Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka.a

jakie prawdopodobieństwo, że wpadłam?

Polecane posty

Gość Wiolaaaaaaaa
Jak chcesz to sprawdzić ? Iść do wróżki ? Idź po receptę, powtarzam setny raz. Jak chcesz dziecko to dalej sobie siedź przed komputerem, bo może akurat nie jesteś w ciąży. A jeśli jesteś ? Potem już będzie za późno na jakąkolwiek antykoncepcję awaryjną tylko po prostu będziesz miała malucha i tak to się skończy, a chyba tego nie chcesz ? Ile masz lat ?!

Gość salllly
ile masz lat?? Wczoraj uprawialas sex a dzis chcesz juz robic test? Niestety ale tak szybko nie dowiesz sie czy jestes w ciazy czy nie.

Gość salllly
napisz kiedy mialas ostatni okres i ilu dniowe masz cykle

Gość Wiolaaaaaaaa
Mam 16 lat, gdybym myślała tak jak ty to już w ciąży była. Nie jestem puszczalska, mam chłopaka od roku , ale jestem odpowiedzialna i zdaje sobie sprawę czym grozi seks bez zabezpieczenia. Chwila przyjemności i dziecko w drodze. Ale ty " nie wyczarujesz kasy " . Taaa, siedź dalej przed komputerem. Irytujesz mnie poprostu.

Gość betka.a
ostatni okres mialam 19 lipca, a mam cykl jakos 28/29 dni. mam prawie 17 lat.

Gość bgnghmjuk
kurde, czemu sie nicki juz nie zachowuja? :O nie gadajcie glupot, jak zajdzie to jest jeszcze aborcja, tylko ze to o wiele wiecej kasy niz tabletka "po" i o wiele wiecej nerwow i mozliwosci utraty zdrowia jak sie to robi bez lekarza, np lykajac te leki ktore nie pamietam jak sie nazywaja :P

tak czytam czytam.....kurde,ale panike siejecie. współżyję ze swoim facetem bez zabezpieczen ,uprawiammy stosunek przerywany i jakos nigdy nie wpadlismy. slyszalyscie na wlasne uszy o takim przypadku? Mam duzo znajomych ktozy tak wspolzyja i jakos nie zachodza w ciaze .Przeciez ten facet mial prezerwatywe......I Wiola nie jestes dorosła i się tak nie zachowuj... Wiadomo że jest prawdopodobienstwo...ale nikłe.

Gość Wiolaaaaaaaa
Oj przepraszam, że zachowuję się jak dorosła :). To, że ty stosujesz przerywany i nie zaszłaś to wcale nie oznacza, że ona też nie jest w ciąży. Więc nie wprowadzaj jej w błąd. Jak nikłe ? Nie jest nikłe. Seks bez zabezpieczenia był i to jest fakt.

Gość betka.a
jest az tak duze prawdopodobienstwo ?

Wiolla...ale on miał pod koniec prezerwatywe i się do niej spuścił. Serioo znam mnóstwo par ktore taki stosunek uprawiają i nie mają dziecka :)

Gość bgnghmjuk
pewnie ze sa ludzie ktorzy nawet dlugi czas stosuja przerywany i nie wpadaja (a ile z nich ma problemy z plodnoscia i nawet o tym nie wie? :P ) sa tez ludzie co kupia jeden raz kupon totolotka i wygrywaja..... tak wyliczac ile kto ma szczescia mozna dlugo, autorka albo wpadla albo nie, co teraz zrobi to juz jej sprawa bo jej dupa

Gość zbandm przez net
przylóż cipe do monitora to cie zbadam

Gość salllly
mniejsze niz wieksze :) moim zdaniem nie jestes w ciazy ja przez 3 lata stosowalam stosunek przerywany a od 3 miesiecy do konca i jeszcze w ciazy nie jestem bo wcale nie jest tak latwo zajsc. Ale na przyszlosc naprawde wiecej rozwagi :)

Gość badam przez
tylko rozłóz szeroko nogi a i umyj sie przed badaniem

wg. mnie jest małe. Kiedyś czytałam artykuł napisany przez jakiegos naukowca który dowodził ze za mała ilosc plemnikow w tym plynie jest zeby zaplodnic....nie znam przypadku w ktorym kobieta zaszla w ciaze przez takie cos....

no wlasnie sally ja tak wspolzyje :) i nie mialam wpadnki :) I Jo.wi.ta ma racje :) duzo par stara sie i nie zachodzi w ciaze:)

Gość Wiolaaaaaaaa
Powiem tak ; uprawiajcie seks bez zabezpieczenia, może zdarzy się cud, że nie wpadniecie. Twoja teoria wg mnie jest błędna, bo KAŻDY seks bez zabezpieczenia może prowadzić do ciąży. Więc już się nie będę wypowiadać ( w końcu nie jestem dorosła, ale dorosłość to nie 18 lat tylko odpowiedzialność i kultura osobista ) , a jak dziewczyna będzie w ciąży to do Ciebie napisze, a ty jej kupisz wyprawkę :). Pozdrawiam.

Gość badam przez net
no niestety musze cie zmartwić jestes w ciaży

Wiola z ta dorosłoscia chodziło ze tak zaczelyscie na nia najezdzac... Wypowiadaj się bo po to jest forum:) A znasz jakies dziewczyny ktore zaszly w ciaze w ten sposob ?

Wiolaaaaa najmłodsza a pisze najrozsądniej ze wszystkich tutaj... nie ma co liczyć, że może się uda! idź do ginekologa i nie marudź!

Gość salllly
wiadomo ze kazdy stosunek moze rownac sie z ciaza ale bez przesady nie dosc ze stosunek byl z zabezpieczeniem to nie do konca.

zgadzam się z sally. ale betka po co masz sie stresowac. przezz stres pozniej bedzie ci sie okres spoznial i bedziesz myslala ze jestes w ciazy . idz po te tabletki po stosunku :) ok .70 zl kosztuje taka tabletka. jeszcze gin za wypisanie bierze nieraz 30 zl.

Gość betka.a
nie mam pieniędzy aktualnie. z mama nie zamierzam na ten temat rozmawiać.

Gość pigułka po
pigułka po Escapelle kosztuje ok. 76-80 zł, działa w ciągu 72h od stosunku, czyli zanim zarodek zagnieździ się w macicy, im prędzej się ją weźmie tym lepiej, idź jak najszybciej po receptę, szukaj prywatnie jakiegoś lekarza , wypisze ci za 70 zł obojętnie jaki lekarz, bo państwowo to nie wiem, czy coś znajdziesz w weekend :( dziecko więcej kosztuje :(

Gość oluśkamam
BJEDRONECKA? jesteś szmatą

Gość pigułka po
nie to nie, trzeba było wcześniej myśleć po 10 dniach możesz zrobić test z krwi w laboratorium za 26 zł, albo zwykły test ciążowy z apteki 6-20 zł , ale to dopiero za 3 tygodnie