Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davidekk

Czy istnieją Kobiety 35-55 lat, które szukają tego co ja?

Polecane posty

NIE SZUKAM miłości, partnerstwa, zrozumienia, szacunku, seksu, wierności, przytulania, trzymania za rękę, uwagi, zainteresowania etc. Nie mam doświadczenia i z natury jestem bardzo uległy i podporządkowany wobec płci pięknej, tym bardziej im 'bliżej' jestem Kobiecego ciała. Szukam surowej, wymagającej Kobiety, chętnie sporo starszej ode mnie, chętnie choć trochę puszystej, dominującej lub takiej, która chciałaby spróbować dominacji nad mężczyzną, której sprawi przyjemność 'wymiana ról', władza, pełna kontrola nad mężczyzną, jego zachowaniem i przyjemnością, wykorzystywanie go dla własnej wygody, do prac domowych, spełniania Twoich kaprysów, nauki traktowania Cię tak jak na to zasługujesz i dawania tyle przyjemności ile zechcesz. Jeśli jesteś wymagająca, nie lubisz podporządkowanej roli, chciałabyś aby Twoje potrzeby były stawiane na pierwszym miejscu, a Twoje polecenia wykonywane posłusznie i bez ociągania, chciałabyś 'wychować' sobie mężczyznę według własnych upodobań do osobistej służby, czekam na kontakt, nie masz wiele do stracenia ;) Interesuje mnie trwały 'związek' na dłużej. Nie chcę seksu, szacunku, prawdziwej miłości etc., moim marzeniem jest służba u Kobiecych stóp. Mam 25 lat. GG 7511330

Gość żal po prostu

Gość mi sie wydaje ze ty
:D

Gość Imess
moim marzeniem jest służba u Kobiecych stóp. mam brudne stopy do wylizania, zainteresowany, na paznokciach zostal jeszcze czerwony lakier, ale już mało widoczny takie ukurzone!!!