Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna i niegłupia

Ładne kobiety nie maja szczescia w miłosci-dlaczego?!

Polecane posty

Gość man man
Dawniej były zaady moralne jeżeli dwoje ludzi się zakochało w sobie to chodzili ze soba, poznawali się, było ta aura, romantyczność, nawiązywała się przyjaźn między nim i nią. Postanawiali wziąść ślub i przyżekali że będą kochać aż do śmierci i sie nie opuszczą aż do śmierci. Potem dopiero po ślubie uprawiali sex mieli dzieci i jak mieli problemy to starali się je razem rozwiązać bo byli świadomi że przysięgli sobie bycie razem do śmieci. Jak to wygląda to wszystko teraz? Spotykasz się z dziewczyną parę razy i jest już sex, tak po prostu jak rano bułka z masłem jak jej co nie pasuje to ona odchodzi jak jemu coś nie pasuje to on odchodzi. Dzisiejszy świat gnije i deprawuje się. nie ma zasad, nie ma przysiąg, nie ma wiary w Boga i Jego przykazań. Małżenstwo ok za rok rozwód ok nie ma problemu przecież nie pasujemy do siebie. Jakby ta dziewczyna się szanowała to nie zmarnowałaby sobie 7 lat. Bo jak by mu odmówiła sexu ( a tylko o to chodziło jej partnerowi) to miałaby by go po paru miesiącach z głowy i mogłaby sie skoncentrować namężczyżnie który ją naprawdę by pokochał.

Tak to jest jak się kena szuka na partnera i jak sie znajdzie to okazuje się że ten ken jakm oryginał silikon zamiast mózgu ma

a co ja moge powiedziec jestem przystojny inteligetny i co sam jestem... mam pecha czuje ze urodzilem sie albo za pozno albo za wczesnie w ogole nie w tych czasach co trzeba :( kiedys to mnie smieszylo teraz zaczyna martwic wszyscy w mojej rodznie maja 2 polowke a ja nie !!

Gość gość
Ja zauważyłam że bardziej pociągam mężczyzn odkąd zaczęłam uzywać feromonów z pherowin.pl , kiedyś nie mogłam znaleźć sobie jednego faceta, a teraz mam kilku do wyboru:)