Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda i zbyt głupia

Podejżenie ciąży , krew przy utracie dziewictwa i kilka dni później.

Polecane posty

Gość Młoda i zbyt głupia

Cześć dziewczyny ... Nazywam się Dina . Mam dopiero 15 lat . 21 lipca stracilam dziewictwo 28 powinnam dostac miesiaczke dzisiaj jest 2 sierpnia nie mam okresu. mój chlopak twierdzi , że sie nie spościł . . . Ale boje sie bo po stracie dziewictwa przez 3 dni leciala mi krew. mało, ale leciała. Blagam pomóżcie. nie wiem czy mam sie bac ze jestem w ciazy czy myslec ze dostalam wczesniej okres bo utrata dziewictwa to przyspieszyła.

Gość dsfde
a zabezpeczylas sie chociaz? prezerwatywa? albo czymkolwiek innym ?

Gość svdvfged
bo jak na zywca bez zabezpieczen ia to nawet jak sie nie spuscil to ryzyko istnieje zawsze... idz kup test i bedzie po krzyku

Gość inez123456789
A gumkę miał ?

Gość no co a swiat
kolejna malolata, ktora wierzy, ze jak zamknie oczy podczas stosunku to w ciaze nie zajdzie.. dziewczyno, na biologii spalas? Stosunek przerywany nigdy nie byl, nie jest i nie bedzie srodkiem zapobiegajacym powstaniu ciazy!

Gość Mloda i zbyt glupia
dziewczyny nie bylo... to byl spontan. wiem glupota totalna. czytalam ze jezeli straci sie dziewictwo i podczas zrobi sie dobrze i poczuje sie rozluznnienie w tym miejscu a jest sie przed miesiaczka to jesli bylo duzo krwi to moglo sie dostac okres , ale nie bylo durzo krwi tylko pozniej przez 3 dni mi lecialo , ale tez po trochu.

Gość Młoda i zbyt głupia
o to chodzi ze nie było, test mam zamiar kupic, ale dopiero 5 sierpnia wtedy bedzie dwa tygodnie a po takim czasie test wykrywa. czytalam ze jak podczas stosunku pierwszego zrob sie dobrze i poczuje sie rozluznienie w tym miejscu i pozniej jest krew i jesli jest durzo to moglam dostac wczesniej okres. ale ja zawsze mam obfity a teraz bylo tylko po troszeczku .... blagam. piszcie . . .

Gość inez123456789
Eh nikt tu nie ma kuli i nie bada przez neta, rozumiem, że potrzebne i wsparcie, ale nikt tutaj nie jest w stanie zapewnić Cię że nie jesteś w ciąży. Możesz już kupić test i go zrobić, bo minęło 10 dni.

Gość ehhhhhhhhhhhhh
dobrze dziewczyna pisze ze na test za wczesnie i nie namawiajcie by wykonywala teraz, na tym etapie zaden test przy negatywnym wyiku nie da warancji, ze nie ma ciazy, za kilka dni moze byc juz pozytyw, test robi sie 2 tygodnie a najlepiej dla pewnosci 3, po niezabezpieczonym stosunku teraz wykonany trzeba bedzie powtorzyc

Gość Zdenerwowana ..
Witam . Mam na imię Roksana i mam 14 lat! Od 2 lat mam okres . Zawsze dostawałam miare w terminie . Czyli ok.20 dnia miesiąca . 31 lipca poleciało mi dużo krwi . Ale teraz już mi nic nie leci . Co się dzieje ? Pomóżcie ! ;(

Gość inez1345678
A jak jestes w ciazy ? masz 15 lat...

Gość ksd
Lol. No sorry mała ale masz problema ; p trzeba było o tym pomyśleć wcześniej ; p