Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pika22211

Jak zniszczyć dziewczynę podrywające mojego faceta

Polecane posty

Gość pika22211

Mam pewien problem. Ostatnio mój facet powiedział mi że na któryś urodzinach jego koleżanka łapała go za kolano , innym razem głaskała go po ręce i po plecach mówiąc komplementy, a jeszcze innym razem zaproponowała wpadnięcie na prywatkę ... Zdenerwowało mnie to bo ona zwyczajnie go podrywa! Mam w związku z tym decydujące pytanie , jak spławić ją z naszego związku ? Jak zemścić się na niej za to że zalecała się do mojego faceta?

moja rada? nie zniżaj się do jej poziomu, olej, pokaż że nie ruszają cię jej podchody i jej i twojemu facetowi... kiedy on zobaczy ze jestes pewna siebie i nie dajesz po sobie poznac ze jest dla ciebie jakims zagrozeniem, nawet nie zwróci na nią uwagi... Musisz ty ją olewac to wtedy on tez będzie:) Nie daj sie, trzymam kciuki:)🖐️ ps. też nie lubie takich suczysk:o

Możesz ją tylko zawstydzić, jeżeli cokolwiek zrobi w Twojej obecności. Zapytaj wtedy ze śmiechem, ale głośno i wyraźnie: widzę, że Ci mój xxxxx bardzo wpadł w oko. Czyżbyś chciała być z nami na trzeciego? ;)

Gość wredna malpiatka
Popieram edka. Facet jesli bedzie chcial to i tak zdradzi a ty nie masz na to wplywu. Powiedz mu zeby jej dal do zrozumienia jasno i otwarcie ze jest zajety i nie szuka szczescia na boku. Dziewczynie tez nic nie zrobisz. Nie popieram tego co robi ta natretna ale coz.

Gość wredna malpiatka
Co do babajo to zalosna jest twoja rada. Laska odpowie jej ze jej sie spodobal bo to siwetny facet i co wtedy? Nie wolno miec takiego zdania bo to czyjas wlasnosc?

współczuję faceta bez klasy powinien to załatwić z nią, a Ty powinnaś żyć sobie w sielskim spokoju dla mnie opowiadanie partnerowi o czyichś próbach poderwania jest żałosne, zakrawa o mega kompleksy i próżność niesamowitą, o braku szarmanckości i elegancji nie wspominając już jeli już wiesz- powiedz, że to on ma z nią porozmawiać i nawiązuj z nią żadnych relacji chociaż czego ja wymagam od takiej pary :O

Gość żartuj z niej
zartuj i badz pewna siebie a jesli nie przestanie ja wymagała bym od chłopaka by jej powiedział wprost ze sobie tego nie zyczy.

Gość GGGVB123
WALNIJ JA W PUSTY ŁEB

ty nie powinnas nic robic, to twoj facet powinien zalatwic sprawe, ale widocznie mu sie to podoba, ze ta laska go podrywa i nie ma zamiaru nic z tym zrobic :O I w dodatku mowi ci o wszystkim, zeby wzbudzic w tobie poczucie zazdrosci, ten chlopak to jakis palant

Gość nie chce sie logować sorry
dobrze wiedzieć ja chyba bym laskę w klozecie spuściła masakra koleżanki się tak nie zachowują

Gość tutaj na kafe nikt ci nic
nie doradzi poza " to facet powinien zalatwic " lub " olej ją " , tu sa same dziewice ktore nigdy sie nie szarpaly o faceta, nigdy nie zazdroscily i na nikim nie mscily. Ja nie czekalabym na faceta tylko wziela sprawy w swoje rece i jej powiedziala ze lepiej zeby sie odczepila bo jak nie to pozaluje.

Gość tym razem ona
nic nie mow tej dziewczynie, bo ona zawsze moze sie wyprzec jakichkolwiek 'zamiarow' i wyjdziesz na idiotke, a ona bedzie z siebie dumna, ze wzbudzila w tobie zazdrosc. facet powinien jej delikatnie dac do zrozumienia, ze nie jest zainteresowany. tobie raczej powinien nie mowic, zeby ci nie bylo przykro, ale byc moze chcial z jakis powodow podniesc swoja wartosc w twoich oczach (moze czul sie niedoceniony?) tez ostatnio mialam taka milusinska, nawet raz z nia dluzej rozmawialam (bylysmy w tej samej knajpie, ja i moj facet sobie sami razem gadalismy, a ona sie przylaczyla i caluski wieczor z nami gadala, tzn. pewnie wolalaby z nim. widzialam jak na niego patrzy, ale on naprawde nic a nic nie dawal jej powodow, byl calkowicie neutralny). widzialam jak na odchodne, gdy gdy ja pierwsza wychodzilam ona patrzyla na niego takim rozlubowanym niby porozumiewawczym spojzeniem, a on nic). jest jego studentka wielce zauroczona, nagrywa mu plytki z muzyka i odnosi sie z ogolnym uwielbienie, pisze w mejlach, ze ladnie wyglada i ze teskni za rozmowami a nim, a on ja delikatnie splawia).

Gość tutaj na kafe nikt ci nic
nic jej nie mow i czekaj az ci sprzatnie faceta sprzed nosa... faceci sa slepi, nawiet nie wiedza kiedy kobieta ich owinie sobie wokol palca...ja na faceta bym nie liczyla, a nawet jesli to ty swoja droga z nia pogadaj, sorry, nie uwazam zeby macanie po kolanie bylo tylko po przyjacielsku...moim zdaniem nie czekaj tylko z nia pogadaj, bez chamstwa, ale dobitnie. I bez gadania mi tu ze porzadny facet nie odejdzie, odejdzie jak go inna dobrze zmanipuluje, na to trzeba tylko czasu i kryzysu w zwiazku.

A co ty chcesz od niej????? Ona ma prawo podrywać kogo chce i sie dymać z kim zechce. Ona jest sama i może się zabawiac z każdym. To twój facet powinien pamietac, że ma kogos i to do niego ewentualna zlość.

Powinnaś być jej wdzięczna bo dzięki niej poznasz swojego faceta. Zamiast wpierdolu postaw jej piwo bo robi dla Ciebie bardzo dużo - choć nieświadomie :P

Gość gość
Ciekawe jak sie pozbyć z naszego życia jego byłej skoro mają dzieci szlak mnie trafia bo ciągle ona