Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna

Dałam się nabrać facetowi. Zrójnowałam swoje życie i nie wiem co dalej robić.

Polecane posty

Gość komóreczka...
moim zdaniem powinnaś usunąć , jeśli chcesz żeby było po dawnemu... bo nawet nie licz na to że tamten facet się do tego przyzna,lub że zostawi dla ciebie żonę i dziecko... a jeżeli chcesz być szczera i uczciwa to musisz sie liczyć z konsekwencjami , ....... czyli wiadomo że twój chłopak cię zostawi ... i co....... zostaniesz wtedy sama z dzieckiem... oprócz tego tysiące pytań od rodziny, raczej nie miłych... ja bym go nie wrabiała w to dziecko.......bo całe życie będzie ci ono przypominało o tym co odwaliłaś oraz wiadomo że nie będzie podobny do twojego chłopaka... moim zdaniem to nie wchodzi w grę... ja ...na twoim miejscu bym usunęła i żyła dalej tak jak było do tej pory..... i tak sumienie będzie cię gryzło całe życie,żeś oszukała i zdradziła chłopaka... ale trudno ........stało się... decyzja jednak należy do ciebie...

Gość Krokodylowy
jakie te baby są porąbane że szok

Gość do 3 miesiaca ciąży
ale najlepiej JAK NAJSZYBCIEJ, BEZ PROBLEMU można wywołać poronienie FARMAKOLOGICZNIE. Idź szybko do ginekologa, powiedz jak się sprawy mają, niech ci coś przepisze. SZYBKO.

Gość do 3 miesiaca ciąży
A facet pewnie wcale nie ma wyłączonej komórki, ot, wyrzucił kartę i tyle z nim "pogadałaś". Tak to jest jak się szmaty kurwią.

Gość
a ja myslalam ze trudniej jest zrobi dobra prowokacje na forum, tzn taka, co sie nastuka na niej 4 strony albo i wiecej💤

Dlaczego wiele kobiet namawia autorkę, żeby wkopała swojego chłopaka? Czy wszystkie jesteście takimi wyrachowanymi, bezwzględnymi kur...? Trzeba być ostatnią szmata, żeby wkopywać porządnego człowieka. Tylko kobiety są do tego zdolne, bo baby to podłe, małostkowe stworzenia. Nie próbujcie nigdy stawiać się na rowni z facetami. Byłaś autorko kur... to teraz ponieś odpowiedzialność i samotnie wychowuj dziecko, albo usuń ciążę. Dobrze wiedziałas po co jakiś fagas podrywa cię na dyskotece i po co zabiera pod namiot. Chciałaś tego.

Gość albo snie albo to koszmar je..
up up

Gość albo snie albo to koszmar je..
następna telenowela ,prawie brazylijska...

Gość Magda

Zawsze jestem ciekawa jak się skończyły takie historie, minęło 10 lat. Szkoda, że autorka się już nie odezwała

Gość Gosc

I po ... to odświeżasz a ja gupia to czytalam nie spojrzalam na datę, a Ić ty, tez bezmyślna jak autorka. Trzeba bylo poczytac a nie odpowiadac i podbijać stary temat ...ko . Przeciez to bylo prowo a ty sie podniecasz . Ić w ...u