Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nattalli19

Jestem w ciazy a nie wiem z kim...

Polecane posty

Gość Nattalli19

Oczywiscie wrobilam w to mojego chlopaka ale co bedzie jak urodze i dziecko nie ebdzie podobne do ojca?!

Gość Facet2826
W tedy tata jak sie kapnie ze to nie jego zrobi badanie dna, potem cie poda do sadu i zarzada XXX odszkodowania za zerowanie na nim. bedziesz musiala ciagnac do konca zycia by sie wyrobic z splata :)

Gość szparek
Gorzej, jak dupczyłaś się z murzynem.

Gość hahah może być podobne
do matki:D chyba że czarne będzie :p

Gość djedwin
prosze 19 lat a juz zruchana i na dodatek nie wiadomo z kim wstydz sie dziewko a i twoj facet mial za malego i ci nie dogadzał pewnie

Przecież różne cechy odziedzicza sie po 2 pokoleniach wstecz :D A tak powaznie: to współczuje, ale nie Tobie, tylko dziecki i Twojemu chłopakowi

Jak byłaby to prawda to chodziłabyś obsrana ze strachu jak mało kto. Połącz lepiej punkty od jednego do dziesięciu w swojej regionalnej gazetce i nie przejmuj się tym że zawsze wychodzi ci kształt, przypominający do złudzenia penisa.

Gość szarlotka z miodem
PODSZYW

Gość Nattalli19
przestancie !!! to nie jest smieszne !! z chlopakiem nam sie dobrze uklada, kochamy sie bardzo. tylko przez ostatnie 3 miesiace tyle sie dzialo..moj byly przyjechal zza granicy i jakos samo wyszlo..a pozniej poznalam takiego faceta, rozmawialismy ..taki jednorazowy wypadek..i teraz ta ciaza..moze powinnam zawiadomic wszystkich 3ech?

Gość nattaa3
Dziewczyno 19 lat i coś takiego?Masakra.Współczuje dziecku i chłopakowi.

Gość ja_pierdole

Gość Nattalli19
no ale co takiego????? ty pewnie z nikim nie spalas i zazdroscisz glupia cnotko !!

sratatata z byłym samo wyszło, z nowo poznanym tez,a z chłopakiem sie kochacie...pfff....swędziało Cię to masz!!

Gość taa ...
proponuje zamiescic ogloszenie w gazetach na pierwszej str, "szukam taty mojego dziecka dawlam doopy w xxx regionie w godz od - do" :D:D:D

Gość nattaa3
To było do mnie?Dziewczynko za dwa tyg.biorę ślub.Jestem z moim facetem 6 lat.I nie zazdroszcze ci puszczania się z kim popadnie:/

Gość Nattalli19
no ale po co jakies ogloszenia ! moj byly wrocil do holandii a ten drugi to nawet nie wiem jak sie nazywa ale nie mieszka w moich okolicach. moj facet nawet sie ucieszyl..ma dobra prace, poradzimy sobie.

Gość nattaa3
Taa to było dobre:)

Gość Nattalli19
a czy jesli calowalam facetowi penisa dopoki nie trysnal to tez moge od tego zajsc?

Gość Ropeczka....
Przed kolejnym się bardziej przygotuj ... Wybierz czarnego, indianina, żółtego, białego ... Może być prościej znaleźć ojca ...

Gość nattaa3
Idz dziecko sie leczyć a nie tu bajki opowiadasz.Lubisz jak ktoś ci jedzie od szmaty?Gratuluje

"przestancie !!! to nie jest smieszne !! z chlopakiem nam sie dobrze uklada, kochamy sie bardzo. tylko przez ostatnie 3 miesiace tyle sie dzialo..moj byly przyjechal zza granicy i jakos samo wyszlo..a pozniej poznalam takiego faceta, rozmawialismy ..taki jednorazowy wypadek..i teraz ta ciaza..moze powinnam zawiadomic wszystkich 3ech?" "no ale po co jakies ogloszenia ! moj byly wrocil do holandii a ten drugi to nawet nie wiem jak sie nazywa ale nie mieszka w moich okolicach. moj facet nawet sie ucieszyl..ma dobra prace, poradzimy sobie." - zaprzeczasz sama sobie...:D

Gość Nattalli19
nie wymadrzaj sie ! byc moze ten facet z ktorym mialam jednorazowy wypad to Twoj narzeczony !! nigdy nie wiadomo !

Gość nattaa3
Przecież ona ściemnia:P