Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny kapitanie

ide sama na wesele rodzonego brata

Polecane posty

Gość samotny kapitanie

i uważam, że to najlepsze, co mogę zrobić. mogłabym iść z którymś z kolegów, znajomych, przyjaciół, ale po co? jest tylko jedna osoba, z którą mogłabym iść. ale traktując Go jak partnera. Jak kochać to księcia jak kraść to miliony!!! Kobietki, uwierzcie, że trzeba zawsze dążyć do najlepszego, nie zadowalać się byle czym i nie patrzeć na to, co gadają!!

Gość -Dora-
I masz racje:) Nie wolno kierowac sie w zyciu tylko i wylacznie opinia innych. Rob to, na co masz ochote i baw sie dobrze:)

Gość sama do konca zycia
podziwiam...ja bede miala wesele siostry za jakis dluzszy czas...jestem juz pewna ze nikogo nie znajde...i mysle juz co sobie zrobic zeby przypadkiem nie byc na tej imprezie...bo nie wytrzymuje presji otoczenia..nie przezyje gadania i zdziwienia wszystkich ze wciaz jestem sama

Gość samotny kapitanie
kochana, ubierz się ślicznie, umaluj, uśmiech na twarz, nawet jeśli z początku trochę udawany, głowa wysoko do góry i sama się przekonasz, że zamiast komentarzy "pewnie nikt jej nie chciał" usłyszysz "taka śliczna dziewczyna, a jeszcze sama. pewnie nie może się zdecydować :)"

Gość byłam sama na
weselu siostry - było bosssssssssssko! Tańczyłam, kiedy chciałam, bawiłam się do samego rana, nie musiałam się za nikogo wstydzić (wspominając poprzednie wesela, na które z kimś poszłam...). Bawiłam się tak dobrze, że tylko jedna "troskliwa" cioteczka dopadła mnie z pytaniem, gdzie mój luby - reszta nie nadążyła za mną w tańcu. A myślałam, że będzie gorzej:D

Gość sama do konca zycia
samotny kapitanie - uwiez mi ze niewiele jest takich sympatycznych ludzi jak ty:) z obserwacji wiem ze samotnych traktuje sie jak ludzi ktorym sie w zyciu nie ulozylo mimo np udanej kariery pieniedzy i calej reszty jak z bajki. tak nie chce tego wesela :(((((((

Gość samotny kapitanie
nie muszę nawet próbować wierzyć, bo wiem :] tymbardziej trzeba uwierzyć w siebie i nauczyć się nie patrzeć na innych. A innym dać do zrozumienia, że idę choćby na wesele sama- nie dlatego, że nie mam z kim, tylko że nie mam ochoty iść z byle kim. I mówię Ci, gdy będziesz wyglądać pięknie tego dnia, ( i każdego innego oczywiście też :)) poczujesz się od razu inaczej, i zobaczysz jak będziesz się świetnie bawić.

Gość sama do konca zycia
chcialabym miec takie podejscie....czasami nawet udaje mi sie...do momentu kiedy nie uslysze kolejnyej "zyczliwej" uwagi na swoj temat

Gość ja też byłam sama
na weselu brata i póki co to było najlepsze wesele na jakim byłam :D było rewelacyjnie :) nie ma co się przejmować gadaniem ludzi, czyt. ciotek :P

Gość ja jestem samotna i bylam
u brata na weselu z kolega.. hmm, nie potanczyl ze mną bo nei umieeee:O pogadalismy i nawet sie do mnei nei dobieral:P:P:O:O ale wesele bylo zajebiste pomimo tego mruka

Ja tez ide sama na wesele brata i sie tym nie przejmuje. Mialabym z kim isc tylko po co ze soba ciagnac jakiegos kolege jak mam zamiar wszystkich obtancowac :p I tak jak samotny kapitan zrobie sie na bostwo i bede szalec na calego :D Ciotki niech sobie gadaja :p I tak maja mnie za dziwaczke, bo przeciez jaka taka ladna i sympatyczna (rowniez skromna :p ) dziewczyna moze byc sama. Hahaha. Niech sie troche pospinaja. Ja wiem, ze to bedzie super wesele i nic ani nikt mie tego nie zepsuje. Pozdrawiam kapitana, chyba podobnie myslimy 🌻

Gość samotny kapitanie
również serdecznie pozdrawiam :) a wierzę, że kiedyś pójdę na wesele, na spacer, na mszę, na całe życie ale nie z kimś, żeby był, ale już ja wiem z kim :] trzeba po prostu poczekać :] Jeszcze raz pozdrawiam wszystkie pięknie wyglądające na weselach samotne panny :] niech nam zazdroszczą te co przyprowadzą byle kogo

Gość zapity burak
hej Gwiazdeczko Polarna, pójdę z Tobą na to wesele, nie jestem byle kim :classic_cool: