Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa kurde blada

jestem tłustą świnią

Polecane posty

Gość dupa kurde blada

😭

Gość joooo tyyyyyyyzzzz
😭

Gość jestem z masarni
to na ubój z toba

Gość dupa kurde blada
i nawet zabeczeć nie potrafię 😭 w sumie to świnią jestem, nie owcą...

Gość jestem z masarni
owca to ty tez jestes ale czarna bo pewnie jako jedyna jestes tlusta swinia w rodzinie

Gość dupa kurde blada
:O

Gość dupa kurde blada
nie umiem :(

Gość Zaciekam
Mam ciotkę która-używając eufemizmu-do tych szczupłych czy delikatnie przy kości nie należy. Miała problemy z kręgosłupem,więc poszła do lekarza,a ten powiedział jej,żeby schudła,to pomoże. Na to moja ciotka w lament,że panie doktorze,ale ja nie mogę,ja tak mało jem,ale co ja poradzę,jak ja już genetycznie tak mam. Na to lekarz zapytał ciotkę,czy widziała kiedyś jakieś zdjęcia z nazistowskich obozów koncentracyjnych. Przytaknęła. I tam też byli ci genetycznie otyli?-zapytał

Gość dupa kurde blada
gdybym jadła mało, nie narzekałabym tak jak teraz :O a ja nie umiem nie żreć :O:O:O

Gość Krokodylowy
Narobim kiełbasy

Gość Zaciekam
Anegdotka jest jak najbardziej prawdziwa. Powodzenia z zrzucaniu zbędnego tłuszczu. Da się,tylko trzeba chcieć:)

Gość plaster miodu
mam dokladnie ten sam problem ja juz niepotrafie normalnie jesc ja poprostu zre mam 25kg nadwagi i tak naprawde nic mi nie smakuje

Gość dupa kurde blada
narobim - mogę oddać lewy udziec na tenże szczytny cel :O odchudzam się całe życie i nic mi z tego nie wychodzi :O:O:O

Gość Zaciekam
Tłusta-na początek wykreśl ze słownika słowo nie umiem. I zacznij kupować tylko to,co potrzebne na posiłek-dany posiłek. Nic na zapas. I żadnych przekąsek,słodyczy,nie miej w domu. Dużo pij-woda,niesłodzona herbata,zwłaszcza zielona:)niech twa lodowka będzie pusta:)

Gość sdfaefawe
uszy do góry ludzie po 20kg chudna wiec ty te pare na pewno zrzucisz :)

Gość to moze napisz jak sie odchudz
asz Pewnie diety typu :mało kcal a później szybkie jojo. Napisz co robisz zeby schudnąć.

Gość dupa kurde blada
uch, to jest jakaś rada - dzięki. tyle że znając mnie, pewnie po dwóch dniach stwierdzę, że nigdy nie schudnę i pójdę na pocieszenie nawpieprzać się byle czego :O

Gość plaster miodu
oto co dzis zjadlam sniadanie:rogal z budyniem do tego serek homogenizowany i rogal z makiem do tego dwie puszki coli obiad 3 duze porcje zupy zbaru dwa lody i znowu cola kolacja zeberko kupa ziemniakow udka z kurczaka mizeria ok 1 l coli i ukierki przed obiadem jeszcze wiecej cukierkow to tyle co pamietam i co wy na to

Gość dupa kurde blada
niestety, masz rację. gdy nie widzę szybkich efektów, tracę mobilizację. a gdy widzę, to zwykle po tygodniu czy dziesięciu dniach jestem tak głodna i zła, że... no właśnie :O ćwiczyć nie lubię. chodzę na basen tylko. herbaty nie słodzę, piję najchudsze mleko, jem jogurty zero procent, nie jem ziemniaków... tyle że jak przyjdzie co do czego, potrafię wszamać pół kilo ciastek :O

Gość mnie to akurat nie przeraza
bo tez potrafię tak jesc (tyle ze nie jem mięsa) Ale wtedy zawsze na drugi dzien jem mniej i jest równowaga :D

Gość jak nie lubisz cwiczyc
to zacznij spacerowac, chodzic po schodach, pierz recznie zamiast w pralce, poprostu sie RUSZAJ

Gość Krokodylowy
lepszego srania życzę

Gość dupa kurde blada
też nie jem mięsa (ale to akurat ze względów hmmm ideologicznych). nie piję gazowanych napojów... w towarzystwie to ja nawet odmawiam kawałeczka ciasta do kawy. ech.

Gość dupa kurde blada
chciales przez to powiedziec, ze stoje na najwyzszym stopniu rozwoju? :O

Gość witam w klubie
ja z kolei bez słodyczy mogę się spokojnbie obejśc ale już wszystko inne dramat :O a tre ziemniaczki odgrzane na masełku , a pizza , a makarony z sosami , a kebaby , zapiekanki 😭