Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do Ladaco i Leniwca

Polecane posty

Gość

nie wiedzialam w ktory top sie wbic wiec zalozylam swoj:P jak tam wasze spotkanie???? :D:D

Gość
oni sie mieli spotkac juz jakis czas temu, w ktorys czwartek:D

Gość
oooooooooooooooo:(:( a to czemu? ktore z was sie spietrało??:D

Gość
czyli jest szansa ze to ja pierwsza cie poznam??:D:D

Gość
no i co z tego, ze nie ma w extraklasie, jezdzisz tylko na ekstraklasowe mecze???:P

Gość
ale ja nie wiem co proponowales leniwcowi, wiec zamieniam sie w sluch:classic_cool:

Gość
🖐️ hah, juz widze 2 rozne wersje, nie wiem komu wierzyc:o:classic_cool: no to jak bylo naprawde?:D

ladaco...zam zaproponowałeś a w czwartek się rozmyślileś :O Coś Ci się poprzestawiało :O Zdzira-ladaco jest nie slowny...wisi mi piwo i jakoś nie mogę się doczekać:O

Gość
no ok, nie zwyklam oceniac ludzi po powszechnej opinii, okaze sie jesienia:D leniwiec, a moze chcialas mu fote strzelic i sie speszyl?:D:D ps wyczuwam miedzy wami zle wibracje:classic_cool:

Zdzira-mialam to na uwadze ;) Ale pal go licho :O Ja nie namawiam do spotkania...sam wyszedł z propozycją :O No cuż...kolejny nie słowny facet (lub kobieta) ;)

Gość
no dobra, spokoj mi tu juz!;) bylam po prostu ciekawa, czy wyszla z tego jakas love:classic_cool:

Zdziera o żadnej love nie ma mowy :O ladaco ma żonę i teśiową :D Wiem, że Ci się Zdzira spieszy do świadkowania ;) ale jeszcze musisz poczekać :D Robię co w mojej mocy, żeby przyśpieszyć ten termin :D :D

Gość
no wlasnie, Leniwiec, nie skojarzylam:D:D:D Ladaco, powrzyc ci????:D:D TY MASZ ZONE?? przeoczylam to:o:classic_cool:

Gość
sory ludzie, zaplatalam warkocze na calej glowei swojej corce:o wyglada imponujaco:classic_cool: wiecie co, ja to mysle, ze kto sie czubi ten sie lubi, tzn wy tak swirujecie a na koncu i tak bedzie rozwod (Ladaca) i happy end (Leniwca I Ladaca):P