Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knkddkwds

chyba jestem bezpłodna

Polecane posty

przede wszystkim odstaw tabletki i zrób badania hormonalne za jakiś czas bo często w tym tkwi przyczyna ,a jeszcze Ty brałaś nieregularnie pigułki więc mogłaś się rozregulować. Ale nie martw się jeśli problem tkwi w tym (żona mojego kuzyna tak miała) to można to wyregulować lekami i wtedy nie powinno byc problemu z zajściem

knkddkwds - możesz mieć zaburzenia hormonalne, albo akurat uprawiac seks, jak nie masz owulacji. niektore kobiety są bardziej płodne inne nie. To także zależy od budowy, dojżałości jajeczek i wielu innych przyczyn. Plemniki takze moga byc słabsze. Nie jest powiedziane, ze będąc płodna musisz zaraz zajść w ciążę. Miejski smog, ciężkie metale, kawa i niezdrowy tryb zycia, także utrudniają zajście.

Gość bojaźń
knkddkwds nie słuchaj tych zawistnych kretynek, same dają doopy byle komu, a udają swięte. Facetów miałaś tylu ilu trzeba, nie jesteś za gruba, nie zamartwiaj się. Dzieci zawsze rodzą się w porę, więc i na ciebie przyjdzie czas. Poza tym, to stara gadka tych dewotek. Facet to może roochać ile chce i co chce, a dziewczyna to tylko z jednym i po ślubie. Niedojeebane jesteście i w doopach wam się przewraca od ciągłego onanizowania się. Pozdrawiam cię knkddkwds serdecznie, nic się nie bój :)

Gość gośćwifiwi
dlaczego twierdzicie ,że jesteście nie płodne ? czy przez rozwijającą się technologię dążyłyście aby uchronić siebie co zrobiła każda z was aby żyć zdrowiej bezpieczniej ja nie dam wam na to pytanie odpowiedzi ale mogę otworzyć wam oczy a wiedzę musicie zdobyć same i połączyć w całość a następnie ukaże się obraz waszej tragedii . co to jest depopulacja , podpaski i tampony bawełna gmo, szczepionki ,randap, chemtralis, żywność przetworzona ,i niestety okres współczesny fale radiowe telewizyjne telefony komórkowe oraz wifi ale będziecie szukać na siłę innych rozwiązań bo wszyscy i wszystko jest winne ale nie moja komórka śpicie z nimi nosicie przy pupie itd , doktor będzie klepał was po plecach wciskał prochy i rwał kasę o klinikach cudownych nie wspomnę ,człowiek do 35 roku życia robi wszystko aby zniszczyć swój organizm po 35 roku zrobi wszystko aby go uratować ,ja na pewno bym się na siłę nie leczył tylko starał i zaakceptował życie takie jakie jest ale wy dajecie się dymać klinikom i doktorom sory