Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skorpioniaxzka

Jaka jest Pani Skorpion???

Polecane posty

Gość Skorpioniaxzka

Gość
Twarda, silna, nieznośna.

Gość Asiulennnia
ja jezdem Skorpionka:)

Gość Asiurrra
w gruncie rzeczy bardzo wrazliwa,czula i kochliwa ale uchodzi za silna i drapiezna ale caly ten nasz sekret i urok ...czarujemy i uwodzimy :)ale biada temu kto zadrze ze Skorpionicom:)

Gość
Moja siostra jest Skorpionem :), ale ją kocham.

Gość meeeeeeeeeeeme
najlepsze są panny baranki

Gość Asiurrra
he he to wesolo masz:)ja sie bardzo dogaduje z Wagą :)waga+skorpion=swietna partia i przyjazn do grobowej dechy

Gość ahhhhhahqq
Asiurra ja jestem skorpionem i ani nie jestem kochliwa ani nie uchodzę za silną i drapieżną . ;pp Przeciez kazda skorpionica jest zupełnie INNA .! ;dd

Gość
Ja jestem Baran, uparta, nie wszystkie Skorpiony są takie same, możemy dogadać się, trzeba tylko walczyć i nie dać się.

Gość Skorpionisko nieznośne
Ja jestem Skorpioniczką. Jestem zazdrosna, czasami nie panuję nad emocjami i potrafie nieźle wyzwać, jestem też pamiętliwa i msciwa. A tak z zalet to hmmm.....????

Gość pierdolicie jak potluczone
chooja ma znak do charakteru i osobowosci kurwa!!!!?????bo ni chooja nie rozumiem i po jaki chooj to pisac takie bzdety wypierdziane rozwolniastą dryzdą!!!fuck!

Gość gwiazdeczka555
Zazdrosna, mściwa i pamiętliwa, TAKA WLASNIE JEST SKORPIONICA

Gość Panna na ydaniu
Można by długo wymieniać, ale największa wadą (o ile to wada?) jest ta cholerna pamiętliwość :o Pamiętam każdą krzywde jaką mi ktokolwiek kiedyś zrobił i może nie jestem mściwa, bo nie chce mi się tracic czasu na knucie jakiś intryg, ale jak nadaży się okazja to osoba, która nadepnęła mi na odcisk na przegwizdane :p

Gość semiolinka
mściwa, zazdrosna, dobra przyjaciółka, ale jak ktoś sobie u niej nagrabi to długo pamięta, silna, niezależna. wiem bo sama jestem :)

Gość Panna na dymaniu
chwileczke... zaraz dojdę.....

oj ...prawda co mowia o skorpionach .. - sa msciwe jak chuj (jak ja) - sa kochliwe (jak ja) - wrazliwe , seksowne , inteligentne (z ta inteligencja bywa roznie :) ) no twarde sztuki sa :) super babki

Gość
Też jestem pamiętliwa, chociaż nie mam tego znaku.

