Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejmaleńkaaaaaaaaaaaaa1112

Pytaie do kobiet

Polecane posty

Czy używałyscie kiedys globulek dopochwowych przed stosunkiem? Jak sie uzywa i czy są skuteczne?

Gość
nie wkłada tak kolejnosc odpowiedzi dowolna:classic_cool:

powiedzcie mi moje drogie jak je sie wklada? I czy przed stosunkiem i czy są skuteczne? ALE SZCZERZE

Gość Biki
Ja takze uzywalam.Na rynku sa dostepne tylko jedne a przynajmniej do niedawna tak było.Jedyny minus to po zaaplkowaniu bardzo mocno sie pienią.

Gość
bez sensu, zero spontana, bo wczesniej trzeba cos se wepchnac do ciapuchy:o

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ale czy sa skuteczne? bo prezerwatywa, o ile dobrze zalozona, to wiadomo ze zatrzymuje sperme w srodku, i nie ma ona kontaktu z jajeczkiem :) ale w przypadku tych globulek, to jakos mi sie to wydaje ryzykowne, czy jak facet skonczy we mnie to ten plyn wszystkie te plemniki wybije.. a niech sie jakis zawieruszy...

Ale marudzisz...globulki są skuteczne , tak jak i prezerwatywa...żadne na 100 %. Jeśli akurat bedziesz w okresie owalucji to Ty weź globulkę, a On niech założy prezerwatywę...może przyjemność/satysfakcja mniejsza, ale za to komfort psychiczny większy ;)

Poza tym globulki chyba chronią przed niektórymi wirusami, więc komfort komfortem a bezpieczeństwo swoją drogą.... a o spontan to bym się nie martwiła kafe zdzira...w koncu to ON może tę globulkę wkładać...;) a jesli o 10 minut przedłuży się gra wstępna,to chyba z orzyścią dla obu stron ;) :P

Gość oooh layla
mają niski procent skuteczności, bardzo się pienią i chujowo smakują :-P nie polecam.

Gość
brednie - a o tym nie pomyslalam, fakt:P:D