różnie bywa. Niby w sumie jest potrzebna, bo wyobraź sobie co by było ktoś tego "porządku" nie pilnował? Na pewno wielu ludzi wykorzystałoby to i strach byłoby wyjść z domu :/. Chociaż policja też zamiast pilnować potrafi przyczepić się do ciebie bez powodu. W moim mieście ostatnio w policji pracuje dużo świeżaków, często się czepiają, a jak nie spodoba im się twój wygląd to już w ogóle masakra. Jakiś czas temu pobili mojego kolegę, wracał skądś sam w nocy, był trzeźwy, a policja go zatrzymała, on się ich pytał co się stało, a oni zaczęli go lać :/ i później 48 godzin spędził na postrunku... masakra.

no to jeszcze: zeby cukier był darmowy bo drogi i mi wlosy nie stoują. i zeby UE amiast dotować kolczykowanie krów nas w tym temacie dotowała . w tej sprawie zbieramy sie przed sejmem w sobote o 15 i bedziemy sie domagać dopłat

A no z tym cukrem i kolczykowaniem to racja :D. W ogóle kosmetyki do pielęgnacji włosów powinny być tańsze, bo nieźle muszę się wypłacić, żeby sobie mojego czuba postawić :D

Gość Martka__
Dokładnie :D powinny być tańsze :D wiecie co, nienawidzę mody emo, po prostu mnie denerwóje, tak samo jak to, że ktoś miesza muzykę punk z emo ;/

No teraz tak jest, że czy się wystylizujesz (lub czy jesteś) punkiem, gotem czy jakimś tam metalem czy kimś tam jeszcze innym to i tak część ludzi nazwie cię emo :D

Gość Martka__
a wogóle to JAROCIN GÓRĄ!!!

Gość Martka__
:D fakt :D ale to na prawde jest wkurzające, bo ja po prostu nienawidze stylu emo :D i jak ktoś mnie tak nazywa uhhhh :D

to przyjdziecie na demonstracje? pamiętajcie 1 sierpnia o 15 przed sejmem

Gość Martka__
No ja z wielkopolski jestem, ale tak, będę :D ;)

O taaak :D w ogóle to chciałam sobie pojechać na Woodstock ale mam chujowych znajomych i nikt z nich nie lubi takich klimatów :/ ech może zbiorę swoją dupę i sama pojadę :P

Przyjechałabym, ale to trochu za daleko jak dla mnie :P

Gość Martka__
Też chciałam jechać, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Moi znajomi też nie przepadają za takimi klimatami, a szczerze mówąc totalnie ich nie rozumiem w tej kwestii :D bo ja to po prostu kocham :D

eeeeee to slabe z Was panki

Gość Martka__
Nyks_ a z jakiego województwa jesteś??

No ja właśnie nie wiem jak tak można :P Sama bym pojechała, ale tak trochę chujowo, zwłaszcza, że na woodstocku jeszcze nie byłam :/

Gość Martka__
Na koncerty nie ma problemu żeby mnie rodzice puszczali, ale czy zdołałabym wyrwać się do Warszawy :D hmmm dla punka dlaczego nie :D ;p gdyby było o co walczyć, a w trójkę i tak nic nie zdziałamy :D nawet darmowego cukru :D :P

Gość Martka__
Tsjam, a ja mam dopiero 16 lat i jeszcze muszę liczyć się ze zdaniem rodziców :D ale mam luzackich rodziców więc jest ok :Dh

Po tej naszej demonstracji to cena cukru pewnie poszłaby w górę :D no bo jak to młodzież i często też już dorośli ludzie mogą chodzić z takimi kogutami na głowach :P hehe Ja mam 18, a z rodzicami żadnego problemu :D

Gość Martka__
mi mój wiek nie przeszkadza w relacjach z rodzicami, bo mam po prostu świetnych rodzicow i tyle :D licze sie z ich zdaniem i jak będę pełnoletnia, raczej sie to nie zmieni, choćby przez szacunek i to że mamy podobne podejście do życia :D a tak wogóle to z tym cukrem masz racje :D :P

moja siostra ostatnio miala byc na zlocie cnotliwych punkówek. ale jej koleżanka własnie straciła cnote a siostra przecież sama nie pojdzieb na zlot