Niesamowity znak Skorpiona 24 września – 22 listopada Ogólna charakterystyka znaku Znak: żeński, wodny, stały. Władca: Pluton i Mars w retrogradacji. Egzaltacja: Uran i Saturn w retrogradacji. Excil: Chiron i Wenus w retrogradacji. Fall: Księżyc. Konstytucja: pykniczna. Dobrze zbudowana, dorodna figura. Górna część ciała potężniejsza niż dolna. Krótka, gruba szyja. Szeroka i wysoka pierś. Pełna, piękna twarz z dużym czołem. Brwi albo nastroszone i zrośnięta, albo cienkie, w kształcie łuku (szczególnie u kobiet). Oczy duże, błyszczące, czasami wypukłe. Spojrzenie przenikliwe. Orli profil. Włosy gęste, często kręcone w okolicy czoła i skroni. Nogi krótkie, ręce małe i ładne. Głos wyraźny i głęboki. Temperament: flegmatyczny, lekko choleryczny, sarkastyczny. Pozytywne cechy charakteru: wewnętrzna aktywność emocjonalna, namiętności, wiara w siebie, samokontrola, opanowanie, rozwaga, zdecydowanie, upór, wytrwałość, wytrzymałość, duma, umiejętność godnego znoszenia ciosów losu, majestatyczność, jaskrawo okazywane poczucie wartości własnej i sprawiedliwości. Żądza uznania. Męstwo, umiejętność podejmowania decyzji, zdolność do znajdywania wrażliwego miejsca u przeciwnika i zadawania niszczących uderzeń. Bogata fantazja, żywa i twórcza wyobraźnia, subtelność duszy, wrażliwość. Silna intuicja, przenikliwość, dar prorokowania, wiele wrodzonych zdolności i talentów. Negatywne cechy charakteru: drażliwość, pobudliwość, samowola, swoista moralność, sarkazm, krytycyzm, chytrość, dwoistość, oszustwa, brutalność, gwałtowność, skrytość, mściwość, podstępność, nieokiełznane namiętności, chorobliwa seksualność. Słabe miejsca w organizmie i ciele: dolna część brzucha, rejon pachwin i układ rozrodczy. Narządy wydalnicze i wydzielania wewnętrznego. Pęcherz moczowy i miedniczki nerkowe. Pęcherzyk żółciowy, żyły. Choroby: wyżej wymienionych narządów i części ciała, narządów płciowych. Kamica żółciowa. Choroby gardła i nosa, jamy ustnej i przełyku, krtani. Choroby z wysoką temperaturą i procesami zapalnymi. Żółtaczka, róża, dyzenteria, czerwonka. Wrzody. Choroby przeziębieniowe i infekcyjne. Rany głowy, twarzy. Interwencje chirurgiczne. Choroby oczu aż do utraty wzroku. Raki. Hemoroidy. Paraliż. Metal: żelazo i brąz. Minerały: jako talizman – sardonit. W ogóle: rubin, krwawnik, czerwony karneol. Specyfika: dla urodzonych od 24 września do 2 listopada – heliotrop i diament, dla urodzonych od 3 do 12 listopada – ametyst, dla urodzonych od 13 do 22 listopada – kamień księżycowy. Flora: rośliny o gorzkim smaku i ostrym, gryzącym zapachu, rośliny trujące, piołun, wrzos, jeżyna, pieprz, gorczyca, pokrzywa, por, czosnek, rzepa, fasola, rośliny trawiaste, tykwa, gryka, szałwia, rozmaryn. Fauna: drapieżniki, zwierzęta wodne, jadowite gady i węże, dzik, koń, muł, pies, dzięcioł, skorpion, pająki, robaki. Mikroelementy: siarczan sodu, żelaza i wapnia. Witaminy: C, E, B. Liczby: 4, 9, 14. Dzień: wtorek. Kolor: jaskrawoczerwony i czarny. Państwa i regiony: Syria, Algier, Maroko, Bawaria, Katalonia, Walencja, Norwegia, Zachodnia Szwecja. Miasta: Baltimore, Doker, Halifax, Liverpool, Messyna, Pompeje, Tokio, Newcastle, Nowy Orlean, Frankfurt nad Odrą, Waszyngton, Monachium, Gdańsk, Rottenburg. Krótka informacja Skorpion niesie w sobie tajemnicę narodzin i śmierci. Znak Skorpiona alegorycznie symbolizuje wąż – przyczyna grzechu pierworodnego. Od starożytnych czasów uważany jest za znak oczyszczenia i transformacji. Skorpiony walczą, cierpią, pożerają