Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka.a

jakie prawdopodobieństwo, że wpadłam?

Polecane posty

Gość zrób sobie
irygację pochwy ;) ja zawsze tak robie po stosunku w dni płodne i jakoś od 5 lat jeszcze w ciąże ne zaszłam :p

Gość kopia oli
Wiolaaaaaaaa - gówniary 16 letnie,które uprawiają seks po pierwsze nie powinny sie tu udzielać w takich sprawach.Chcesz sie popisać swoją wiedzą? a gadaj sobie, tylko nie najeżdżaj tak na autorke postu, bo to żałosne. Haha i jeszcze użylaś sformułowania "dziecko" do autorki. :D Do nauki a nie do ruchania młoda dziwko!!!

ojejku.pff -> Stosunek przerywany, to żadne, ale to ŻADNE zabezpieczenie. Powinnaś wiedzieć o tym, ale widocznie nie wiesz, Wiola ma 16 lat, ale z tego co widzę to większą wiedzę na temat antykoncepcji niż Ty.

Gość do kopia oli
jakim prawem najezdzasz na ludzi nie znając ich wogole??!! jestes zalosna i niedojzala emocjonalnie.pwenie w wieku 15 lat ruchala cie cała armia Talibów i osiołek Bin Ladena.... :o A Wiolaaaaaa dobrze gada,wódki jej dac!! :classic_cool:

kurde.... no wiadomo ze nie jest to zabezpieczenie.... ale kto zna przypadek ze dziewczyna zaszla w ciaze mimo ze jej facet mial przez pol stosunku prezerwatywe....i sie do niejj spuscil. no serio...mala mozliwosc... zeby zaszla w ciaze... prawie zadna.

Gość prawie robi różnice

Gość betka.a
czekać? ...

Dorosłość to zapewne nie tylko wiek, ale odpowiedzialność, kultura osobista, zachowanie, podchodzenie do różnych spraw. To że ma się 25 lat wcale nie oznacza, że jest się 'dorosłym' emocjonalnie czy psychicznie. Idę w pisdu z tego wątku :D 🌼 🖐️

:D Betka.a co ja mam ci poradzic? powiedzialas ze nie masz kasy i nie powiesz mamie o tym. ja ci napisalam ze lepiej zebys po pogulke poszla bo nie stresowalabys sie przez dluzszy okres czasu . zalezy wszystko od ciebie.

PS! Ojejku -> Puknij się w głowę. Nie wiesz widocznie nic o stosunkach przerywanych, nie wiesz że w płynie który wytwarzany jest przed wytryskiem znajdują się plemniki, nie wiesz że tylko 1 plemnik wystarczy żeby zapłodnić komórkę jajową, nie wiesz że plemniki są na tyle 'inteligentne', że same dojdą do jaja dzięki śluzowi płodnemu. I znam przypadki, że dziewczyna zaszła w ciąże podczas stosunku w czasie którego partner nie spuścił się w pochwie. Możliwość nie jest duża, ale nie jest mała. aloha 🖐️

Gość betka.a
napisz mi ze to jest prawie nie mozliwe i wtedy spokojnie poczekam na ores, w razie jakis watpliwosci zrobie test. sa jakies objawy w pierwszych dniach? poki co strasznie boli mnie brzuch. ale to zapewne ze stresu.

Gość Alles
zawsze jest mozliwość ciązy nawet przy tabletkach anty.... zawsze mozna sie pocieszac tym ze niektórzy straja sie o dziecko bardzo długo wiec widocznie nie tak łatwo zajsc w ciąze, wyliczyc dni plodne tez nie jest tak łatwo bo zawsze moze sie cos zmienic w cyklu i sie przesuną, posaraj sie o tabletki po i nie martw sie na zapas bo to tylko pogorszy sytuacje. mam kolezanke która mimo ze nie była w ciązy to sobie tak wmówiła ze miała wszystkie objawy

Przeciez wszyscy dokladnie wiedza co jest w plynie ktory wytwarza mezczyzna. tylko czytalam w pewnym artyluke ze te plemniki sa tak jakby "slepe" i minimalna mozliwosc zeby zzaplodnily kobiete. Betka nie napisze ci co masz robic. decyzja nalezy do Ciebie. jestes mloda. i sie nie dziwie ze strasznie sie boisz. pomysl nad ta pigulka...ja musze isc. moze inne dziewczyny lepiej doradza ci niz ja. pa :)trzymaj sie. :)

i jeszcze jedno : Preejakulat, Płyn ejakulacyjny (z łac. pre - przed + ejakulat) - wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV. Autorzy zasugerowali, że ryzyko zarażenia HIV jest większe niż domniemane ryzyko ciąży w przypadku dostania się preejakulatu do pochwy"

Gość betka.a
żeby tego było mało to jeszcze HIV ;O

jeszcze raz tylko calosc wkleje :)bo to jakos uciete bylo :) Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują ejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów (w których brało udział od kilku do kilkunastu osób) z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości, które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV. Autorzy zasugerowali, że ryzyko zarażenia HIV jest większe niż domniemane ryzyko ciąży w przypadku dostania się preejakulatu do pochwy, gdyż nigdy nie stwierdzono przypadku takiego zapłodnienia. Badania przeprowadzone w 2007 roku na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem Davida Resnicka potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe. Jednak, jak ostrzegają specjaliści zajmujący się edukacją seksualną i tematyką planowania rodziny, w preejakulacie mogą znajdywać się plemniki pochodzące z poprzednich wytrysków, dlatego stosunek seksualny nie zakończony wytryskiem może stanowić ryzyko ciąży

Gość betka.a
ufff. lepiej mi . dziekuje Ci bardzo bardzo. napisze jak sie skonczy cala akcja. zrobie test i tak.. no ale troche jeszcze musze poczekac. albo pokusze sie na badanie krwi. nie jestem w ciazy .

Gość Wiolaaaaaaaa
Ha, jestem młodą dziwką ? Na jakiej podstawie twierdzisz, że młoda dziewczyna uprawiająca seks jest dziwką ?

Gość Wiolaaaaaaaaa
??

Gość seytn
no dokladnie, przestajcie pociskac kity, ze zachodzi sie w ciaze od preejakulatu. g*wno wiecie, a sie chwalicie... Wiola do szkoly.

Gość Larysssssaaaaaa
Wiollaa widzę że wszystkie rozumy pozjadała :-o A pierdoli takie głupoty że głowa mała. W ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść. Za każdym razem przy PEŁNYM (z końcem w środku) stosunku w dni płodne jest 25 %. Niepotrzebnie sracie żarem.

Gość betka.a
najbardziej przeraziily mnie te dni plodne. gdyby nie to to zapewne nie stresowalabym sie az tak bardzo. juz ochlonelam. dziekuje wszystkim za pomoc

Gość ngmhggu
pwenie w wieku 15 lat ruchala cie cała armia Talibów i osiołek Bin Ladena.... buhahahahaa, padlam :D :D :D autorko- ciazy sie boisz ale o wirusie HIV pomyslalas dopiero teraz? :O

Gość betka.a
pomyślałam dopiero teraz. w chuj inteligentnie -,-

Gość lady.gaga
mało prawdopodobne.

Gość wiola mądralińska ktora zawsze
wyczarowuje kasę córeczka bogatych rodziców...

Gość betka.a
nie moge o tym jednak nie myslec.. spalam 12h. obudzilam sie przybita.