Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama do konca zycia

dlaczego ciagle jestem sama? jak znalezc chlopaka?

Polecane posty

Gość sama do konca zycia

mam 22 lata i nigdy nie mialam chlopaka.. mi samej az tak to nie przeszkadza..ale presja otoczenia jest tak ogromna ze ja juz nie wytrzymam tego dluzej!.. moja siostra ciagle wypytuje kiedy kogos przyprowadze.. jak wychodze z domu to mama mysli ze ide na randke.. a ja laze 3h po galerii bo juz mi glupio siedziec w domu caly czas.. zbliza sie wesele..a ja udaje ze nie chce mi sie jechac chociaz tak naprawde nie jade bo nie mam kogo wziac...a najgorsze bedzie wesele siostry...bo tam musze byc i cala rodzina zobaczy ze dalej jestem sama!:(..non stop o tym mysle! ja juz mam dosyc!!!!! nie jestem piekna przyznaje ale ja tez nie oczekuje ksiecia...boje sie ze nie znajde nikogo w zyciu:((

Gość chlopak24444
A skąd jestes/

Gość sama do konca zycia
zgierz

Gość samotny męzczyna
tez chodzę po galeriach! i tez nie mam dziewczyny! jesteśmy tacy podobni. Pozdrawiam.

Gość chlopak24444
ide i ja pochodze;] moze poznam jakas panne

Gość sama do konca zycia
ale nie skupiajcie sie tak na tej galerii tylko niech mi ktos cos madrego odpisze:(

Gość sama do konca zycia
ale nie skupiajcie sie tak na tej galerii tylko niech mi ktos cos madrego odpisze:(

Gość samotny męzcyzna
Powiem trywialnie: znajdz sobie faceta. Gdzie? Choćby przez net, skoro ciezko poznać per Life.

Gość sama do konca zycia
o dzieki za ten przepis..problem w tym ze mnie nawet na randke nikt nie chce wziac:((

dziewczyno !!! zainwestuj w siebie , ubierz sie ładnie , popracuj nad zachowaniem , i naucz sie sprawiac zeby faceci zwracali na Ciebie uwage , czasem wystarczy usmiech lub spojrzenie zeby "przywołac" faceta

Gość a ja mam 24 lata
mam kilka nieudanych prób i nie robie z tego tragedii, ba ! uważam, że wciaz mam czas na zwiazek do grobowej deski:) ale rozumiem Cie, trauma były dla mnie 3 wesela w zeszłym roku... na kazdym bylam sama:( trzeba wierzyc, ze ktoś Cie w koncu zauroczy i zmienić pozę "chce juz kogoś poznac wreszcie"

pewnie , bedziesz powtarzac sobie : mam czas , a ten czas bedzie leciec , nawet w wieku 30 l powiesz mam czas , bo przyzwyczaisz sie do samotnosci , mnostwo ludzi tak ma najgorszym wyjsciem jest siedzenie w domu z nastawieniem : sam sie znajdzie , zapuka do drzwi na białym koniu i wezmie mnie do swego zamku ,

Gość sama do konca zycia
tomcioszek ma racje....nie ma na co czekac:(( ale ja sie staram i nic

Gość o baa ja bym
tak chciała... mam 24l i tylko praca dom praca dom i tak wkołko

Gość MATKA POLKA SUPERSTAR
Do LUDZI! Do LUDZI iść! A nie w domu siedzieć i leżeć!

Gość sama do konca zycia
nauczyc sie!..to nie takie proste..ja juz inna nie bede...normalni ludzie to juz w wieku kilkunastu lat maja jakies swoje sympatie i przygody...a ja? jak mam kogos zauroczyc?..od razu mowie...nie jestem ladna moim zdaniem...ale tez nie jestem jakims ogrem!..fajnie sie ubieram jestem szczupla i zadbana..zachowanie tez ok..jestem lubiana osoba ale na tym sie konczy...nie ma nic wiecej..wsrod swoich znajomych kolegow nie ma szans ze znajde chopaka a wsrod obcych..jak ide np na impreze...to albo sie ogladaja za moimi ladniejszymi kolezankami i to zrozumiale jest bo przeciez sie nie znamy to patrza na wyglad...a ci co sie ewentualnie przylepiaja to sa pijani czy cos...

Gość stricken
Daj zdjecie albo link do nk to ocenimy. Według mnie kazdy predzej czy później znajdzie sobie kogoś.

''Do LUDZI! Do LUDZI iść! A nie w domu siedzieć i leżeć! '' Jak slysze takie teksty to mnie trzęsie. A co do presji otoczenie to nie daj sobie w kasze pluć, kilka stanowczych odpowiedzi i dadzą ci spokój.

Gość sama do konca zycia
zdjecia nie dam ..wole byc anonimowa:)

Gość sama do konca zycia
jakie teksty?..ze co cie denerwuje w tym?

Gość sama do konca zycia
chodzi ci o teksty takie jak ja wypisuje...o takie zamartwianie sie czy o ten co przytoczyles "do ludzi.. itd"?

próbuj, to normalne ze faceci biegaja za ładniejszymi ale mysle ze znajdzie sie taki facet ktoremu spodoba sie Twoj styl bycia a nie wyglad a pijani ? normalka , facet + 2 piwa = mysli ze zadna mu sie nie oprze , zegnaj od razu takich frajerów

Gość sama do konca zycia
facet + 2 piwa = mysli ze zadna mu sie nie oprze...dobre:P

Chodzi mi o te niby rady, ''wyjdź do ludzi'' itd. Jak by ludzie samotni tylko w domu siedzieli.

Gość sama do konca zycia
zegnam takich ..i juz wtedy nikt mi nie zostaje najczesciej..

Gość sama do konca zycia
a no to tak..zgadzam sie michal3:)...w pierwszej chwili zrozumialam ze moje uzalanie sie jest denerwujace...chociaz to pewnie tez:)