same siebie i ponownie się odradzają jak feniks z popiołów. To najbardziej tajemniczy i intrygujący znak Zodiaku. Ludzie urodzeni pod jego wpływem są silni, wolicjonalni, energiczni, dumni, z silnym poczuciem godności osobistej, często egoistyczni i interesowni. Bywają wyjątkowo podejrzliwi, nieufni, zapalczywi, impulsywni, drażliwi, skłonni do obrażania się, ale sprawiedliwi. Mają tendencję do surowych ocen i są w nich kategoryczni. Cechuje ich duża wiara w siebie, bezceremonialność i brak litości, choć z drugiej strony są marzycielscy, wrażliwi, uczuciowi i pełni miłości do zwierząt i przyrody. Właściwa jest im żądza wiedzy, chęć dotarcia do sedna sprawy, co prowadzi ich do zgłębiania nauk tajemnych. Jedne Skorpiony lubią samotność, izolację, są skłonne do medytacji, inne bywają skłonne do skrajnych zachowań i przesady, ich impulsywność i agresja bardzo im przeszkadzają i nierzadko doprowadzają do kolizji z prawem. Z jednej strony są uważni, troskliwi i oddani, z drugiej – zahamowani, zamknięci w sobie, skryci, pamiętliwi i mściwi. Utrzymując kontakty z osobami znajdującymi się pod silnym wpływem znaku Skorpiona trzeba mieć na względzie ich nieustępliwość i agresywny sposób zachowywania się. Ale nie wolno w stosunku do nich być zbyt łagodnym i miękkim. Skropiony lubią same narzucać ton i prowadzić rozmowę, a rozmówca powinien być dobrym i uważnym słuchaczem. Im trzeba tylko zadawać pytania, a one będą z radością i wdzięcznością odpowiadać na nie, z przyjemnością kontynuując rozpoczętą rozmowę. Jako że posiadają one nie tylko silny charakter, ale i dobrą pamięć, w kontaktach z nimi należy unikać sprzeczności i powtórzeń. Współrozmówca Skorpiona powinien za wszelką cenę zachować spokój i opanowanie. Warto też pamiętać, że przenikliwość ludzi spod tego znaku pozwala im już przy pierwszym spotkaniu dokładnie ocenić interlokutora, którą później bardzo trudno zmienić, a w zasadzie praktycznie jest to niemożliwe. Warto też uwzględniać to, że Skorpiony to wielcy kpiarze i sceptycy zawsze przekonani o tym, iż mają rację i niechętnie idą na kompromis. Na wszelkie naciski odpowiadają gwałtownym sprzeciwem. Skorpiony pociągają interesujące, oryginalne i nietuzinkowe osobowości, jako że same posiadają wyjątkowy umysł i niewyczerpane źródło pomysłów, a w związku z tym ciągle noszą w sobie jakieś idee. Fascynują ich starożytne kultury, dawne tradycje i zabytkowe przedmioty, nie są też obojętni na to, co piękne i eleganckie. To twórcze natury, ale do owocnej działalności muszą mieć spokój i ciszę. Skorpionom pasują wszystkie profesje, w których potrzebny jest upór, wytrzymałość i wytrwałość: policja, biuro detektywistyczne, wojsko, praca w wywiadzie i kontrwywiadzie. Bywają z nich też nieźli politycy i pracownicy instytucji państwowych. Ludzie spod tego znaku posiadają doskonałe wyczucie, dzięki któremu są doskonałymi lekarzami i chirurgami, a także wyjątkowo kompetentnymi fitoterapeutami i uzdrowicielami. Wrażliwe, emocjonalne Skorpiony często znajdują swoje powołanie w sferze sztuki. Ojcu Skorpiona, jeśli urodził się między północą a południem grozi przedwczesna, gwałtowna śmierć. Również brat może zginąć nagłą śmiercią na skutek utonięcia lub ugryzienia przez jadowite zwierzę. Często między 25 a 35 rokiem życia sytuacja materialna ludzi spod tego znaku zmienia się na lepsze, a po czterdziestce następują znaczące zmiany. powiem ze charakter 100% sie zgadza i w gdansku sie urodzilam ,,, i nawet budowa ciala podobna