Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

białystok- może ktoś wie

Polecane posty

czy w tej chwili jest gdzieś u nas wesołe miasteczko?

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość ja jestem i może
sprawdź na wyjeżdzie na augustów, w zeszłym tygodniu była tam cyrk, ale często stoi wesołe miasteczko. Albo weż dziecko do galerii Piotr i Paweł, tam dbają o zabawki.

wesołe miasteczko stoi zawsze przy kręgu na wierzbowej i w weekendy zawsze jest tam dużo ludzi. Wydaje mi się, że jest czynne.

brzydki niski- zanim zapytam na forum-najpierw sprawdzam na google- najwyraźniej portal białostocki podaje każde jedne koncerty organowe i granie do piwa- za to milczy na temat prawdziwych atrakcji dla dzieci przy kręgu jest bardzo słabe to miasteczko a w piotrze i pawle to bardziej "fikoland" zastanawiam się czy przy pks coś jest:O

Gość podlaskie klimaty
przy pks ostatnio niczego nie było,nie wiem,jak teraz

Gość voice
było na początku lipca, więc teraz już pewnie go nie ma, bo jest rzadko i krótko.

no właśnie też widziałam niedawno- myślałam, że może ktoś ma bardziej aktualne info ale dzięki za odpowiedzi trzeba będzie po prostu sprawdzić

Gość noooale
Po co wesołe miasteczko?? :)