Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiii

jak się zachować? wesele

Polecane posty

Gość iiiiiiiii

Nie miałam z kim pójść na wesele znajomych, a uparłam się, że sama nie chcę, zabieram więc znajomego. Kiedy myślałam o tym wcześniej, wydawało mi się, że to najlepsza możliwa opcja, zna większość znajomych, którzy tam będą, jest wesoły, otwarty... Jednak im bliżej wesela, tym większe ogarniają mnie wątpliwości. Chodzi o to, że nie jest to taki do końca zwyczajny kolega. Znamy się ok. 2 lat, ale on nie mieszka w Polsce, więc to taka znajomość intensywna w niektórych okresach, kiedy on jest w kraju (w ciągu ostatniego roku dość często). W tym czasie w życiu każdego z nas działo się dużo i jakoś zawsze byliśmy w tym obecni, często nazywaliśmy tą znajomość przyjaźnią,a le nie jest to właściwe określenie. Bywało, że byliśmy blisko, poruszaliśmy trudne tematy, pomagaliśmy sobie, ale bywało też, że tygodniami nie odzywaliśmy się do siebie. Zawsze w tej znajomości brakowało jakiejś takiej absolutnej otwartości, zaufania, jakby każde bało się, co pomyśli to drugie. Parę miesięcy temu bardzo się do siebie zbliżyliśmy, spędziliśmy parę wspólnych nocy, on dawał wszelkie sygnały, że chce czegoś więcej. Ja za bardzo naciskałam, doszła odległość, doświadczenia z przeszłości i obawy i nic z tego nie wyszło. Nie było to oczywiście bez wpływu na naszą znajomość... No i teraz to wesele... Nie wiem, jak mam go traktować, jak się zachowywać, żeby znowu czegoś nei zepsuć, ale równocześnie dobrze się bawić. Jak odczytywać jego zachowania? Jak interpretować to, że chciał pójść? Jestem w kropce...

Gość normalnie
Normalnie, jak z kolegą. Zobaczysz jak się będzie zachowywał i wtedy zdecydujesz