Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komóreczka...

tabletki antykoncep.

Polecane posty

Gość komóreczka...

Mam strasznie ważne pytanie... a mianowicie pomyliłam się przy przyjęciu tabl.antykonc. i zamiast wziąść z soboty wzięłam ze środy. Ico teraz mam zrobić ? miał ktoś taką sytuację ? którą jutro brać,czy czwart. czy niedz. bardzo prosze o pomoc

Gość Tragediaa
a jakie tabletki bierzesz?

a jakie bierzesz tab?? dni tyg sa tylko i wyłacznie po to zeby sie samemu nie pogubis, mozesz w niedziele wziac ta z nie wiem czwartku

Gość vbdrgf
jezeli masz tabletki jednofazowe czyli wszystkie maja ten sam kolor bo w kazdej jest tyle samo estrogenow i csalej tej reszty, to nie ma znaczenia z jakiego byla dnia

Gość komóreczka...
biorę Mercilon

Gość komóreczka...
tak myślicie , że to nie problem ? wszystkie mają jeden kolor , biały. boże kochany , jak ja się wystraszyłam...

Gość komóreczka...
nawet sobie nie wyobrażacie mojego stracha... od kilku lat biorę te same tabletki , i nigdy nic nie odwaliłam , czyli nigdy nie zapomniałam ani nie pomyliłam dni tyg. Dziś stało się to pierwszy raz... czyli napewno myślicie że to nie będzie problemu , czyli jak dziś wzięłam środę zamiast soboty to jutro wziąść czwartek , tak ?

Gość Tragediaa
hej!sprawdzilam ze Mercilon to tabletki jednofazowe wiec nie masz co sie martwic:)