Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exotic 3

ktora zerwala z facetem zeby sprawdzic czy bedzie sie staral wrocic ?

Polecane posty

Gość exotic 3

jakie skutki byly ???

Gość le fik
w moim przypadku opłakane nie wróciłem :classic_cool:

Gość w spodniach czy w sukience
o matko! a co to w ogóle za pomysł?! beznadzieja...

Gość exotic 3
hahaha pytam serio

Gość le fik
ja też odpisałem serio narzucała się jeszcze jakiś rok ale bezskutecznie :D

Gość exotic 3
le fik ale skad wiesz ze ta dziewczyna zerwala z toba zeby cie sprawdzic czy wrocisz do niej czy nie ???

Gość le fik
dokładnie było tak, że nie zrobiła tego do końca z premedytacją (tak myślę ale może się mylę), po prostu była bardzo impulsywna i trochę wyrachowana zerwała ze mną demonstracyjnie a potem robiła podchody ja nie reagowałem, aż po roku doszło do żenującej rozmowy, gdzie próbowała mi się nadziać na penisa ale bezskutecznie wyznając jednocześnie, że jesteśmy dla siebie stworzeni :D więc co mam myśleć? po prostu chciała mną manipulować ale się przeliczyła

Gość kfnbfgbg
Le fik- widocznie tak ci na niej zalezalo ze nie pozwoliles jej wrocic :classic_cool:

Gość le fik
kfnbfgbg :D widocznie :classic_cool:

Gość kfnbfgbg
skoro ci nie zalezalo to nie pozwoliles jej wrocic i moze to ze zerwala wcale az cie tak nie dotknelo.. ale to ze chciala sie na ciebie nadziac to juz zenujace...czemu laski tak sie nie szanuja? potem sie dziwia ze ich nikt nie chce :classic_cool:

Ale to stara jak świat sztuczka kobiet.Zrywają by zobaczyć czy będziemy za nimi biegali.A jak nie to twierdzą że nie zależy.

Gość kropelka_kropelka
mysle ze jesli sie juz skonczylo okres dojrzewania, to takie postepowanie niezbyt dobrze swiadczy. jesli zwiazek nie ma dla jednej ze stron sensu to trzeba go zakonczyc, z zalozeniem ze sie do tej osoby nie wroci. jak mozna zerwac tylko po to by zobaczyc czy jemu zalezy? :O ps: chcialabys zeby facet ktorego kochasz z toba zerwal tylko po to zeby zobaczyc czy bedziesz biegac za nim jak pies i wtedy cie laskawie przygarnac z powrotem jak juz sie wystarczajaco dlugo naskomlisz????

Zrywac, zeby sie przekonac ? Glupie w kazdym calu. Tak mysla malolaty i niedojrzali ludzie. 🖐️

obecnie nie wróciłbym choćbym zdychał z tęsknoty!!!!! to jest manipulacja to raz a dwa odgrzewane kotlety nie smakują, zawsze będzie pytanie "dlaczego?" może ktoś sie pojawił i nie wyszło jej jemu. Szanujący się facet nie wróci bo będzie wiedział ze jak raz sobie pozwoli to potem przy okazji byle awantury odejście będzie kartą przetargową!!.

dałoby mi takie zerwanie do myślenia. najpierw przemyślałbym czy warto, potem jakie błędy popełniłem, mówią 'kochaj , puść wolno, może wróci' ale licho nie śpi...zawalczyłbym , współczuję facetom , którzy sobie odpuszczają a pare lat pozniej jeczą nieszczęsliwi na blogach dla nastolatek "taki byłem głupi że się nie starałem, a to była moja miłość teraz już ma innego , a miałem tyle szans" TO jest dopiero żałosne.

CRX dałoby mi takie zerwanie do myślenia. najpierw przemyślałbym czy warto, potem jakie błędy popełniłem, mówią 'kochaj , puść wolno, może wróci' ale licho nie śpi...zawalczyłbym , współczuję facetom , którzy sobie odpuszczają a pare lat pozniej jeczą nieszczęsliwi na blogach dla nastolatek "taki byłem głupi że się nie starałem, a to była moja miłość teraz już ma innego , a miałem tyle szans" TO jest dopiero żałosne. Ty Honda byłeś kiedyś w takiej sytuacji????? Bo jak nie to skąd wiesz jak byś się zachował???? ehhhh co płaszczyłbyś się jak przydupas przed laską która jawnie ciebie nie chce bo przecież z jakiegoś powodu odeszła!!!

dwie mnie nie chciały to się upiłem trzecia mówiła , że jak nadal będę jaki jestem to koniec. powiedziała, że bardzo mnie kocha, że nie chce nikogo innego, ale że ja mam być taki jak dawniej, a jak się nie zmienię to baj baj a przypadek znam - kolega gej rozpamietywał że jeden moment w życiu...on olał i stracił kogoś kogo jeszcze 2 lata kochał,to samo były mojej obecnej, czaił się czaił aż w końcu ją stracił :) nie uważam aby staranie się dla lubej było czymś poniżającym :D

on może i kochał a czy ona kochała?? starać sie można jeśli cos zaczyna sie psuć a nie jak sie popsuje, takie jest moje zdanie.

dlaczego lepiej niech nie wraca???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość ktossss
Szczerze? kipski pomysl 🖐️

Gość ktossss
Pewnie ,ze zabawne na miejscu kolesia poszukalbym madrzejszej panny :classic_cool:🖐️