Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olga55

CZY KTÓRAŚ ZASZŁA W CIĄŻE PO TESTACH OWULACYJNYCH???

Polecane posty

WITAJCIE CIEKAWI MNIE CZY KOMUŚ SIE UDAŁO I CO URODZIŁY JA BYM CHCIAŁA CHŁOPCA I CZY TO PRAWDA ,ŻE PO 26 GODZINACH OD TESTU OWU JEST TO MOŻLIWE PROSZE PISZCIE CO WIECIE . ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

ja tak mialam 10 dni postu, codziennie wieczorem test owulacyjny jak sie pojawily 2 kreski, bylo przytulanko a 2 tyg pozniej dwie kreseczki :) pierwszy cykl staran :)

dZIĘKUJE ,ŻE NAPISAŁAŚ MOŻE KTOŚ JESZCZE NAPISZE ZAPRASZAM!!

Gość Kąśka taka
Ja zaszłam po testach owu i mam nadzieje ,że bedzie to zdrowy dzidziuś Pozdrawiam

ja tez wspomagalam sie testami, dwa, trzy dni przed plodnymi robilismy post, jak wychodzily dni plodne to codziennie, ale my nie staralismy sie o konkretna plec, zaszlam w 2 cyklu takich staran, bedziemy mieli chlopca

pomylka, przepraszam zaraz Ci opisze jak wygladal moj cykl na chlopca (raczej przez przypadek) prawdopodobnie 19 dnia cyklu mialam owulacje kochalismy sie 16,18 i 19 dnia cyklu, 18 dnia wyszedl mi pozytywny test owulacyjny, wczesniej byly negatywne (to 16 dnia to raczej by bylo na dziewczynke ) ja tez obserwowalam sluz i mierzylam temperature :P od 17 dnia cyklu sluz byl rozciagliwy i przezroczysty temperatura byla obnizona od 14 dnia cyklu, podniosla sie lekko 20 dnia i 21 wzrosla o 0,4 nie ma to jak spontaniczne zajscie w ciaze :D