Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiska z Londna

ja się walę z kim popadnie bo mam zawsze tzw. chcicę.

Polecane posty

Gość Wiska z Londna

ja się walę z kim popadnie bo mam zawsze tzw. chcicę. Mój ginekolog powiedział, że mam nienaturalnie dużą cipę i prawie mi się nigdy nie zwierają wargi sromowe, więc wieje mi po pochwie ciągle jak huragan. Myślę tylko o jednym, jak tu jakiegos fiuta upolować. teraz pracuje w Londynie w knajpie u Turka. Wszyscy mnie już tu ruchali ale chyba powpadali w kompleksy bo nikt mnie tak naprawde nie zadowolił Nikt nie może dłużej ruchac jak 30-45 minut. A to dla mnie za mało .Ja dopiero po jakichś 2 godzinach czuje satysfakcje, choćdo orgazmy mam od razuu. Ale one na siebie nachodza i jest naprawde super dopiero po takim czasie. Tu juz nikt mnie ruchac nie chce. Chodze po klubach i wyrywam różnych chłopaków. Zawsze sprawdzam jakiego ma ptaka, bo tacy skośni czy Hindusi to porażka. Co ciekawe nadziałam sie kiedys na paru Murzynów co mieli kutasiki takie,ze po prostu porażka. No nawet nie miał mi jak włozyc bo cipe mam naprawde dużą- masturbowac sie musze całą ręką, bo inaczej nic nie czuje. Zaliczyłam różnych i tak naprawde nie ma znaczenia narodowość. tylko doświadczenie. Najlepiej dogodził mi przypadkowo poznany Polak - ze Śląska. Dałam mu u siebie kilka dni pomieszkac bo przyjechal za robotą a nawet języka nie znał. Za to robił taką minetę że wow!!!! Poza tym miał potężnego pytona. Nie wiem ile miał ale napewno tak ponad 20 cm. A w dodatku był gruby, normalnie nie mogłam go ręką objąć. Ten to mógł posuwac 3- 4 godziny , spuszczac sie kilka razy i dalej walić. Wsadził mi kiedyś razem z jajami -a jaja miał jak mandarnki i wreszcie moja pi**a poczuła ,że trafiła kosa na kamień. Walił mnie non stop chyba z tydzien, ale chyba mu sie znudziło, bo sie któregoś dnia wyprowadził. Może znalazł sobie innego mniej j**liwego k**wiszcza? No nic byl jeszcze jeden fajny Rosjanin. Też miał czym ruchać. Łechtaczke mi chciał urwać tak mi ją tarmosił- mam ja spora- każdy wariuje na jej punkcie, ale ten oszalał. A najgorsi to Włosi i Francuzi i Angole. Oni zamiast pieprzyć konkretnie to takie dyrdymały opowiadają, klimaty itd. zamiast wziąć się do roboty