Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie ufajcie testom ciążowym

Nie ufajcie testom ciążowym!!!

Polecane posty

Gość no to teraz się zacznie
kochana źle mnie zrozumiałaś, ja poprostu cieszę się bo ciąża to piękny stan...mam dwójke dzieci i pragnę mieć jeszcze jedno....

Ogólnie zabezpieczamy się prezerwatywą, ale zdarzyły się ''wpadki'' bez , ale staralismy sie wtedy , zeby to byl stosunek przerywany...

Acha, to jakieś ryzyko jest, ja to sie zabezpieczam prezerwatywą, ale jak przeczytalam Twoje zwierzenie, to już całkiem zwątpiłam w XXI wiek i złapał mnie schiz :o

Ale był taki przypadek prawie 4 miesiace temu , ze moim zdaniem nie zdążyliśmy...on uważał , że do wytrysku we mnie nie doszło , ja jednak czułam, no cóż stało się

połowa cyklu, z tym , ze w sumie pora najwyzsza u mnie na dziecko, mam 26 lat , wiec nie pobieglam po tabletke ''po'' , jakos trudno bylo nam sie przemoc z odlozeniem antykoncepcji , ta sytuacja nam pomogla;)

Gość sssejtn
i oczywiscie zadna nie zauwazyla, ze brzuch wam rosnie, i to dosyc nietypowo, bo po co...

No widzisz, hehe, to dobrze się stało, dobrze urodzić pierwsze dziecko przed trzdziestką :). Pewnie już duży masz brzuch :)

brzuch mi nie rosnie jeszcze dziewczyno , mam co najwyzej troche nadety , to mnie zmobilizowalo do pojscia do gina , juz myslam , ze nacos poprostu choruje , sadzilam , ze ciaza jest wykluczona przez negatywne testy, no i ''okres''

Gość Nie ufajcie testom ciazowym
wolasnie , ze nie mam brzuszka , mam taki nadety jak przed okresem , zwlaszcza wieczorem , nawet pytalam gina , czy moze jest cosz ta ciaza nie tak , powiedzial , ze w 4 , 5 misiacu zacznie gwaltownierosnac

Gość sssejtn
no to mnie zgasilas, bo zazwyczaj nawet pudelki potrafią zgadnąć ciążę u kogos na zdjeciach przy 3-4 msc :D

Codziennie wstaje rano i wydaje mi sie , ze jest taki sam , nawet , co dziwne 2 kg schudlam . Wchodze w swoj rozmiar ciuszkow , z tym , ze nie jestem za szczupla , nosze 40-tke , moze przez ten tluszczyk...

Gość sssejtn
no to moze dlatego masz tylko "napiety". za to do 6 miesiaca jest juz imho absolutnie niemozliwe.

Gość ccccccccceeeeeee
Ja bylam w ciazy i mialam 2 krawawienia, ale nie o tym chce napisac , brzuch zaczal mi rosnac dopiero w 5 miesiacu , tez wydawal mi sie na przelomie 3-4 miesiaca wydety

17 testów zawiodło??????????????????? nie chce mi sie wierzyć;] nierealne tym bardziej,że były wykonywane w długich odstępach czasu;]

Na poczatku mialam zbyt niskie stezenie hormonu we krwi, pozniej z tego , co widze , musialo byc zbyt wysokie, oczytalam sie na tem temat od wczoraj